law7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Παιδιά για πείτε μου μια άποψη... Έχω ένα LG E -500 που έχει πάνω την εν λόγω κάρτα και επεξεργαστή Intel Core 2 Duo T7250 2,00GHz. Έκανα fomat τα παλιο-vista και έβαλα τα Last xp. Κατέβασα από το site της Nvidia τους drivers για την κάρτα μου αλλά εέιναι αδύνατον να τους περάσω. Μάλιστα μου εμαφνίζει το γνωστό μήνυμα "Ο εντοπισμός προγραμμάτων οδήγησης που είναι συμαβτός με το λογισμικό... μπλα μπλα μπλα" Από ένα ψάξιμο που έκανα στο internet ψιλιάζομαι ότι φταίει ο επεξεργαστής.... Έχει κανείς καμιά ιδέα - λύση? Ευχαριστω εκ των προτέρων!
johnmegarythmos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 και εγω το ιδιο ειχα με την συγκεκριμενη καρτα γραφικων εγω εκανα φορματ και ξανα περασα τα windows και μετα που πηγα να περασω τουσ drivers περνουσανε κανονικα αλλα μολις εκανες επανεκινηση . δεν ανοιγανε τα windows και εδεινχε μια οθονη μιση μαυρη και μιση χρωμα . λεσ και ειχε σπασει και τελικα το πηγα στο τεχνικο και μου ειχα και μου ειπε οτι εχει χαλασει η καρτα γραφικων και πηρα μια 9200. δεν νομιζω να σου φταει ο επεξεργαστης σου . καλο θα ητανε να τιν πας να την δουνε σε ενα σερβις μπας και εχει προβλημα .
law7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 καταλαβα... αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο να απέκτησε ξαφνικά πρόβλημα τη στιγμή που έκανα το format.... ευχαριστώ για τη συμβουλή σου πάντως!
liopyr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Ποια έκδοση driver ακριβώς δοκίμασες; Καλό είναι να μη βάζεις "πειραγμένα" λειτουργικά (lastXp-BlackXp-CrystalXp κλπ τέτοιες πίπες), συχνά ενσωματωμένα driver packs προκαλούν τέτοια conflicts.
law7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Ε... δεν πολυκατάλαβα αυτό για την έκδοση drivers.... πάντως κατέβασα αυτούς που έχει η Nvidia...
liopyr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Η Nvidia έχει πολλούς. Σε περίπτωση που δεν είσαι σίγουρος αν κατέβασες τους σωστούς, δοκίμασε αυτούς.
law7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 σε ευχαριστω αλλά τους δοκίμασα και πριν και τζίφος... Αυτό το μήνυμα που μου βγάζει μήπως βοηθάει σε κάτι για να βρούμε λύση?
liopyr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Γράψε όλο το error αυτολεξή. Ποντάρω πάντως στην πιθανότητα να έχεις δοκιμάσεις ή λάθος έκδοση οδηγών για την κάρτα ή για το λειτουργικό. Δοκίμασε να τους (έστω ξανα-) κατεβάσεις από το link που σου δίνω παραπάνω.
law7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Κατέβασα και από το link σου και πάλι το ίδιο μήνυμα.... "Ο εντοπισμός προγραμμάτων οδήγησης που συμβατοί με το λογισμικό που διαθέτετε αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόςαπόο το πρόγραμμα αρχικής ρύθμισης Nvidia, H εγκατάσταση θα τερματιστεί τώρα". Αν το γκουγκλάρεις θα δεις αρκετά links για τη φράση αυτή. Εγώ επειδή είμαι και λίγο άσχετος δεν έβγαλα άκρη...
parsifal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Οι επίσημοι drivers από το site της nVIDIA δε δέχονται να εγκατασταθούν στις mobile εκδόσεις των chips της. Υποτίθεται ότι support με νέους drivers έχεις μόνο από τον OEM (τον κατασκευαστή του laptop). Αλλά υπάρχουν τρόποι: κυκλοφορούν πειραγμένες εκδόσεις των Forceware drivers (ένα tweak σε κάποιο .inf file είναι), καθώς και modding utilities που κάνουν το πείραγμα αυτόματα, ώστε να μπορείς να περάσεις τους τελευταίους Forceware σε laptop.
law7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 περίπου καταλαβαινω που το πας.... από το δευτερο link σου κατεβασα αυτό που βρηκα ακι το εγκατέστησα... από το πρωτο δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω... μου εξηγεις λιγο? και ειλικρινα συγνωμη για το πρηξιμο....
liopyr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Οι επίσημοι drivers από το site της nVIDIA δε δέχονται να εγκατασταθούν στις mobile εκδόσεις των chips της. Wo, δεν το είχα ξανά ακούσει αυτό. Τότε για ποιο λόγο τους έχει ανεβασμένους;
parsifal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 περίπου καταλαβαινω που το πας....από το δευτερο link σου κατεβασα αυτό που βρηκα ακι το εγκατέστησα... από το πρωτο δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω... μου εξηγεις λιγο? και ειλικρινα συγνωμη για το πρηξιμο.... Μπορείς είτε να κατεβάσεις από το 1ο λινκ έτοιμο modded driver και να περάσεις αυτόν είτε να κατεβάσεις τους επίσημους drivers από nVIDIA και με τον modder του 2ου λινκ να τους πειράξεις για να δέχονται να εγκατασταθούν στο laptop σου. Wo, δεν το είχα ξανά ακούσει αυτό.Τότε για ποιο λόγο τους έχει ανεβασμένους; Για όλους τους υπόλοιπους κατόχους nVIDIA πλην των laptop-άκηδων, δηλαδή κατόχους discrete VGA cards με nVIDIA GPUs καθώς και μητρικών με onboard graphics από nVIDIA.
law7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 τους πειραηα με το modder αλλα μία από τα ίδια οταν πήγα να τους εγκαταστησω... εκτός αν έκανα κάτι λάθος... όταν μου λέει ο modder να βρω το φάκελο που είναι οι drivers που πρεπει να τον στείλω? σε αυτά που κατέβασα από το site της Νvidia?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.