>-Nosakos<- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τα χαρακτηριστηκά μου είναι τα εξής: Motherboard Vendor: Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard Model: 946GMX-S2 946GZ / Socket 775 Memory : 4 G DDR2(2X 2G) 5-5-5-16 1066mhz Processor Name: Intel® Core2 Quad CPU @ 2.40GHz Q6600 mounted on cpu :this Graphic Card: NVIDIA GTX 275 Evga HD:300G WD ATA + εξωτερικό 500G WD Τροφοδοτικό: 600W της coolermaster silentpro Λειτουργικο: Vista 32bit prem Είμαι νέος στο άθλημα απλά η ανάγκη ώθησε σε αυτό Μου είπαν ότι με αυτόν τον επεξεργαστή και αυτην την καρτα θα χρειαστώ ένα μικρό overclock για να μην μπουκωνει.. 1)Καταρχήν δέχομαι o/c? 2)Πόσο θα μου προτείνατε να αλάξω το fsb? Εγώ έλεγα να το πάω στα 3,1. 3)Είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσω το prime?Μονο το IntelBurnTest δεν φτάνει? PS. έχω διαβάσεις τους οδηγούς κτλ. απλά δεν ξέρω αν δέχομαι o/c και μια συμβουλή θα ήταν ευχάριστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 1) Ναι, το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι τι κάνει το 946 με τους Q 2) Βλέποντας και κανόντας είναι αυτά, πάντως ο στόχος σου είναι ρεαλιστικός 3) Βαριόμαστε; Αντε ξεκίνα και βλέπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Kαταρχας με τι ψύχτρα είσαι; Α,τώρα είδα με τι είσαι Φυσικά και θα ανέβει..και πολύ μάλιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 με το 945 στην μητρική και ειδικά για quad core, δύσκολα τα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 με το 945 στην μητρική και ειδικά για quad core, δύσκολα τα πράγματα... Άν και δεν έχω κοιτάξει την μητρική του. Πιστεύω 3αρι θα φτάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τα τυπικά 3.0GHz θα τα πιάσει, θέλω να πιστεύω. edit: χεχ, ίδια σκέψη με τον από πάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τα τυπικά 3.0GHz θα τα πιάσει, θέλω να πιστεύω. edit: χεχ, ίδια σκέψη με τον από πάνω.. χαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ναι αλλά από 2.4 σε 3ghz δεν το λες πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ναι αλλά από 2.4 σε 3ghz δεν το λες πολύ Παντως θα κοψει οσο bottleneck μπορει να υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ναι αλλά από 2.4 σε 3ghz δεν το λες πολύ 25% overclock με χαμηλα ρεύματα και ηρεμη θερμοκρασια με ψυξη αερα για 24/7 το θεωρω ΑΚΡΩΣ ικανοποιητικο και σεβατο ποσοστο αλλωστε κ 3,4 να τον παει σε τπτ benchmarks και αντε κανα frame παραπανω σε game, να δει διαφορα γιαυτο +1 στο 3,00 ghz για 24/7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 καλά ας τα πιάσει πρώτα αυτά που λες με το 945 και συζητάμε για πιο πάνω μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ ρε παίδες για τις πληροφορίες αν και είναι αμφιλεγόμενες απο ότι βλέπω. Θα τον πάω στα 3,1 για αρχή για να δω πως πάει.Θα του δώσω κατευθέιαν ολα τα fsb και θα παίξω με την τάση. -Τι λετε?(η μήπως μισα-μισα?) -Και πόσο να βάλω στο vqore για αρχή? -Λέτε μήπως τον κάψω η να είναι εντελώς ασταθής? 1) Ναι, το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι τι κάνει το 946 με τους Q2) Βλέποντας και κανόντας είναι αυτά, πάντως ο στόχος σου είναι ρεαλιστικός 3) Βαριόμαστε; Αντε ξεκίνα και βλέπεις 3)όχι απλα φοβάμαι μήπως αν τον αφήσω για πολλή ωρα ετσι(full επιδόσεις) χώρις να ξέρω πολλα μήπως τον κάψω... και επίσης με το άλλο τελειώνεις σε 10 λεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
halvas0000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 πηγενε τον κατευθειαν στα 3,1ghz χωρις να αλαξεις την ταση, μονο το multiplier. Αν γινει fail πρεπει να ανεβασεις την ταση. Για καψιμο δεν υπαρχει ανησηχια αν δεν ελεγχεις τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη, αλλα και να αποκτησει μεγαλη θερμοκρασια κλεινει αυτοματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 πηγενε τον κατευθειαν στα 3,1ghz χωρις να αλαξεις την ταση, μονο το multiplier. Αν γινει fail πρεπει να ανεβασεις την ταση. Για καψιμο δεν υπαρχει ανησηχια αν δεν ελεγχεις τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη, αλλα και να αποκτησει μεγαλη θερμοκρασια κλεινει αυτοματα. OK θα τον βάλω στα 9Χ345(266 ήταν).Αλλα στον vqore κατα το boot απο τα bios έλεγε 1.35 ενώ το cpuz 1.120 όταν δεν κάνω τπτ ενώ 1,248 οταν ξεκινούν τα windows πάντως το cpuz γενικώς τρελένεται και δεν μένει σε μια σταθερή τιμή?? edit:Τώρα που κοίταξα ο επεξεργαστής μ είναι B3 stepping υπάρχει πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή είχα κάτι εξετάσεις δεν μπόρεσα να συνεχίσω τη διαδικασία. Οπότε σήμερα δοκίμασα να κάνω αυτά που λέτε αλλά με το που αλλάζω έστω και λίγο τις default ρυθμίσεις δεν ανοίγει το pc καν! Ακόμα κ +1 το ανέβασα το Fsb να δω αν θα γίνει κάτι και πάλι δεν άνοιγε.. Τι να κάνω? Μήπως δεν δέχομαι o/c ? edit:Έπρεπε να κάνω reset το CMOS για να μπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.