ixthy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Θυμαμαι χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου οτι δυνατοτητα να τρεξεις os 9 (classic) εφαρμογες ειχες στο Panther (10.3) και οχι στο tiger. Φυσικα πανε 5 χρονια απο τοτε που ειχα το panther εγκατεστημενο αλλα σιγουρα υπηρχε στο system preferences ενα prefane με τιτλο Classic και καταφερνε να τρεξει διαφορα παλια προγραμματα μια χαρα. Δεν ειχα ασχοληθει ομως πολυ με το θεμα γιατι ο μακ μου (powermac g4) ειχε τη δυνατοτητα και εχει φυσικα natively να κανει boot σε 9 Χμμ τώρα τι λειτουργικό τρέχεις ως κύριο; Τρέχει leopard;
iced Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Για να μπουμε στην ουσια του S.L, εχουμε καμια λιστα με προγραμματα που να υποστηριζουν open cl?? Γιατι αν δεν εχουμε και το θεμα παει οπως με τα 64bit γενικοτερα, αφοδευσε η φοραδα στο αλωνι που λεει ο Ailouros
ixthy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Αν ξέρεις αγγλικά διάβασε εδώ, για να καταλάβεις ότι αυτό που λες είναι απλά ένα από τα πολλά features του snow. Μακάρι βέβαια να εκμεταλλευτούν το open cl στο έπακρο. http://www.nytimes.com/2009/08/27/technology/personaltech/27pogue.html?pagewanted=1&_r=1&ref=personaltech
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Χμμ τώρα τι λειτουργικό τρέχεις ως κύριο; Τρέχει leopard; Και τα δυο μου μακ τρεχουν ως κυριο το Leopard , απλα το ενα απο τα δυο μηχανηματα (powermac g4 MDD @ 1,25Ghz , Rev A με Firewire ports 400) εχει τη εξης ικανοτητα! Μπορεις να εγκαταστησεις παραλληλα με το Leopard και το os 9 στον ιδιο δισκο και να επιλεγεις με ποιο λειτουργικο θελεις να εκκινησει ο Η.Υ. Μπορεις να βρεις πολυ φθηνα (400/450ε) ενα powermac g4 και να τρεχεις και τα δυο λειτουργικα
iced Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ολοι μιλαγαν για το open cl λες και θα πηγαιναμε στο Αρη... Που ειναι?? Οσο για το οτι ειναι "ενα απο τα χαρακτηριστικα" ειναι ακυρο. Ειναι τεραστιο χαρακτηριστικο αν οντως παιζουν τετοιες εφαρμογες. Δεν μπορει να χαρακτηριστει 1 απλο χαρακτηριστικο οταν για συγκεκριμενες εφαρμογες καποια εργαστηρια χρησιμοποιουν πολλες καρτες γραφικων μαζι... Κατι μου λεει οτι θα ειναι οπως η ιστορια με τα 64bit που αγοραζαμε 64βιτ to 2003 για να υποδεχτουμε τα νεα προγραμματα. blue dicks
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ολοι μιλαγαν για το open cl λες και θα πηγαιναμε στο Αρη... Που ειναι?? Οσο για το οτι ειναι "ενα απο τα χαρακτηριστικα" ειναι ακυρο. Ειναι τεραστιο χαρακτηριστικο αν οντως παιζουν τετοιες εφαρμογες. Δεν μπορει να χαρακτηριστει 1 απλο χαρακτηριστικο οταν για συγκεκριμενες εφαρμογες καποια εργαστηρια χρησιμοποιουν πολλες καρτες γραφικων μαζι... Κατι μου λεει οτι θα ειναι οπως η ιστορια με τα 64bit που αγοραζαμε 64βιτ to 2003 για να υποδεχτουμε τα νεα προγραμματα. blue dicks Τελικά τα Windows μας έχουν αφήσει τεράστια κατάλοιπα στον τρόπο σκέψης σχετικά με τα λειτουργικά...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Τρέχει σε PC??? Όχι. Εκτός κι αν θες να δοκιμάσεις: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868
larryf13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Εγώ πάλι πιστεύω πως σε σύστημα που τα έχει πάνω όλα intel έχεις πολλές πιθανότητες να παίζει. π.χ. στο παλιό μου που ήταν pentium D με γραφικά 8400GS έπαιξε τζι τζι με την πρώτη και χωρίς το παραμικρό παίδεμα. Στο νέο μου πισι με athlon δε μπαίνει καν στην εγκατάσταση...
Street-Fighter Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Τρέχει σε PC??? Oλα τρέχουν σε pc Όρεξη να έχεις βέβαια
dreamdok Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Τρέχει σε PC??? αν τρέχει λεει !! και το συνιστώ ανεπιφύλακτα ... το osx 10.5.7 ideneb πετάει στο τετραπυρινο pc μου με nvidia 8600GT και 2 gig ram .. περιμένοντας με ανυπομονησία την hackintosh έκδοσή 10.6.. εκτός και αν σας περισσεύουν καμιά 3.000 ευρώ ώστε να νιώσετε real feel mac και + ενα pc (το χρειαζόμαστε κακά τα ψέματα)
kebinB Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 αν τρέχει λεει !! και το συνιστώ ανεπιφύλακτα ... το osx 10.5.7 ideneb πετάει στο τετραπυρινο pc μου με nvidia 8600GT και 2 gig ram .. περιμένοντας με ανυπομονησία την hackintosh έκδοσή 10.6.. εκτός και αν σας περισσεύουν καμιά 3.000 ευρώ ώστε να νιώσετε real feel mac και + ενα pc (το χρειαζόμαστε κακά τα ψέματα) σιγά ρε μάγκες που χρειάζεστε 3000 για να νιώσετε την mac εμπειρία και με ένα μακ μινι μια χαρά την γνωρίζεις και ΠΆΡΑ πολύ καλά μάλιστα.
nikoscheng Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 full (και καρτα γραφικών) το τρεχουν απο desktop το πιο φθηνό mac mini 2009 (+οθόνη) και imac 20 2009 οπότε 1000-1200 γιούρια..
iced Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μπορειτε να μεινετε ontopic και να μιλησετε γιαυτα στην καταλληλη ενοτητα?
dop Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Έξυπνο - οι χρήστες πληρώνουν για το beta testing Για να εξηγήσω το σχόλιο: κανείς (μα κανείς) δεν έχει χρησιμοποιήσει κάποιο framework για load-balancing και parallelization κώδικα (βλ. Grand Central Dispatch και OpenCL) σε mainstream μηχανήματα τόσο εκτενώς και δη μέσα στο λειτουργικό. Επιπλέον, για να είμαστε και τεχνικά σωστοί, τίποτα από αυτά που προσφέρονται στο Snow Leopard δεν είναι ριζοσπαστικά ή καινούρια. Είναι όλα παλιές τεχνολογίες που υπάρχουν εδώ και καιρό, έχουν δοκιμαστεί και υπάρχουν με τη μία μορφή ή την άλλη σε αρκετά λειτουργικά και δη στο Linux. Απλά με την Apple δουλεύουν όπως θα έπρεπε - χωρίς προβλήματα και χωρίς ο χρήστης να περνάει την μέρα του με το να τα ρυθμίζει. Προσθήκες: στα http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=ubuntu_karmic_leopard&num=1 και http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=macosx_106_benchmarks&num=1 μπορεί κάποιος να βρει αποτελέσματα benchmarking μεταξύ Snow Leopard και Ubuntu (1ο link) και Snow Leopard vs Leopard (2ο link). Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2009 από dop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα