Nikos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Μόλις πήρα το DVDR της Sony και προσπαθώ να γράψω το πρώτο dvd με δεδομένα. Το Nero όμως τα θεωρεί όλα αυτονόητα οπότε έχω λίγο κολλησει. Για εγγραφή κανονικών CD δεν υπάρχει πρόβλημα, το θέμα το έχω ξεσκονίσει κανονικά. Όμως οι λεπτομέρειες του DVD R όπως πότε και γιατί χρησιμοποιούμε ISO ή UDF και ακόμα τι ver UDF πρέπει να μπει σε κάθε DVD είναι κάποια πράγματα που δεν μπορώ να πω ότι τα έχω δει κάπου. Όποιος έχει πληροφορίες, όλες ευπρόσδεκτες. Νίκος ps. Σήμερα έφαγα μια ώρα στο Ρέθυμνο προσπαθώντας να βρώ άδεια DVD-R και τα μόνα που βρήκα ήταν κατι Samsung 1x και στοιχιζαν 12 το ένα!!!
kostasbm Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 http://www.vcdhelp.com/forum/index.php?c=4 se proti fasi rixe mia matia edo kai ta xanaleme pes mou mono poso to pires kai apo poy giati me endiaferei kai an thes kai ti karta video exeis(pinacle h kapoia allh) filika
UserX Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 file mou psaxe sto http://www.cdrsoft.cc/index3.html kai isos breis kanena arthraki. To site ehei poly iliko (tutorials, software, faq ktl ktl). Pliroforiaka: eho brei dvds me 3 euro / dvd me thiki 4,7 Gb. Psaxtin ligo ti douleia me ta dvd. Elpizo na boithisa
Nikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αλλά κοιτάω περισσότερο για εγγραφή data και λιγότερο για video. Πάντως θα ήταν πολύ χρήσιμο να βρω περισσότερες πληροφορίες για κάποιες λεπτομέρειες. Δεν έχω κάρτα για video αλλά μια tv card που την δουλεύω με το iuVCR και για DV χρησιμοποιώ τις Firewire της ΜΒ μου. Κι εγώ βρήκα δισκάκια με 3 περίπου( Creation Silver) αλλά ακόμα δεν τα έχω τεστάρει καλά. Νίκος
kostasbm Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 niko to sony apo poy to phres kai poso kostise;;;;;;;;;;;
Nikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Το πήρα από το Ram Shop και στοιχησε 426,70. Το σπάσιμο είναι ότι στην συσκευασία υπήρχε μόνο ένα DVD+RW και τίποτα άλλο. Πως να το τεστάρεις έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.