Προς το περιεχόμενο

Τρύπα στο κάθισμα του αυτοκινήτου από κάφτρα. Υπάρχει φθηνή λύση?

g1annis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας.

Έχω ένα Fiat Panda καινούριο και έκανα μια μικροζημιά. Έπεσα κάφτρα πάνω στο κάθισμα και το έκαψε ελαφρώς αλλά εμφανώς. Η τρυπίτσα δεν είναι διαμπερής αλλά αλλοίωσε την υφή του πλαστικού υφάσματος και έχει μείνει και μαυρίλα από το κάψιμο.

Επειδή το ανταλλακτικό ύφασμα πιθανώς κοστίζει ακριβά (αν ξέρει κανείς στο περίπου ας μου πει, γιατί τα ανταλλακτικά της Fiat ανοίγουν ξανά τη Δευτέρα και θα έχω αγωνία μέχρι τότε) και κάμποσο και η τοποθέτηση θα ήθελα αν ξέρει κάποιος κάποια φθηνότερη λύση.

Θυμάμαι παλιά που στο Τελεμάρκετινγκ πουλούσαν μια αλοιφή ή αυτοκολλητάκι (δε θυμάμαι ακριβώς) που το έβαζες πάνω στην τρυπίτσα, σκισιματάκι κλπ και αυτό έπαιρνε το χρώμα και την υφή της ταπετσαρίας. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο παρόμοιο προϊόν, πόσο αποτελεσματικό είναι και το κόστος του ή αν υπάρχει άλλη λύση?

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά σας ευχαριστώ. Όλα αυτά τα ξέρω. Αυτό που ψάχνω είναι κάποιο προϊόν που να αναζωογονεί την ταπετσαρία. Θυμάμαι πολύ καλά ένα υλικό που διαφήμιζε το τελεμάρκετινγκ.

Χλωμο μου φαίνεται...Απο οτι καταλαβα υφασμάτινα ειναι;

Καμενο πραγμα να το αναστήσεις δε ξέρω...

Αν ειναι καινουργιο το αμαξι ισως ειναι καλυτερα να βρεις ανταλακτικο .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:24 ----------

Μπορεις να το βγάλεις το υφασμα εμενα βγαινουν απο ενα φερμουαρ απο πίσω.Δηλαδη δε χρειάζεται να πας να στο βάλουν το αλλαζεις μονος σου.Δηλαδη δεν πάει ολο μαζι το καθισμα με τα σιδερα κτλ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...