Προς το περιεχόμενο

Ebay & PayPal Case

giwrgos_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
να σου πω τι εγινε στην περιπτωση μου.περιμενα πανω απο δυο μηνες κατι πραγματα τα οποια δεν παραλαβα ποτε.εκανα dispute μεσω του resolution center μετα απο 3-4 mail στα οποια η απαντηση ηταν ιδια απο τον πωλητη γυρισα σε claim.το paypal εστειλε ενημερωτικο email στον πωλητη ο οποιος δεν μπηκε στον κοπο να απαντησει οποτε μετα τη ληξη των δεκα ημερων το paypal μου πιστωσε χρηματα και τα παιρνει απο τον πωλητη.

δεν χρειαζεται να ανησυχεις τοσο.οποιαδηποτε στιγμη μπορεις να ακυρωσεις το claim.ριξε βεβαια μια ματια και εδω να παρεις μια ιδεα τι αλλο μπορει να προκυψει.

Φιλε μου επειδη δεν μπορω να ασχολουμε αλλο θα γυρισω το dispute σε claim.

Αν δεν μου απαντησει σε 10 μερες μου δινει τα λεφτα το paypal. Αν ομως απαντησει τι κανω? Ακυρωνω το claim?

Στο link που μου εδωσες λεει οτι το paypal σε αποζιμιωνει σε περιπτωση που δεν στειλει ο πωλητης το αντικειμενο. Σε μενα το εστειλε αρα δεν θα βρω το δικιο μου?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν το ξερεις αυτο και δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.με το να σου απαντησει δεν παει να πει οτι πρεπει να το ακυρωσεις.αν σου απαντησει θα γραψεις και εσυ τα δικα σου (δεν υποχωρεις βεβαια) και αν δεν τα βρειτε θα κανει το δικαστη το paypal.αν δεν σε ικανοποιησει η αποφαση του μπορεις παντα να δοκιμασεις και την λυση της τραπεζας που αναφερεται στο link

Δημοσ.
Φιλε μου επειδη δεν μπορω να ασχολουμε αλλο θα γυρισω το dispute σε claim.

Αν δεν μου απαντησει σε 10 μερες μου δινει τα λεφτα το paypal. Αν ομως απαντησει τι κανω? Ακυρωνω το claim?

Στο link που μου εδωσες λεει οτι το paypal σε αποζιμιωνει σε περιπτωση που δεν στειλει ο πωλητης το αντικειμενο. Σε μενα το εστειλε αρα δεν θα βρω το δικιο μου?

Και να απαντήσει, δεν θα κλείσεις το claim εάν δεν βάλει τα λεφτά. Τα πράγματα είναι πολύ απλα... Το claim σε προστατεύει μέχρι να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, το αντίθετο μάλιστα!

Δημοσ.
Και να απαντήσει, δεν θα κλείσεις το claim εάν δεν βάλει τα λεφτά. Τα πράγματα είναι πολύ απλα... Το claim σε προστατεύει μέχρι να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, το αντίθετο μάλιστα!

Γυρισα το dispute to claim και εγραψα κατι σε ενα κενο που μου ζητουσε πληροφοριες και μετα πατησα continue to claim.

Μετα χρειαζεται να κανω κατι αλλο?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:09 ----------

Μου εδωσε μια διευθυνση. Τωρα θα στειλω την οθονη αλλα πως θα δωσω το track ID στο paypal αφου τωρα που το γυρισα σε claim δεν ξερω που μπορω να γραψω.

Μου εδωσε αυτην την διευθυνση:

fonefaculty

409 greenford road

greenford

ub6 8rf

Δεν επρεπε να μου δωσει χωρα.

Το greenford ειναι και οδος και πολη?

Eχω την εντυπωση οτι το Greenford ειναι οδος στο Λονδινο.

Δημοσ.

Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να δωσω το Track ID ή και την αποδειξη απο το δεμα που εστειλα πισω σε αυτον? Ετσι ωστε αν πει οτι δεν το ελαβε να ξερουν οι υπευθυνει του paypal οτι λεει ψεματα.

Δημοσ.
Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να δωσω το Track ID ή και την αποδειξη απο το δεμα που εστειλα πισω σε αυτον? Ετσι ωστε αν πει οτι δεν το ελαβε να ξερουν οι υπευθυνει του paypal οτι λεει ψεματα.

θα σκαναρεις την αποδειξη και θα την στειλεις και στο εμαιλ του πωλητη και στην ιδια την paypal.

Παιδια να γορασω μια LCD TV 40" απο Ebay ποσο περιπου θα κοστισουν τα μεταφορικα εξοδα? Συμφερει μια τετοια αγορα?

Παντως το Ebay.co.uk εχει καλυτερες τιμες απο οτι εχουν τα ελληνικα καταστηματα.

Δημοσ.
θα σκαναρεις την αποδειξη και θα την στειλεις και στο εμαιλ του πωλητη και στην ιδια την paypal.

Παιδια να γορασω μια LCD TV 40" απο Ebay ποσο περιπου θα κοστισουν τα μεταφορικα εξοδα? Συμφερει μια τετοια αγορα?

Παντως το Ebay.co.uk εχει καλυτερες τιμες απο οτι εχουν τα ελληνικα καταστηματα.

Πως θα τι στειλω στο PayPal που παταω?

Οσον αφορα την TV βρες μια που σου αρεσει και θα γραφει ποσο θα κοστισουν τα μεταφορικα. Συμφερει ποιο πολυ βα την αγορασεις απο το ebay επειδη θα ειναι πιο φθηνα.

Αλλα πες μια στο εκατομμυριο χαλασε και πρεπει να την στειλεις πισω για αντικατασταση τοτε θα πρεπει να πληρωσεις παλι τα μεταφορικα.

Δημοσ.

Στειλτα με μαιλ στο [email protected]

α) Tα μεταφορικα αν χαλαει η tv δεν πρεπει να τα πληρωσει ο πωλητης? θα επιβαρυνθω εγω δηλαδη τα εξοδα και για να παει αγγλια και για να επιστρεψει?

β) Αληθεια απο προσωπικη σας πειρα ποσο κοστιζουν τα μεταφορικα, εστω στο περιπου για μια τηλεοραση 40" ?

Δημοσ.
Στειλτα με μαιλ στο [email protected]

α) Tα μεταφορικα αν χαλαει η tv δεν πρεπει να τα πληρωσει ο πωλητης? θα επιβαρυνθω εγω δηλαδη τα εξοδα και για να παει αγγλια και για να επιστρεψει?

β) Αληθεια απο προσωπικη σας πειρα ποσο κοστιζουν τα μεταφορικα, εστω στο περιπου για μια τηλεοραση 40" ?

Νομιζω οτι πληρωνεις μονο τα εξοδα τα το στειλεις αν ειναι χαλασμενο.

κοιτα σε αυτα να δεις οτι τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Ολα εξαρτονται απο τον πωλητη

http://cgi.ebay.co.uk/SAMSUNG-LE40B650T2WXXC-40-LCD-TV-in-FULL-HD-1080p-NEW_W0QQitemZ110380491454QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_Video_Televisions?hash=item19b330a2be&_trksid=p3286.c0.m14

http://cgi.ebay.co.uk/SAMSUNG-LE40A566-40-LCD-Television-NEW_W0QQitemZ140343375412QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_Video_Televisions?hash=item20ad1df634&_trksid=p3286.c0.m14

Και μαζι με την αποδειξη που θα στειλω τι αλλο να γραψω?

Αυτο που μου εδωσες το [email protected] δεν ειναι για το ebay? Εγω θελω να την στειλω στο PayPal.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:17 ----------

Μπορει να μου απαντησει καποιος?

Δημοσ.

Ωπα συγνωμη πρεπει να βρεις το αντιστοιχο για paypal mαλλον [email protected] αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

δεν ελει πουθενα πσοο τα μεταφορικα για ελλαδα.

Δημοσ.
Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να δωσω το Track ID ή και την αποδειξη απο το δεμα που εστειλα πισω σε αυτον?

Κανεις????????????????????????????????

Δημοσ.

μα καλα γιατι ρωτας τα ιδια πραγματα 10 φορες? σου ειπα και τα αλλα παιδια να μην αγχωνεσαι τοσο πολυ.

Ασς μου απαντησει καποιος για τα μεταφορικα για την εελλα δα παρακαλω.

Δημοσ.
μα καλα γιατι ρωτας τα ιδια πραγματα 10 φορες? σου ειπα και τα αλλα παιδια να μην αγχωνεσαι τοσο πολυ.

Ασς μου απαντησει καποιος για τα μεταφορικα για την εελλα δα παρακαλω.

Ρωταω το ιδιο πραγμα 10 φορες γιατι δεν μου εχει παντησει κανεις ακομα.

Οσο για τα μεταφορικα δεν μπορει να σου απαντησει κανεις.

Στα λινκ που σου εδωσα αν ειδες τα μεταφορικα ηταν πολυ διαφορετικα.

Βρες την τηλεοραση που θες και θα λεει αν την στελνει Ελλαδα και ποσο θα κοστησει. Αν παλι δεν καταλαβαινεις τι σου λεω, βρες καποιες τηλεορασεις και ποσταρετες εδω να σου πω ποσο θα κοστισουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...