Προς το περιεχόμενο

Προβλαμα με XBox 360

ArchmageGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια το Xbox 360 το εχο εδω και 4-5 χρονια φετος το καλοκαιρι μου αναπσαν τα 3 απο τα 4 λαμπακια :cry:( 3 Circle of the Death) και δεν μπορω να παιχω εχο δει διαφορα Video στο Υοutube αλλα δεν πιασαν εχετε καμια ιδεα πως μπορω να το φτιαχω μονος μου ???

Δημοσ.

Μονος σου δεν μπορεις να το φτιαξεις.Παρε την microsoft να δεις αν ειναι μεσα στην εγγυηση(3 χρονια εχει για 3rod) να το στειλεις.Διαφορετικα αγορασε καινουργιο με την νεα μητρικη(jasper)

Δημοσ.
Παιδια το Xbox 360 το εχο εδω και 4-5 χρονια φετος το καλοκαιρι μου αναπσαν τα 3 απο τα 4 λαμπακια :cry:( 3 Circle of the Death) και δεν μπορω να παιχω εχο δει διαφορα Video στο Υοutube αλλα δεν πιασαν εχετε καμια ιδεα πως μπορω να το φτιαχω μονος μου ???

Αν δεν έχεις φάει ban δοκίμασε μήπως πουλιέται ανταλλακτικά και όπως λένε και τα παιδιά, αγόρασε άλλο μα η εγγύηση έχει λήξει από καιρό.

Δημοσ.

Οπως λενε και οι αλλοι παρε ενα καινουργιο 360.

Αλλα να ξερεις οτι τα καινουργια 360 εχουν διαφορετικο drive(το lite on) και flashαρετε με διαφορετικο τροπο(χρειαζεσε 360 xtracktor/ckv3,υπολογιστη με VIA κτλ.).

Δημοσ.
Μονος σου δεν μπορεις να το φτιαξεις.Παρε την microsoft να δεις αν ειναι μεσα στην εγγυηση(3 χρονια εχει για 3rod) να το στειλεις.Διαφορετικα αγορασε καινουργιο με την νεα μητρικη(jasper)

τόσος κόσμος δηλαδή πώς το έχει φτιάξει μόνο και μόνο με τα tutorials ? αν και η τιμή του νέου xbox είναι εξευτελιστική πλέον νομίζω οτι αξίζει έστω και για την εμπειρία να προσπαθήσει να το φτιάξει κάποιος μόνος του..

Δημοσ.
τόσος κόσμος δηλαδή πώς το έχει φτιάξει μόνο και μόνο με τα tutorials ? αν και η τιμή του νέου xbox είναι εξευτελιστική πλέον νομίζω οτι αξίζει έστω και για την εμπειρία να προσπαθήσει να το φτιάξει κάποιος μόνος του..

Εσύ το χεις φτιάξει;

Δημοσ.
Εσύ το χεις φτιάξει;

οχι δεν μου έχει πετάξει ακόμα... δουλεύει άψογα.. αλλά γιατι να αποπέρνετε κάποιον που έχει όρεξη να προσπαθήσει μήπως και κάνει κάτι απο μόνος του ? εγώ ξαναλέω δοκίμασε το με 1000.....

Δημοσ.

Μα δεν τον αποπείρε κάποιος. Και από τι στιγμή που ήδη έχει προσπαθήσει αυτά που λένε στο net προφανώς δεν φτιάχνεται. Η κονσόλα είναι 50-50 να φτιαχτεί και δεν είναι επισκευή αλλά απλά μια παράταση ζωής μερικούς μήνες ακόμα. Εκτός αν έχεις και βάλεις ανταλλακτικά οπότε ναι μιλάμε για επισκευή

Για να μην σπάει τσάμπα τα @@ του το λέμε. Και δεν μας ρώτησε αν πρέπει να προσπαθήσει ή να πάρει την έγκρισή μας αλλά αν έχουμε καμιά ιδέα μας ρώτησε (που προφανώς ότι δοκίμασε θα του προτείναμε)

Δημοσ.

Luciddream και να προσπαθησει να το φτιαξει μονος του το παιδι με τον γνωστο τροπο(x clamp) χρειαζεται να εχει γνωσεις να το κανει, κατι που δεν νομιζω οτι τις εχει.

Δευτερον, και να πετυχει το x clamp,μερικες μερες/μηνες ζωης θα εχει το xbox,και παλι θα του βγαλει rod.Aσε που αν το εχει 4 χρονια το xbox οπως μας λεει το παιδι,θα εχει μητρικη xenon που ειναι οτι χειροτερο.Αποτελεσμα ,θα εχει ξοδεψει χρονο και χρημα για να την φτιαξει, και ειναι βεβαιο οτι παλι θα του χαλασει.Οποτε καλυτερη λυση ειναι να την πουλησει και να συμπληρωσει μερικα χρηματα να αγορασει νεο xbox με jasper μητρικη.

Edit: και δεν τον αποπείρε κανεις οπως λες.Την καλυτερη λυση προσπαθουμε να του βρουμε.;)

Δημοσ.
Γιατί αν προσπαθήσει να το φτιάξει μόνος του, το πιο πιθανό είναι να το κάνει χειρότερα απ' ότι ήταν.

Δεν γινετε χειροτερα πιστεψε με :devil:

Δημοσ.

Θα σου ελεγα να μην κανεις τον κοπο να το φτιαξεις.Ακομα και αν καταφερεις κατι σε πολυ λιγο καιρο θα χαλασει.

Καλυτερα στειλτο στη microsoft και με μια μικρη χρεωση (αν δεν εχει εγγυηση) θα στο φτιαξουν.Νομιζω παιρνουν 40 ή 60 ευρω δε θυμαμαι.Παντως κανουν σωστη δουλειά και θα ειναι καλιτερο απο το εργοστασιακο.Και επιπλεον σου δινουν εξτρα εγγυηση.

Δημοσ.
Θα σου ελεγα να μην κανεις τον κοπο να το φτιαξεις.Ακομα και αν καταφερεις κατι σε πολυ λιγο καιρο θα χαλασει.

Καλυτερα στειλτο στη microsoft και με μια μικρη χρεωση (αν δεν εχει εγγυηση) θα στο φτιαξουν.Νομιζω παιρνουν 40 ή 60 ευρω δε θυμαμαι.Παντως κανουν σωστη δουλειά και θα ειναι καλιτερο απο το εργοστασιακο.Και επιπλεον σου δινουν εξτρα εγγυηση.

Κάποτε ένα παιδί μου είπε ότι του ζήτησαν 90 ευρώ.. αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήταν αξιόπιστη η πηγή.

Δημοσ.

Μicrosoft φιλαρακο, μην πειραξεις το μηχανημα μονο σου δεν αξιζει! Εκτος εαν το εχεις flasharh και εισαι ban....Αν το μηχανημα ειναι αφλασαριστο, η Microsoft ή θα στο επισκευασει τσαμπα ή με μια μικρη χρεωση οχι πανω απο 60 ευρω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...