Nik0s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Εσυ απο ποιο ονλινε σιτε εξωτερικου αγοραζεις και ποσο ευχαριστημενος εισαι? Συνεχως απο το ιδιο παιρνεις? Το κινητο που πηρες(με το καλο) το εψαξες στο σκρουτζ πρωτα και ποσο το βρηκες ελλαδα? τι διοαφορα στην τιμη?
giwrgos_p Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Nik0s συγνωμη κιολας αλλα για να σου λυθουν αυτες οι αποριες δεν θα ηταν καλυτερα να ανοιγες ενα δικο σου τοπικ. Γιατι αυτο το ανοιξα για αλλο σκοπο. Ευχαριστω.
giwrgos_p Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια μου εστειλε μηνυμα ο πωλητης και μου ειπε οτι ελαβε την οθονη. Του λεω να μου στειλει τα λεφτα και δεν απανταει. Τι να κανω.
Nik0s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Θα απαντησει ρε φιλε δωστου λιγο χρονο, μην εισαι τοσο πολυ ανυπομονος. Αν δεν απαντησει καθαριζει Paypal.
giwrgos_p Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ολα ειναι ενταξει μου τα εστειλε πισω. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.