Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
BTW Σχετικά με αυτο που συζητάγατε 1 σελίδα πίσω : http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1050330&lngDtrID=244

Εμεις ειχαμε μαγκα λοχαγο στην Πλατη που μας το εκανε απο το καλοκαιρι. Ακομα και στους τιμωρημενους (οπως η αφεντια μου που τσιμπησα δεκαρα οταν αργησα μια μερα απ την αδεια) ανα τρεις μερες εξω. Τωρα στο 401 ομως... Εμπλοκη στην εξοδο.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα...εμεινα αυλωνα 8μερες κ μετα μου εδωσαν αναβολη επειδη ειχα προβλημα στο χερι μετα απο 3μηνες ξαναπαω...οταν παω ξανα θα περασω παλη την ταλαιπωρια της πρωτης μερας και ξανα εμβολια κ ολα τα κλασικα??επισης ακουσα οτι αυτοι που περνουν αναβολη λογο υγειας κ μονο ξαναπανε στο κεντρο απο οπυ πειραν την αναβολη..τι υσχει απο οσα ειπα

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοιξω νεο θεμα ρωταω εδω. Λογο πολυτεκνειας θα παω 9 μηνες στο στρατο. Ομως ακουω οτι και αυτο το θα αυξησουν ισχυει? Μηπως να διακωψω τωρα την αναβολη που ισχυει μεχρι το 2013?

Δημοσ.

Αυτά είναι μόνο φήμες που διαρρέουν από το υπουργείο αμύνης για να φοβήσουν όσους δεν έχουν πάει στρατό και να τους κάνουν να τρέξουν μαζικώς να καταταγούν στον στρατό για να αυξηθεί ο αριθμός των στρατεύσιμων. Γνώμη μου άσε τι λένε και πήγαινε όποτε το επιθυμείς μέχρι το τελος λήξης της αναβολής σου.

Δημοσ.

Για να μην ανοιξω νεο θεμα ρωταω εδω. Λογο πολυτεκνειας θα παω 9 μηνες στο στρατο. Ομως ακουω οτι και αυτο το θα αυξησουν ισχυει? Μηπως να διακωψω τωρα την αναβολη που ισχυει μεχρι το 2013?

Γιατί 9 λόγω πολυτεκνίας; 9 το κανονικό δεν είναι; Το αυξήσανε;

Μήπως κάνεις 6 τώρα σαν πολύτεκνος;

Δημοσ.

Γιατί 9 λόγω πολυτεκνίας; 9 το κανονικό δεν είναι; Το αυξήσανε;

Μήπως κάνεις 6 τώρα σαν πολύτεκνος;

Η κανονική θητεία είναι 12 μηνες στην αεροπορία και ναυτικό, 9 στο πεζικό.

Δημοσ.

Η κανονική θητεία είναι 12 μηνες στην αεροπορία και ναυτικό, 9 στο πεζικο στρατο ξηρας.

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...