BozGNR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Γεια σας φίλοι insomniacs!! Κάποιοι συμφοιτητές μου και εγώ σκεφτόμαστε να δημιουργήσουμε ένα flash site για τη σχολή μας. Θα μπορούσε να έχει δύο "εισόδους". Μία για επισκέπτες και μία για συμφοιτητές μας με login. Θα θέλαμε επίσης να υπάρχει forum, gallery με φωτό κ ότι σύγχρονο κυκλοφορεί και θα μπορούσε να έλκει νέους επισκέπτες και να εξυπηρετεί τα εγγεγραμένα μέλη. Προτάσεις, συμβουλές και ότι άλλο γνωρίζετε θα ήταν όλα χρήσιμα Ευχαριστώ!!
BozGNR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Γιατί όχι?! Θα είναι πιο εντυπωσιακό έτσι δεν είναι?
markosf1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 δεν θα είναι ορατή από καμία μηχανή αναζήτησης .. άρα λίγοι επισκέπτες ναι είναι εντυπωσιακά τα φλας σάιτς .. άλλα έχουν πολλά μείον
BozGNR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Νομίζω ότι η google διαβάζει πλέον και το περιεχόμενο των ιστοσελίδων σε flash.. Εάν είχε ένα flash intro πάνω και ένα πιο στατικό περιεχόμενο χαμηλά;
firewalker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Εντυπωσιακό ναι, μπορεί να είναι. Κατά την γνώμη μου όμως υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις. Θα μπορούσατε να ενσωματώσετε απλώς ένα banner σε flash για τα απαραίτητα εφέ.
BozGNR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ναι ίσως κάτι τέτοιο να είναι μια καλή ιδέα firewalker. Γίνεται να έχει δύο μορφές; Μία για τον επισκέπτη και μία εντελώς διαφορετική για όποιον είναι μέλος-φοιτητής;
firewalker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Από την στιγμή που θα γίνετε έλεγχος ταυτότητας ναι.
BozGNR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Και πια είναι η διαφορά του dynamic site και μη?
firewalker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δυναμικά εν ολίγοις είναι αυτά που το περιεχόμενο δεν είναι "δεμένο" με αυτό που βλέπει ο χρήστης. Π.χ. ένα forum που τα πάντα είναι αποθηκευμένα σε μία βάση δεδομένων και σερβίρονται στον χρήστη με διάφορους τρόπους. Με την μέθοδο αυτή ο διαχειριστής μπορεί να κάνει αλλαγές πολύ ποιο εύκολα. http://en.wikipedia.org/wiki/Dynamic_web_page http://en.wikipedia.org/wiki/Static_web_page
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.