Antretng Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μicrosoft φιλαρακο, μην πειραξεις το μηχανημα μονο σου δεν αξιζει! Εκτος εαν το εχεις flasharh και εισαι ban....Αν το μηχανημα ειναι αφλασαριστο, η Microsoft ή θα στο επισκευασει τσαμπα ή με μια μικρη χρεωση οχι πανω απο 60 ευρω... Έχω την εντύπωση ότι χάνεις μόνο την εγγύηση και όχι την επι πληρωμή service.
ghostgr_a_n Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Έχω την εντύπωση ότι χάνεις μόνο την εγγύηση και όχι την επι πληρωμή service. Βρηκα τις οδηγειες του 360 και καπου λεει οτι αν καταλαβουν οτι ανοιξες το μηχανημα δεν δικαιουσε να δωσεις το μηχανημα για επισκευη. Δεν διευκρινιζει αν χανεις γενικα το service. (ολα αυτα ισχυουν αν ανοιξε το μηχανημα π.χ. για flashαρισμα αν δεν το ανοιξε ενταξει)
atsddd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μια που εδω λετε για βλαβες.... Ποτε περιπου βγηκαν τα πρωτα jasper?? Εγω εχω το gears of war 2 bundle αλλα δεν ξερω με σιγουρια αν ειναι falcon η jasper. Νοεμβριο του 08 το ειχα παρει.
Mr_Terror Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 δες την φωτογραφια.Αν λεει 12.1A ειναι jasper,αν λεει 14,2Α ειναι falcon.Νομιζω οτι φαλκον ειναι το δικο σου.Για δες το ομως.
atsddd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 δες την φωτογραφια.Αν λεει 12.1A ειναι jasper,αν λεει 14,2Α ειναι falcon.Νομιζω οτι φαλκον ειναι το δικο σου.Για δες το ομως. Σωστος. Τελικα ειναι φαλκον ναι. Με 175αρι μετασχηματιστη.thnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.