Dakonblackblade Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Esata 4 για το όνομα (αν και η απλότητα και η αμεσότητα είναι τουλχ χιουμοριστική) 2 για το avatar, δεν είναι εντυπωσιακά μπούτια , και μπερδεύει στην αρχή
censOred Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 2 για το αβαταρ γιατι ο γυπας-αετος αν και ωραιο πουλί δεν μαρεσει σαν αβαταρ. 3 για το ονομα,(ο συνειρμός που κανω black n decker:X.) ονομα χωρις φαντασια.
EstellePr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 2 για το αβαταρ γιατι ο γυπας-αετος αν και ωραιο πουλί δεν μαρεσει σαν αβαταρ.3 για το ονομα,(ο συνειρμός που κανω black n decker:X.) ονομα χωρις φαντασια. 9 για το nick πάντα μ' άρεσε η λογοκρισία. Η απουσία της εννοώ.
slygeo87 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 2 για το νικ, μου θυμίζει Μεξικάνικο σίριαλ. 8 για το άβαταρ. Ωραίο glass effect.
EstellePr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 2 για το νικ, μου θυμίζει Μεξικάνικο σίριαλ. 8 για το άβαταρ. Ωραίο glass effect. Τ' όνομά μου καλέ???? 8 για τ' όνομα, γτ το λατρεύω. το 87 με μπερδεύει, εκτός κι αν αναφέρεσαι σε cm, οπότε, είμαι αδέσμευτη..
slygeo87 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Cm; Γουάτ αρ δι οντς; Με λίγη φαντασία θα μπορούσε να είναι και το έτος που γεννήθηκα, σταματήστε πιά να βαθμολογείτε το 87! είμαι αδέσμευτη.. Θα σε απογοητεύσω...
EstellePr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 cm=εκατοστά. μου πέφτεις λιγουλάκι μικρούλης.
little loulou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ας σχολιασω κι εγω... ωραιο το slygeo αλλα το 87 βρε παιδι μου..δε λεει..δε λεει!!! 8
little loulou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 σταματήστε πιά να βαθμολογείτε το 87! τωρα το ειδα αυτο....:p:p:p:p
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 2 για το αβαταρ γιατι ο γυπας-αετος αν και ωραιο πουλί δεν μαρεσει σαν αβαταρ.3 για το ονομα,(ο συνειρμός που κανω black n decker:X.) ονομα χωρις φαντασια. Λοιπόν τα κρυφά νοήματα του Αvatar και του ονόματός μου. Το όνομα κανονικά είναι Dakkon Blackblade (ναι είναι ονοματεπώνυμο, λίγο google θα σας αποκαλύψει τι είναι και το χόμπι μου, επίσης έρχεται από την τρυφερή ηλικία των 16, 1996) Το δεύτερο Κ δεν χωρούσε γιατί τα Accout στο Bnet έχουν το πολύ 15 χαρακτήρες. Το άβαταρ δεν είναι ούτε γύπας ούτε πουλί. Απλά είνα ιμικρή η εικόνα. Για την ακρίβεια μπορείτε να googlarete Desolation Angel Mtg. Έχει σχέση με το όνομα Και ένα λινκ για wallpapers http://www.wizards.com/Magic/Magazine/Downloads.aspx?x=mtg/daily/downloads/wallpapers
teo64x Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ας σχολιασω κι εγω... ωραιο το slygeo αλλα το 87 βρε παιδι μου..δε λεει..δε λεει!!! Ρε σεις το 87 είναι μια χαρά. Άλλοι βάζουν για αριθμό 17 ξέρω γω, επειδή γράφονται όταν είναι 17 χρονών και, ένα χρόνο αργότερα, όταν συνειδητοποιούν ότι δεν ισχύει πια, βάζουν τα κλάματα και φτιάχνουν άλλο λογαριασμό. sly μην τους ακούς, από μένα θα είχες 8 αν ήμουν από κάτω σου. (Και όχι για τα 87 εκατοστά.)
BaLsAmoMenos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε σεις το 87 είναι μια χαρά. Άλλοι βάζουν για αριθμό 17 ξέρω γω, επειδή γράφονται όταν είναι 17 χρονών και, ένα χρόνο αργότερα, όταν συνειδητοποιούν ότι δεν ισχύει πια, βάζουν τα κλάματα και φτιάχνουν άλλο λογαριασμό. Name one. dfgdgdfgdfgfdgd
teo64x Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δε μιλάω συγκεκριμένα για το insomnia. (Σου βάζω 9 εσένα.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.