Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Οτι γραφω ειναι με καθε επιφυλαξη και ευχομαι να κανω λαθος..... Μιλαω για τον πιλοτο Στεργιο Κωτουλα που σκοτωθηκε με το πυροσβεστικο χθες. Μου θυμιζει και το ονομα του (ειδικα το Στεργιος) και η φωτο πολυ εντονα ενα μελος μας που πριν απο χρονια κατι πουλαγα και ειχε ερθει σπιτι μου να το παρει με τις φορμες υπηρεσιας απο το αεροδρομιο νομιζω της Ταναγρας και ειχε ενα ταμπελακι με τον βαθμο του και τον τιτλο του. Μου ειχε πει οτι ειναι ιπταμενος... Ευχομαι να κανω λαθος και αν διαβασει αυτο το post να με διαψευσει.
giorgos147 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Αν πω οτι ανατριχιασα... Θα με πιστεψεις;
o_magazatoras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Καλούνε τη κλάση (μας),μπαρμπαΠλάτανε; Rip.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Καλούνε τη κλάση (μας),μπαρμπαΠλάτανε; Rip. Λες ???????
giorgos147 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τι εννοείτε παιδιά με το "καλούνε τη κλάση"; Πάντως, αν ήταν αυτό το παλικάρι, ας είναι καλά εκεί που είναι.
o_magazatoras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τι εννοείτε παιδιά με το "καλούνε τη κλάση";Πάντως, αν ήταν αυτό το παλικάρι, ας είναι καλά εκεί που είναι. Πεθαίνουν συνομήλικοι.
giorgos147 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μακάρι να μην είναι αυτός. Anyway, R.I.P. Και αν δεν ειναι αυτος, θα ειναι καποιος άλλος. Τι να πεις ομως. Και απο το freestuff ειχε σκοτωθει ενα παιδι. Δε θυμαμαι ομως με τι.
caution Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Και αν δεν ειναι αυτος, θα ειναι καποιος άλλος. Ακριβώς, πάντως έτσι όπως τα περιγράφει ο Γιάννης λίγο δύσκολο να είναι άλλος Και όπως λένε και οι "τοίχοι": "Το τελευταίο δέντρο μην το κάψετε. Κρατήστε το για να κρεμαστείτε." R.I.P.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τον ειδε σε δελτιο ειδησεων η γυναικα μου που το εχει δε αν και μπηκε για 3 λεπτα σπιτι μου και επιβεβαιωνει , οσο γινεται μετα απο 4-5 χρονια ,οτι μαλλον ηταν αυτος.Μας ειχε κανει εντυπωση το ασπρο μαλι απο τοτε...Εψαξα τα post μου στις αγγελιες απο το 2003 μηπως θυμηθω κατι παραπανω αλλα ματαια...
giorgos147 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Τον ειδε σε δελτιο ειδησεων η γυναικα μου που το εχει δε αν και μπηκε για 3 λεπτα σπιτι μου και επιβεβαιωνει , οσο γινεται μετα απο 4-5 χρονια ,οτι μαλλον ηταν αυτος.Μας ειχε κανει εντυπωση το ασπρο μαλι απο τοτε...Εψαξα τα post μου στις αγγελιες απο το 2003 μηπως θυμηθω κατι παραπανω αλλα ματαια... Πφφφ. Αδικα από μια κωλοφωτιά. Είναι τώρα να μη βγεις να φωνάζεις;
pournaras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Πφφφ. Αδικα από μια κωλοφωτιά. Είναι τώρα να μη βγεις να φωνάζεις; Αδικα θα πηγαινε στο φαναρι απο καποιον που περασε με κοκκινο. Εδω τουλαχιστον πηγε υπερασπιζοντας κατι...
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 δυστυχως ψεκαστικα και πυροσβεστικα παντα θα ειναι ενα risky επαγγελμα λογω του χαμηλου υψους πτησης και του βαρους με το φορτιο....
iced Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι εξαιρετικα risky και δεν σε υποχρεωνει κανενας να κανεις αυτη την δουλεια. Το ξερουν απο την αρχη οτι το πιο επικινδυνο ειναι τα αποτομα ανοδικα ρευματα λογω της μεγαλης θερμοκρασιας.. Καταλαβαινω Γιαννη το σοκ σου μολις ειδες την φωτο..
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 το νερο ειναι βαρος.οι ελιγμοι δυσκολοι.οταν αφηνεις το νερο παλι χανεις αποτομα βαρος.αυτοι ειναι πιλοτοι παντως και οχι οι μαλα... της formula 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.