christos44 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Επισκεπτόμενος το ΜΠΛΑ_ΜΠΛΑ στο topic " Ελληνας ναι-χριστιανός όχι;" διαπίστωσα ότι έχετε διαγράψει το υπ΄αριθ. 205323/23-11-02 post μου. Βέβαια δικό σας είναι το site κι΄ότι θέλετε κάνετε. Αλλά είναι μια αυθαίρετη πράξη σας, ή είναι παράβαση μου σε κάποιο από τους κανόνες; Το συγκεκριμένο post απευθυνόνταν στον ΄Γηρυόνης΄ και περιέχε παραινέσεις ακριβώς όπως ο φίλος pyro απεύθυνε παραινέσεις στο post 205102/23-11-02 στον ΚWSΝMAN. Δεν νομίζω να παραπονέθηκε ο ¨Γηρυόνης¨ για προσωπική επίθεση ή ύβρεις στο πρόσωπό του. Υπάρχει κανείς άλλος που παραπονέθηκε, ή έχετε προσωπική άποψη ότι κάποιος εθίγει; Αν συνέβη το δεύτερο τότε θα έπρεπε να είχατε επέμβει νωρίτερα και μάλιστα εναντίων εκείνων που "ήρξαντο χειρών αδίκων", όπως π.χ στο topic " Μήπως είμαστε αγνώμονες απέναντι του θεού;" στο post 47826/28-10-02 και 47833/29-10-02 όπου ο αυτός χρήστης, στέλνει προσβλητικές εικόνες και κάνει υβριστικές δηλώσεις; Ομοίως στο " Ελληνας ναι-χριστιανός οχι;" δεν θεωρείτε επιλήψιμα τα 205155/23-11-02 και 205343/ topics του ιδίου χρήστη κι΄ιδίως το δεύτερο, που γίνεται ευθεία προσωπική επίθεση κι΄αντικείμενο ειρωνικών σχολίων η φυσική εμφάνιση του χρήστη Γηρυόνης; Οπως προανέφερα δικό σας είναι το site αλλά λίγη περισσότερη αντικειμενικότητα θα ήταν ευχαρίστως αποδεκτή. ΦΙΛΙΚΑ christos44
Γηρυόνης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Φίλε Χρήστο δυστυχώς δεν το είδα το μήνυμά σου, ο "δαίμων" φαίνεται του τυπογραφίου το εξαφάνισε (και ο νοών νοείται) διότι ενόχλησαν κάποιους με τις αλήθειες που λέγανε. Όσο για τα σχόλια κάποιων δεν έδωσα σημασία. Όπως έλεγε και ο Πυθαγόρας Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ. Ας κρατήσουμε τη συζήτηση την επόμενη φορά σε κάποιο επίπεδο και ας μην πέσουμε στην παγίδα τους. Ίσως κάποτε να ξυπνήσουνε. Υγίαινε.
Γηρυόνης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δε βλέπω τον Χαλ να απαντάει. Τελικά όπου τον συμφέρει μιλάει και αυτός. Εδώ θα πρέπει να αναφέρω ένα τραγούδι ων Motorhead. JUST COS YOU GOT THE POWER DON'T MEAN YOU GOT THE RIGHT.
Hal9000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Κρίμα. Ξέρω ότι πολλοί νοιώθετε αδικημένοι από delete posts και φτιάχνετε σενάρια ,αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχετε δει λογοκρισία σε topics? Μιας και αναφέρεστε σε μένα, σας έχω δημιουργήσει την άποψη ότι θα κάτσω και θα σβήσω posts επειδή δεν συμφωνώ με μερικές από τις απόψεις σας? Με έχετε δει να παίρνω μέρος στις συζητήσεις αυτές? Ο μόνος λόγος που κάνω delete post είναι όταν υπάρχουν βρισιές μέσα σε ένα post. Μη νομίζετε φυσικά ότι διαβάζω όλα τα posts. Ότι δω και ότι μου αναφέρουν άλλοι user με την λειτουργία notify moderator.Λογικό είναι να ξεφεύγουν μερικά. Ας είναι. 'Οπως το πάρει κανείς.
Γηρυόνης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Όντως κρίμα. Φαίνεται ότι βλέπεις (εσύ ή ο Sean, δεν είμαι σίγουρος ποιος το έσβησε) μόνο τις "βρισιές" τις δικές μας, ενώ εθελοτυφλείς σε κάποιες άλλες βρισιές του χρήστη KWSN-Men που κάνει ευθεία προσωπική επίθεση, καθυβρίζει και ειρωνεύεται τη φυσική μου εμφάνιση. Αλλά όπως είπες και εσύ, ας είναι. Όπως το πάρει κανέις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.