mentor231 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Με ειδοποίησαν εχθές και πήγα σε Αστυνομικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης να μου δώσουν Φύλλο πορείας για Δροσάτο Κιλκίς από 27/9 έως 3/10. Ξέρει κανείς τι παίζει αυτές τις μέρες; Είναι άσκηση ή εκπαίδευση; 6 χρόνια έχει που τέλειωσα και θέλουν να με ταλαιπωρούν. Αν κάποιος ξέρει κάτι ας πει σας παρακαλω...
Mika Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 αν δουλευεις ετοιμασου για μια βδομαδουλα διακοπες απ οτι ξερω δεν ειναι ασχημα κι ουτε εχει ξυρισμα φασινα κλπ.
mentor231 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δεν έχω ανάγκη από διακοπές αυτή την περίοδο. Προτιμάω να δουλέψω!! :confused: Ρωτάω αν ξέρει κάποιος συγκεκριμένα τι παίζει αυτή την περίοδο στη συγκεκριμένη μετεκπαιδευση.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Και ο πατέρας μου είχε πάει μια βδομάδα πριν απο 10 περίπου χρόνια. Απο ότι μου είπε χαλαρά είναι, δεν κάνεις κάτι το ιδιαίτερο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δεν έχω ανάγκη από διακοπές αυτή την περίοδο. Προτιμάω να δουλέψω!! :confused:Ρωτάω αν ξέρει κάποιος συγκεκριμένα τι παίζει αυτή την περίοδο στη συγκεκριμένη μετεκπαιδευση. επειδη εδω μαλλον θα πρεπει να πετυχεις καποιον φανταρο/μονιμα ή συγγενη (πχ γυναικα καραβανα που σχεδιαζει τι θα κανει την βδομαδα που ο αντρας της θα λειπει για ασκηση...) για να γνωριζει να σου απαντησει, καλο ειναι να απευθυνεις το ιδιο ερωτημα σε φορουμ με θεμα το φανταριλικι/στρατο που σιγουρα θα βρεθει καποιος να απαντησει. check this one: http://www.omhroi.gr
tzotzo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε μου ελπιζω να περνας καλα και να μας πεις και τις εμπειριες σου
mentor231 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ακυρώνονται όλες οι ασκήσεις λόγω προεκλογικής περιόδου! Επικοινώνησα με το κέντρο που με κάλεσε και μου είπαν ότι αυτό θα συμβεί, απλά περιμένουν και την επίσημη ανακοίνωση.
tritonas00 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ακυρώνονται όλες οι ασκήσεις λόγω προεκλογικής περιόδου! Επικοινώνησα με το κέντρο που με κάλεσε και μου είπαν ότι αυτό θα συμβεί, απλά περιμένουν και την επίσημη ανακοίνωση. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=78802
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.