Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Nvidia GeForce 8400M G

law7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τις οδηγίες χρήσης, εφάρμοσες το βήμα νο.2;

2. Run the downloaded driver and let it extract or if the driver is in zip format then extract it manually into a folder, for example into C:/NVIDIA/"Windows version"/"Driver version" - but cancel the installation once the driver is extracted.

Ή έβαλες τον modder να κοιτάξει σε κατάλογο που περιέχει το μεγάλο EXE των πολλών Megabytes που κατέβασες από nVIDIA... ;

Δημοσ.

προσπαθω να το κανω αυτη τη στιγμη και θα σε ενημερωσω... σε ευχαριστω πολυ παντως...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:16 ----------

AAAAAAAAAAA............

Θα τρελλαθώ...... Τα έκανα κατα γράμμα, έκανε modify το προγραμματάκι, πήγα να κάνω install αλλά.... μια από τα ίδια!!!!! Είναι δυνατόν...???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:32 ----------

Έφυγε και ο parsifal...

Δημοσ.

Παρακολουθώ το thread, αλλά δεν έχω να προσθέσω κάτι ουσιώδες. Μόλις δοκίμασα να τρέξω τον modder στα αρχεία setup του Forceware 190.38 WHQL για 64μπιτα Vista και βλέπω ότι στο αρχείο NV_DISP.INF προστίθενται κανονικά, μεταξύ των άλλων, και καταχωρήσεις με το VENDOR και PRODUCT ID για το ολοκληρωμένο που σε ενδιαφέρει (για το 8400M G είναι: PCI\VEN_10DE&DEV_0428). Θα έπρεπε να δουλεύει!

Μήπως να δοκίμαζες με τους drivers από τη σελίδα της LG; Αν και αρκετά παλιοί, αυτοί θα πρέπει να μπαίνουν κανονικά τουλάχιστον...

Δημοσ.

Οι drivers απο την LG ήταν οι πρώτοι που δοκίμασα... Κι όμως δεν μπαίνουν... Τους ξανακατεβάζω τώρα και θα σε ενημερώσω....

Εν τω μεταξύ έχω κατεβάσει άπειρα πράγματα τόση ώρα και για τον ε[εξεργαστή γιατί μάλλον αυτός είναι η αιτία του κακού...αλλά τζίφος...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:19 ----------

Τρίχες... τους έτρεξα και κανονικά , τους έτρεξα και modαρισμένους... το ίδιο σιχαμένο μήνυμα βγάζει!!!

Δημοσ.

Ούτε της LG! Παραείναι χοντρό! Τελικά, ίσως ο Λιοπύρας έπεσε μέσα με το comment περί Black-Last-CrystalXP και το κακό συναπάντημα. Τα έχω σαπίσει στην κριτική κι εγώ παλιότερα, ουκ ολίγες φορές:

Εγώ έχω Xp Black...

Χμμμμμμ...

Τώρα το είδα αυτό. Κακή συνθήκη για troubleshooting. Τα έχω ξαναγράψει και αλλού: εδώ και εδώ τουλάχιστον...

Δημοσ.

Το περιεργο είναι ότι τα ίδια last xp τα έχω και στο desktop και δεν εχουν βγαλει ποτέ πρόβλημα με τίποτα!!! Να σου πω, από το link που μου έδωσες με τους έτοιμους moodαρισμένους drivers, ποιους ακριβώς πρέπει να κατεβάσω?

Δημοσ.

Κρίνοντας και από αυτό το thread, θα έλεγα τους 190.38. Αν δε ελάμβανα υπόψιν το προαναφερθέν thread, θα σου απαντούσα «Τους πιο πρόσφατους με στάμπα WHQL» (υπάρχει δυνατότητα να κάνεις σχετικά Filtered searches στο laptopvideo2go).

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω και με αυτούς και αν δεν πιάσει... τι να πω????

Νομιζω οτι η μονη λυση μου ειναι πλέον το φορματ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:55 ----------

Τρίχες...και πάλι τζίφος... Να κάνω φορμάτ λες?

Ή και πάλι θα έχω πρόβλημα από τη στιγμη που έβγαλα τα προεγκατεστημένα Vista?

Δημοσ.

Προσωπικά θεωρώ πως ήταν ατυχής επιλογή η απεγκατάσταση των bundled Vista για να πας σε XP. Όχι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις μόνο, αλλά και για το γενικότερο πισωγύρισμα. Recovery disc, με τρέλα και κορδέλα ™ !

Δημοσ.

Καταλαβαινω, αλλά με τα Vista πραγματικά δνε μπορούσα να δουλέψω... όλο κολλούσαν και αργούσαν κτλ.... ο υπολογιστής σερνόταν... τέλος πάντων σε ευχαριστώ πάρα πολυ γαι το χρόνο σου και για τις συμβουλές σου! Να είσαι καλά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...