Προς το περιεχόμενο

Σταδιακή ολική αναβάθμιση ή όχι?

nikolasR200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

oups didn't notice..!! ξεκινάω αμέσως τηλεφωνάκι..!!

---------- Προσθήκη στις 18:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:34 ----------

αυτές?? Corsair XMS3 4GB DDR3-1600 Ram Kit (PC3-12800, 7-8-7-20, CMX4GX3M2A1600C7)

Δημοσ.

ναι αυτές που έδειξε ο φίλος από πάνω..

και κάτι που μου κανε εντύπωση (αρνητική) σε σχέση με το πλαίσιο..

στην πρωινή τηλεφωνική επικοινωνία με ρωτήσανε αν θέλω να μου το συναρμολογήσουν..

τους ρώτησα αν σε περίπτωση που το κάνανε θα μου δίνανε όλα τα παρελκόμενα εγχειρίδια manuals καλώδια κλπ..μου είπαν όχι...

σε νεώτερη επικοινωνία πριν λίγο για τις μνήμες με ξαναρώτησαν (άλλος υπάλληλος) και του εξήγησα πως αν μου επιστρέψουν όλα-όλα τα παρελκόμενα, δε με νοιάζει αν όχι όμως ας τον φέρουν σε κομμάτια να τον φτιάξω εγώ..και είπε φυσικά και θα σας τα φέρουμε όλα.. :shock::fear:

Δημοσ.
Αυτές λέει μάλλον (κρίνοντας από το link).

Υπάρχουν οι ίδιες 20€ φθηνότερες με πιο χαλαρά timings.

Προσωπικά δε θα έδινα +20€ για λίγο πιο σφιχτά timings.

τελικά αναγκάστηκα και κατέληξα στα -20ευρώ γιατί ήταν άμεσα διαθέσιμα.. :rolleyes:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θα χρειαστώ και πάλι τη βοήθεια σας, γιατί όλα καλά όλα ωραία με το νέο pc, αλλά μου παίρνει τα αυτιά..!! πως θα το κάνουμε να ησυχάσει..??

το κουτί είναι coolermaster νομίζω είχα γράψει παραπάνω το μοντέλο του,

και η ψύκτρα του επεξεργαστή είναι αυτή που είχε originally στο κουτί του..

δεν ξέρω τι προκαλεί περισσότερο θόρυβο, οι ανεμιστήρες του κουτιού ή του επεξεργαστή...θέλω όμως να γίνει όσο πιο αθόρυβο γίνεται...!!!!

Δημοσ.

ανοιξε το πλαινο καπακι του κουτιου, και κανε το εξης απλο. πατα φρενο -με προσοχη παντα!!- στους ανεμιστηρες εναν εναν και θα δεις ποιος κανει τη φασαρια!

του επεξεργαστη παντως, σιγουρα θα θελει αλλαγη!

Δημοσ.
Θα αγορασεις μια ψυκτρα επεξεργαστη οπως αυτη :

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Scythe-Ninja-2-SCNJ-2000.htm

Ελπιζω να ξερεις να την εγκαταστησεις μην δολοφονησεις τον επεξεργαστη?:devil:

Για αυτήν δίνει : Ταχύτητες Maximum RPM 1000 rpm (±10%)

εγώ αν δε κάνω λάθος βλέπω από τη διαχείριση της msi να βαράει κάτι 4200rpm ο τρέχον ανεμιστήρας.. :fear:

επίσης να προσθέσω ότι όταν ξεκινάει είναι ανεκτός από θέμα ησυχίας..το πανηγύρι ξεκινάει όταν δουλέψει λίγη ώρα..

---------- Προσθήκη στις 19:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:44 ----------

Έψαξα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κουτιού, και βρήκα ότι έχει τους εξής ανεμιστήρες

Cooling System Front: 120 x 25 mm Blue LED fan x 1 / 1200 RPM / 21 dBA

Rear: 120 x 25 mm fan x 1 / 1200 RPM / 21 dBA

Top: 120 or 140 mm fan x 2 (optional)

Bottom: 120 x 25 mm fan x 1 (optional)

Left: 120 x 25 mm fan x 2 (one is optional)

http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=2908

αν δε κάνω λάθος <20dbA θεωρούνται εξαιρετικά ήσυχοι, οπότε στα 21 που τους δίνει η coolermaster μάλλον δεν δημιουργούν αυτοί το πρόβλημα..άρα μάλλον επικεντρωνόμαστε στον επεξεργαστή....??

Δημοσ.

πήγα να πάρω την mugen 2 αλλά δεν την πρόλαβα...οπότε είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις..

επίσης θέλω να πάρω και τουλάχιστον ένα optical drive..

από χαρακτηριστικά θέλω lightscribe (και δεν ξέρω αν πρέπει να υπάρχουν και κάποιες επιπλέον ιδιότητες) και από εκεί και πέρα, τι επιλογές έχω σε blu-ray reader τι σε writer, και αν αξίζει να δώσω τα extra λεφτά για writer την στιγμή που δεν ξέρω κατά πόσο θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι προς το παρόν..

δηλαδή μήπως είναι προτιμότερο να πάρω απλά blu-ray reader, dvd+-r/+-rw, lightscribe και ποιο μοντέλο..?

σχετικά με την εμπειρία μου από συγκεκριμένες μάρκες, τα τελευταία 5 χρόνια χρησιμοποιούσα lg dvd-rom/ram χωρίς κανένα παράπονο, και παλιότερα (προ 5ετίας) asus cdrom επίσης χωρίς παράπονο και sony cdrw χωρίς να με ενθουσιάζει ιδιαίτερα..

οπότε ανοιχτός σε προσιτές και αξιόπιστες προτάσεις, τόσο για ψύκτρα όσο και για οπτικό μέσο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...