Προς το περιεχόμενο

Ειδοποιηση TCP/IP connection broken και δεν μπαίνουν στο chat room

latinmania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Ελπιζω να εχω γραψει στο σωστο φορουμ αλλιως μπορειτε ελευθερα φυσικα να μετακινησετε το τοπικ.

Εδω και τουλαχιστον 1 μηνα καθε βραδυ μπαινω σε ενα chat ομως απο προχτες μου βγαινει η ειδοποιηση TCP/IP connection broken και δεν με βαζει στο chat room.

Γνωριζετε πως μπορω να το διορθωσω ?? Εχω ήδη προσπαθησει να βγω και να ξανα συνδεθω ετσι ωστε να αλλαξει η ΙΡ αλλα τιποτα. καμια ιδεα ?

εχω windows xp. :-D

Δημοσ.

Την ειδοποίηση "TCP/IP connection broken" ποιος την προβάλλει; Τα Windows; Ο IRC client που χρησιμοποιείς (και αν ναι, ποιος είναι αυτός; ) Ή είναι μήνυμα κειμένου του IRC server στον οποίον συνδέεσαι;

Δημοσ.

είναι μηνυμα του server που προσπαθω να συνδεθω. δεν ξερω ποιος ειναι γιατι ειναι στο Μεξικό.... αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι για τοσο καιρο μπορουσα να μπω κανονικα και τωρα οχι. επισης ολα τα αλλα ατομα που συμμετεχουν σε αυτο το chat καθημερινα απο αλλες χωρες δεν εχουν παρομοιο προβλημα.

Δημοσ.

Στειλτους mail γιατι μπορει να υπαρχουν πολλοι λογοι, οπως να εισαι banned, να σε κοβει καποιος ενδιαμεσος server, να εχεις καποιο ιο που προσπαθει να αντιγραφει στο συστημα τους, κ.λ.π. Αν στο εβγαζε στο δικο σου μηχανημα θα ξεκιναγες απο σενα πρωτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...