markosf1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 η σελίδα δεν νομίζω να έχει cpanel .. μπήκα στο χόστερ magnet.gr , και δεν βλέπω τίποτα . άρα αν δεν έχει πολλές γνώσεις θα σου φανεί λίγο δύσκολο να την διαχειριστείς .
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Έκανα μια μικρή προσπάθεια και επεξεργάστηκα την ιστοσελίδα μέσω το word. Μου άλλαξε τα περιθώρια και τους πίνακες που έχει και φυσικά καταλαβαίνω ότι δεν είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για την επεξεργασία της ιστοσελίδας. Υπάρχει κάτι καλύτερο; Απ' ότι είδα εκείνος την είχε κάνει με το NavStudio τα μενού της σελίδας κυρίως.
markosf1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 μήπως θα ήταν καλύτερα .... να την αρχίσεις από την αρχή και να πάρεις μόνο το περιεχόμενο ! για να κάτσεις και να βρείς .. πως το έχει κάνει ο άλλος , θα σου παρει περισσότερο χρόνο . άσε που η σελίδα , θα είναι απόλυτα δικιά σου πια !
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μερικές ερωτήσεις σχετικά με το site: 1. Που φιλοξενείται; Μπορώ να το δω αυτό; 2. Ποιός είναι ο διαθέσιμος χώρος για το περιεχόμενο που μπορώ να ανεβάσω; 3. Πως μπορώ να προσθέσω κάποια εικόνα στο site ή κάποια επιπλέον σελίδα; Πρέπει να επικοινωνήσω με αυτόν που ελέγχει την φιλοξενία του; 4. Μπορώ να έχω πρόσβαση στο email με κάποιον τρόπο τελικά; Ευχαριστώ και πάλι μετά από πολύ καιρό.
HamerZ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Πρέπει να δεις και τι περιβάλλον σου διατίθεται με την φιλοξενία της σελίδας σου πχ C-panel. Στο κάθε panel έχεις δυνατότητα δημιουργίας/επεξεργασίας/διαχείρισης λογαριασμών e-mails, με κάποιον μέγιστο αριθμό αυτών, μέσω εργαλείου του panel. Καλύτερα θα ήταν να αρχίσεις να μαθαίνεις σε συνεργασία με κάποιον που έστω έχει βασικές γνώσεις webdesign... αρχικά μέχρι να αποκτήσεις τις απαραίτητες γνώσεις.
gate1908 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδιά.Μια ερώτηση θέλω να κάνω.Εγώ έχω αναλάβει τη διαχείριση μιας ιστοσελίδας νομίζω php είναι έχει μέσα και περιεχόμενα flash player και πολλά άλλα, τέλος πάντων.Εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα απο html και τέτοια όμως διαβάζοντας τον κώδικα της σελίδας νομίζω πως μπορώ να προσθέτω φωτογραφίες με μια αντιγραφή επικόλληση στον κώδικα και του link των φωτογραφιών.Το θέμα είναι πως το αφεντικό τη σελίδα πλήρωσε σε web designer.Μπορώ εγώ να κάνω τις αλλαγές που θέλω και να την αναβαθμίζω δίνοντας το link σε κάποιον που πληρώνετε για να την έχει στο ιντερνετ ή πρέπει να πάρω την άδεια του web designer της σελίδας?και κάτι άλλο υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να του δίνεις τον έτοιμο κώδικα και να μπορείς να κάνεις αλλαγές με απλά πράματα?Όπως ανέβασμα φωτογραφιών και νέων menu?Με το Dreamwaver γίνεται αυτό που λέω?
vs575 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Όταν ανεβάζω το link μιας ιστοσελίδας πχ στο facebook διαλέγει αυτό, το thumbnail που θα δείξει. πώς γίνεται να το ορίσω εγώ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.