caveneo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Από το πρωί σήμερα δεν μπορώ να μπω στο facebook, μου λέει ότι Ο λογαριασμός δεν είναι διαθέσιμος. Ο λογαριασμός σας είναι προσωρινά μη διαθέσιμος λόγω συντήρησης του ιστοτόπου. Θα είναι διαθέσιμος ξανά εντός ολίγων ωρών. Ζητούμε συγγνώμη για την ενόχληση. Το θέμα είναι ότι η γυναίκα μου μπαίνει κανονικά στο δικό της και εγώ από το κινητό που δοκίμασα να μπω μπαίνει μια χαρά (μέσω wap). Τί έχει πάθει; Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο;
trolaios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 μπορεί να κάνουν καμία αναβάθμιση..παλαιότερα μου το είχε κάνει αλλα επανήλθε σε κανένα 2ωρο..
caveneo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Εμένα είναι έτσι από το πρωί. Τώρα είδα ότι μπορώ να μπω στο προφίλ μου μέσα από το λογαριασμό της γυναίκας μου. Άρα κάτι παίζει!
tomasss Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Kαι σε εμένα το ίδιο πρόβλημα από το πρωί. Τί γίνεται? Με διέγραψαν?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 αφού το γράφει τη ακριβώς ψάχνετε ; Ο λογαριασμός σας είναι προσωρινά μη διαθέσιμος λόγω συντήρησης του ιστοτόπου. Θα είναι διαθέσιμος ξανά εντός ολίγων ωρών. Ζητούμε συγγνώμη για την ενόχληση. δεν σημαίνει οτι όλοι οι λογαριασμοί είναι μη διαθέσιμοι.
caveneo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Με όποιον browser δοκιμάσεις και σε διαφορετικά λειτουργικά το ίδιο συμβαίνει. Ακόμη να καταφέρω να μπω. Δεν συμβαίνει πάντως σε όλους τους λογαριασμούς.
ki_ha1984 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 μηπωσ βρηκατε καμια λυσει παιδια και εγς εχς το ιδιο προβλημα
cosmos000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Απ τον Αύγουστο κ εσύ??? .....Μια μέρα να σας κόψουν το φεισμπουκ.....κρίση πανικού παθαίνετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε................
ki_ha1984 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 δεν ειναι μια μερα ειναι 3 και εχασα κατι φιλουα απο το στρατο
CubanezikoPouro Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Απ τον Αύγουστο κ εσύ???.....Μια μέρα να σας κόψουν το φεισμπουκ.....κρίση πανικού παθαίνετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε................ όντως χαχαχαχαχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.