Προς το περιεχόμενο

Bluetooth προγραμμα

adamakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω για ενα software bluetooth που να επιτρεπει την πολλαπλη ληψη αρχειων

για την ωρα χρησιμοποιω αυτο που βαζουν τα windows αλλα επιτρεπει τη ληψη ενος μονο αρχειου.

εγω απο το κινητο μπορω να στειλω οσα αρχεια θελω με τη μια

υπαρχει προγραμμα που να λαβει ολα μαζι?

ειναι χρησιμο οταν στελνεις πολλες φωτογραφιες για να κανεις μια φορα τη δουλεια και οτι μια φορα για καθε αρχειο

Δημοσ.

Έχεις Windows XP; Γιατί σε Vista που μόλις τσέκαρα, το ενσωματωμένο Bluetooth stack της Microsoft επιτρέπει τη λήψη πολλαπλών αρχείων, αρκεί στο πρώτο notification να επιλέξεις "Allow for the next: XX minutes".

Αν η συσκευή Bluetooth σου βασίζεται σε BCM (Broadcom) chipset, μπορείς να δοκιμάσεις να εγκατάστησεις το Bluetooth stack της Widcomm: http://www.broadcom.com/support/bluetooth/update.php

Δημοσ.
Έχεις Windows XP; Γιατί σε Vista που μόλις τσέκαρα, το ενσωματωμένο Bluetooth stack της Microsoft επιτρέπει τη λήψη πολλαπλών αρχείων, αρκεί στο πρώτο notification να επιλέξεις "Allow for the next: XX minutes".

Αν η συσκευή Bluetooth σου βασίζεται σε BCM (Broadcom) chipset, μπορείς να δοκιμάσεις να εγκατάστησεις το Bluetooth stack της Widcomm: http://www.broadcom.com/support/bluetooth/update.php

ναι ΧΡ χρησιμοποιω

δυστυχως δεν βασιζεται σε BCM γιατι κατεβασα το προγραμμα και δεν αναγνωριζει το Bluetooth

Δημοσ.

Υπάρχουν και παλαιότεροι Widcomm drivers/stack που παίζουν με όλα τα Bluetooth Radios, αλλά ο τρόπος προμήθειάς τους είναι στα...όρια της νομιμότητας ;)

Επίσης, υπάρχουν και εμπορικοί drivers, όπως της BlueSoleil...

Δημοσ.
Γιατί σε Vista που μόλις τσέκαρα, το ενσωματωμένο Bluetooth stack της Microsoft επιτρέπει τη λήψη πολλαπλών αρχείων, αρκεί στο πρώτο notification να επιλέξεις "Allow for the next: XX minutes".

Ιδιο ερωτημα εχω κι εγω και εχω Vista αλλα στις ρυθμισεις του bluetooth δεν μπορω να βρω κατι τετοιο.

Δημοσ.

@Γιάννης Platano:

Όταν στέλνω από το κινητό μου αρχεία στο PC, μου εμφανίζεται το παρακάτω notification:

post-4351-1290630210_thumb.png

Κάνοντας κλικ επάνω του:

post-4351-129063021006_thumb.png

...η επιλογή για την οποία έκανα λόγο. Αν ενεργοποιηθεί, για το επόμενο χρονικό διάστημα που θα επιλέξουμε δε ζητείται επιβεβαίωση για κάθε ένα αρχείο χωριστά αλλά στέλνονται χωρίς διακοπή όλα μαζί.

Δημοσ.
@Γιάννης Platano:

Όταν στέλνω από το κινητό μου αρχεία στο PC, μου εμφανίζεται το παρακάτω notification:

[ATTACH]19957[/ATTACH]

Κάνοντας κλικ επάνω του:

[ATTACH]19958[/ATTACH]

...η επιλογή για την οποία έκανα λόγο. Αν ενεργοποιηθεί, για το επόμενο χρονικό διάστημα που θα επιλέξουμε δε ζητείται επιβεβαίωση για κάθε ένα αρχείο χωριστά αλλά στέλνονται χωρίς διακοπή όλα μαζί.

Εγω αν δεν κανω δεξι κλι /ληψη αρχειου στο εικονιδιο κατω δεξια δεν μπορω να στειλω αρχειο απο το κινητο (οταν το Iphone εχει κεφια και καταφερνω να στειλω) .Καθε φορα μολις στειλω ενα αρχειο το αποθηκευω κια θελει παλι απο την αρχη.

Δημοσ.

Οι οδηγοί της BlueSoleil είναι εμπορικοί, όπως επεσήμανα στο post #4. Προσοχή στο 2MB transfer limitation:

Note: Each BlueSoleil version is free downloaded from BlueSoleil.com, and it works. But if your Bluetooth device is not licensed or has no serial number with this version, BlueSoleil will run with 2MB Limitation (Amount of data). If you want to use it with no limitation, please buy it through the online purchase system, which only takes a few minutes.
Δημοσ.
Οι οδηγοί της BlueSoleil είναι εμπορικοί, όπως επεσήμανα στο post #4. Προσοχή στο 2MB transfer limitation:

το ξερω, το διαβασα και εγω

αφου το δοκιμασα με πολλα μικρα αρχεια και ειδα οτι δουλευει τελεια το αγορασα (19,95 ευρω)

μετα το δοκιμασα και με το samsung omnia και με το sony ericsson και δουλευει τελεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...