Προς το περιεχόμενο

Ebay & PayPal Case

giwrgos_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι φίλος μόνο εκεί αποστέλλεται το προιόν ;) Μόνο με συννενόηση με των πωλητή μπορείς να δείς αν είναι σε θέση να σου στην στείλει Ελλάδα και πόσο θα στοιχήσουν τα μεταφορικά

Δημοσ.

Καταρχάς συγνώμη που επεμβαίνω στο άρθρο σου giwrgos_p θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα για μια υπόθεση που έχω ανοίξει και εγώ στο paypal.

Ξεκίνησα μονός χωρίς να διαβάσω κανένα άρθρο όπως έχουν δημιουργήσει μερική στα forum, και με όλα αυτά που έχω διαβάσει κάπως μπερδεύτηκα.

Λοιπόν το δικό μου αφορά ένα play station3 μαζί με έξι παιχνίδια από έναν Γερμανό πωλητή το οποίο έλεγε στη περιγραφή της δημοπρασίας του ότι είναι καινούριο μαζί με έξι παιχνίδια και ένα Demo.

To πακετακι μου ηρθε σε μια εβδομάδα αλλά ηρθε διαφορετικά το και όχι έτσι όπως το είχε περιγράψει.

Πριν πληρωσω τον πωλητη του είχα κάνει μερικές ερωτήσεις για το πακέτο και μου απάντησε στο mail μου, ξαναείπε πως είναι ολοκαίνουριο και μη ανοιχτό το κουτί μαζί με έξι παιχνίδια.

Το PS3 ήταν χρησιμοποιημένο και βρόμικο(κολλούσε και είχε λίγο κάτι σαν λάδια.) και τα παιχνίδια ήταν δυο τα υπόλοιπα ήταν Demo.

Με το που το είδα επικοινώνησα μαζί του και μου είπε πως τα λεφτά δεν μου τα στέλνει πίσω συν ότι έγινε αγενής και ειρωνικός μαζί μου.

Ο πώλησης πλέων στο eBay είναι This user is no longer registered on eBay.

Με το που το είδα και αυτό κατευθείαν ξεκίνησα από το eBay για Case και με το που άνοιξα έγινε σε

1 case is still open ---------------------------1 case has been closed

1 case awaits other members' responses

Αυτόματα με πήγε στο paypal ξεκίνησα εκεί τη διαδικασία claims and appeals έκανα τα απαραίτητα και ξεκίνησε Dispute filed

Την άλλη μέρα βλέπω από τον πωλητη ότι ανταποκρίθηκε και είχε κάνει Dispute escalated to claim και βλέπω ότι του έχουν στήλη mail και ότι τον έχουν πάρει Τήλ. και επίσης ότι έχει στήλη ο seller mail στο paypal

Θέλω τη γνώμη σας αν χρειάζεται τίποτα παραπάνω και εάν έχει γίνει τίποτα λάθος

ευχαριστώ

Δημοσ.
Οχι φίλος μόνο εκεί αποστέλλεται το προιόν ;) Μόνο με συννενόηση με των πωλητή μπορείς να δείς αν είναι σε θέση να σου στην στείλει Ελλάδα και πόσο θα στοιχήσουν τα μεταφορικά

Μαλιστα!

Αλλα εαν συμφωνησουμε σε ακτι τετοιο και μετα παει κατι στραβα δεν θα εχω την διασφαλεια και την διαφανεια των διαδικασιων που μου χαριζει η PayPal ε?

Ουτε claims ουτε τιποτα φανταζομαι....και μετα αντε να βρεις το δικο σου!

Εσω τα αλλα 2 παιδια με χρηση paypal και δεν μπορουν να βρουν το δικιο τους φαντασου εγω!

Δημοσ.

Οχι ακριβώς :) Εφόσον ανταλλάξετε προσωπικά μυνήματα μέσω ebay στα οποία ο χρήστης σου αναφέρει οτι στην στέλνει Ελλάδα και πόσα είναι τα μεταφορικά έξοδα , αμα πάει κάτι στραβά μπορείς να επικαλεστείς τα μυνήματα αυτά. Γιαυτό πάντα είναι καλό σε όλες τις αγορές σου να επικοικωνείς με τον πωλητή μέσω της φόρμας μηνυμάτων του ebay και όχι απευθείας με το mail του ;)

Δημοσ.
Οχι ακριβώς :) Εφόσον ανταλλάξετε προσωπικά μυνήματα μέσω ebay στα οποία ο χρήστης σου αναφέρει οτι στην στέλνει Ελλάδα και πόσα είναι τα μεταφορικά έξοδα , αμα πάει κάτι στραβά μπορείς να επικαλεστείς τα μυνήματα αυτά. Γιαυτό πάντα είναι καλό σε όλες τις αγορές σου να επικοικωνείς με τον πωλητή μέσω της φόρμας μηνυμάτων του ebay και όχι απευθείας με το mail του ;)

Σε ευχαριστω πολυ που μου λες αυτα γιατι ειμαι νιουφης οσον αφορα αγορες απο ebay.co.uk :-)

Ειχες απολυτο δικο μολις μου απηντησε και ειπε δεν στελνει εκτος Αγγλιας!

Οποτε με την σειρα μου τον ρωταω αυτο ισχυει για ολους του πωλητες τηλεορασης ή μονο για την συγκεκριμενη εταιρεια?

Τι λες να ισχυει φιλε μου?

Δημοσ.

Πρακτικά η τηλεόραση ειναι πολύ δύσκολο να σταλεί Ελλάδα ;) Εσυ θα κοιτάς στην καρτέλα Shipping αν λέει Europe κλπ που σημαίνει ότι μπορεί να σου την στείλει ;) Οπότε ψάξε την ίδια τηλεόραση σε άλλο πωλητή ;) Οχι απαραίτητα στο ebay uk αλλά και στο ebay.com

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες, μου ειναι πολυ χρησιμες! :-)

Στο ebay.com ομως με εδρα αμερικη εκει και αν τα μεταφορικα θα ειναι φαρμακι......

Εσυ θα αγοραζες απο ebay τηλεοραση?!

Δημοσ.
Ε ναι θα αγόραζα ;) Αμα γλίτωνα αρκετα χρήματα ;)

σωστος! εχεις αγορασει ποτε κaτι απο ebay?

Δημοσ.

σχεδόν 80 προιόντα ;) Περιμένω ένα κινητό απο αμερική τώρα. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.

Δημοσ.
σχεδόν 80 προιόντα ;) Περιμένω ένα κινητό απο αμερική τώρα. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.

Απο ebay.com αγοραζεις?

Γιατι ομως αφου το uk ειναι μεα στην Ε.Ε. αρα λιγοτερα μεταφορικα εξοδα!

Το κιμητο που περιμενις απο που το παρηγγειλς και ποσο θα σου κοστιζει μαζι με τα μεταφορικα? Σκετα τα μεταφορικα ποσα ειναι?

Αν χαλασει θα επιβαρυνθεις να το στειλεις πισω με δικα σου εξοδα ή με εξοδα του πωλητη?

Δημοσ.

Συνήθως ναι το στέλνεις με δικά σου έξοδα πίσω και μετά στο στέλνει αυτός :) Μην αγχώνεσαι δεν ειναι τίποτα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...