Kalavrezos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Χρειαζομαι βοηθεια...Μου περασε ενας φιλος απο mac σε εναν εξωτερικο κατι αρχεια.Συνδεω το σκληρο,δεν φαινεται στον υπολογιστη μου.Φαινεται μονο στην ασφαλη καταργηση-ανοιγμα συσκευων και εκτυπωτων (windows 7 ult).Τι μπορω να κανω;
vasilis1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μάλλον έχει διαμορφωθεί σε hfs οπότε βρες στα γνωστά μαγαζάκια την τελευταία έκδοση του Macdrive πέρασε την στον υπολογιστη σου και θα βλέπεις μια χαρα το στικάκι σου
kpartsi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μπορω να το κανω format σε fat32; Μπορείς αλλά θα χάσεις τα δεδομένα που περιέχει!!!! Η καλύτερη λύση είναι η εγκατάσταση του προγράμματος MacDrive, όπως σωστά σου είπε ο Βασίλης, ώστε να μπορείς να διαβάσεις τα δεδομένα που περιέχει....
Kalavrezos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Προσπαθω να το κανω format αλλα μου βγαζει μονο σε hfs,hfs+ και case sensitive.ntfs η fat32 οχι...Το εκανα σε hfs+ αλλα και παλι δεν το διαβαζει στο check mac volumes...Στο modify mac volumes λεει disk1 μπλα μπλα 298 gb mac apt.uknown partition.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.