thanos713 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Χαιρετώ τους συμφορουμίτες και τις συμφορουμίτισσες, Θα ήθελα να ρωτήσω αν το πρόγραμμα Web Page Maker είναι αξιόπιστο για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού, για ένα Team που έχω με κάτι παιδιά. Μετά λέμε να την ανεβάσουμε σε ένα free hoster, ripway, κ.λ.π. Η ιστοσελίδα θα περιέχει τους κανόνες του Team, τα μέλη, τις τάξεις και τις εκδηλώσεις προς το παρόν. Θέλουμε να έχει ωραία χρώματα κυρίως. Το πρόγραμμα που ανέφερα το βρίσκεται αξιόπιστο ή προτείνετε κάτι άλλο? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
djpaul1963 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 χωρίς γνώσεις προγραμματισμού λέει ο φίλος και το dreamweaver θέλει γνώσεις και μάλιστα πολλές. Απλές σελίδες html φίλε thanos713 μπορείς να κάνεις με πολλά προγράμματα (ακόμα και με το ms word), μαζί και το web page maker που άνέφερες. Είναι καθαρά θέμα ποιό θα σου φανεί πιό έυκολο στη χρήση. Οπωσδήποτε όμως για κάτι πιο εξελιγμένο, το dreamweaver όπως είπε και ο el02154 είναι το φαβορί.
antonisid Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Χωρις γνωσεις προγραμματισμου (css , html) δε φτιαχεις site αξιολογο παντως....
giorgos147 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Γιατί δε χρησιμοποιείτε κάποιο cms όπως drupal, joomla! κ.λπ.; Δε χρειάζεται γνώσεις για κάτι τέτοιο.
poscaman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Γιατί δε χρησιμοποιείτε κάποιο cms όπως drupal, joomla! κ.λπ.; Δε χρειάζεται γνώσεις για κάτι τέτοιο. θα διαφωνησω μερικως. για να στησεις ενα joomla! site χρειαζεσαι php/mysql να τρεχουν στο πισι σου. πολλοι που το δοκιμασαν το βρηκαν πολυ πιο δυσκολο απο το να ανοιξουν το dreamweaver και να "παιξουν" μαζι του
giorgos147 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 θα διαφωνησω μερικως. για να στησεις ενα joomla! site χρειαζεσαι php/mysql να τρεχουν στο πισι σου. πολλοι που το δοκιμασαν το βρηκαν πολυ πιο δυσκολο απο το να ανοιξουν το dreamweaver και να "παιξουν" μαζι του Ας πάνε σε κάποιον hoster.
antonisid Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ας πάνε σε κάποιον hoster. και template πως θα φτιαξεις χωρις να ξερεις css? Το default θα χρησιμοποιεις?
thanos713 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Free hoster θέλουμε. Το Web page maker είναι ωραίο αλλά ρωτάω αν ξέρετε άλλο καλύτερο πρόγραμμα τέτοιου είδους χωρίς προγραμματισμό. Μην ασχολείσται πολύ με τον hoster...
giorgos147 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 και template πως θα φτιαξεις χωρις να ξερεις css? Το default θα χρησιμοποιεις? Πρέπει να με δουλεύεις... Υπάρχουν τόσα δωρεάν.
antonisid Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Πρέπει να με δουλεύεις... Υπάρχουν τόσα δωρεάν. Ενας που ασχολειται επαγγελματικα με το web design , αλιμονο αν βασιζεται μονο σε free templates.
sugata Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Και αυτό που λες antonisid είναι ναι μεν σωστό, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο topic starter δεν μιλάει για κάτι επαγγελματικό. Κατά συνέπεια, η απάντηση που έδωσε για free templates είναι σωστή. Anyway, μπορείς να φτιάξεις κάτι απλό, αλλά κάποιες βασικές γνώσεις html-css τις χρειάζεσαι. Γι' αυτό... http://www.w3schools.com
thanos713 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Την έχω κοιτάξει αυτή την ιστοσελίδα, αλλά τώρα ξεκινάνε τα σχολεία και δεν προλαβαίνω να μάθω κάτι. Τέλος πάντων, με κάλυψαν οι απαντήσεις σας, ευχαριστώ και καλή συνέχεια!
wiril Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια εγω εχω κατεβασει το webpage x5 evolution αλλα εχω ενα προβλημα. οταν παω να κανω test και να δω τι εχω κανει στο site ως τωρα μου βγαζει το εξης μηνυμα: run time error invalid procedure call or argument. ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να δουλεψει;
kage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 τα προγραμματα που ψαχνεις λεγονται what you see is what you get
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.