darklordvader77 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Το αυτο (που ειπες) κ τους Drivers για εκτυπωτες..
ravend Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 αν κανει καποιος clean install με το upgrade των 30 ευρω θα εχει μεσα το ilife η θα πρεπει να το ξαναπερασει?
dream21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μολις τελειωσε η εγκατασταση.upgrade σε iMac 2.93GHz 24'.Αυριο στο MBP:-D ΡΕ ΣΦΑΙΡΑ παει το εργαλειο λεμε.
Merdock Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δυο ερωτησούλες: 1)Από που μπορούμε να το αγοράσουμε; 2)Χρειάζεται να παρουσιάσουμε κάποια απόδειξη κτλ για να το πάρουμε 30€;Εγώ τον είχα πάρει μεταχειρισμένο και δεν έχω την απόδειξη.
ixthy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Thx hal. Να ρωτήσω και κάτι κουφό ρε παιδιά, αν και λίγο offtopic; Το Tiger που μπορώ να το βρώ; Μπορώ να το τρέξω μέσω εξωμείωσης με fusion, ή virtual box ή σε εξωτερικό σκληρό natively, ή σε κάποιο partition; Και για να προλάβω κάποιους από σχόλια του στυλ τι το θέλω, ο λόγος είναι η συμβατότητα με το classic mac os. Ξέρετε τι διαμάντια παλιά προγράμματα για mac υπήρχαν που δυστυχώς δε θα ξαναβγούν; Ειδικά δεν μπορώ να ξεχάσω το παλιό canvas στον υπολογιστή του καθηγητή μου στο πανεπιστήμιο! Βέβαια τώρα άντε να βρεις το canvas, αλλά ας τα πάρουμε ένα ένα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:35 ---------- Ρεπούστημου μετά σου λένε άλλαξε λειτουργικό. Άμα είναι να πάω να δώσω 2 χιλιάρικα για να χρησιμοποιήσω mac, προτιμώ σπασμένα windows 7 σε λίγο καιρό. Έλεος πια. Να γουστάρεις να βάλεις ένα λειτουργικό και να σε υποχρεώνουν να αγοράσεις έναν ολόκληρο υπολογιστή.Open source και εναλλακτικό MY ASS! Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι λες. Ποιος είπε ότι είναι open source το snow? Το linux είναι, το mac os πότε έγινε; Άλλο αν υποστηρίζει κάποια open source πρότυπα. Ποιος σε υποχρεώνει να αγοράσεις υπολογιστή; Το snow έχει καλύτερες επιδόσεις στους ήδη υπάρχοντες υπολογιστές, και καταλαμβάνει και λιγότερο χώρο στο δίσκο σε σχέση με τον προκάτοχό του! Δε χρειάζεσαι καινούργιο υπολογιστή για να τρέχεις snow. Αν έχεις pc δοκίμασε τη λύση του hackintosh. Βέβαια δε θα είσαι νόμιμος, αλλά δε νομίζω να σε νοιάζει αυτό, αφού μιλάς ευθέως για σπασμένα windows 7, που ήδη κυκλοφορούν. Συνεπώς, ΠΟΙΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ;;; Εκτός αν δεν έχεις ούτε pc, οπότε ναι έχεις δίκιο. Πρέπει να αγοράσεις υπολογιστή για να τρέξεις το οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα. Δυστυχώς!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 είπε και εναλλακτικό, φαντάζομαι σε αυτή την κατηγορία βάζει το Mac OS X...
ixthy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Πάντως και τα εναλλακτικά λειτουργικά για σύγχρονους υπολογιστές (αλήθεια ποια είναι αυτά; ) δεν τρέχουν σε... 1. Xbox, playstation, nintedo, lynx κτλ. 2. Κινητά, smartphones, ppcs και λοιπούς palm υπολογιστές. 3. Amstrad CPC 6128, Amiga 500, Spectrum, Commodore, PC XT, PC AT. 4. Ηλεκτρονικά ρολόγια και calculators, καθώς και ηλεκτρονικές ατζέντες. 5. Στον ENIAC αλλά δεν πιστεύω να έχει από αυτό. 6. Προφανώς ξεχνώ και άλλα... Sorry για το αστειάκι αλλά είπα να ξεκαθαρίσουμε λίγο το ζήτημα των hardware απαιτήσεων των λειτουργικών συστημάτων! Να διορθώσω μόνο ότι κάποιες από τις παραπάνω συσκευές τρέχουν κάποιες ειδικές εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων, ενώ οι παλιοί υπολογιστές έτρεχαν κάποια παλιά λειτουργικά συστήματα που για να τρέξουν απαιτούσαν πάλι κάποιο είδος υπολογιστή. Πάντως η αλήθεια είναι ότι αυτή η άτιμη η Apple σου πουλά τόσα λεφτά (30 ευρώ) το λειτουργικό και δε σου δίνει δώρο τον υπολογιστή. Δηλαδή σκέτο το λειτουργικό γιατί να το πάρω ρε φίλε; Σα να παίρνω ηλεκτρονικό ξυπνητήρι χωρίς μπαταρίες! Αίσχος!
tolis_01 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Πάντως η αλήθεια είναι ότι αυτή η άτιμη η Apple σου πουλά τόσα λεφτά (30 ευρώ) το λειτουργικό και δε σου δίνει δώρο τον υπολογιστή. Τον υπολογιστή τον έχουμε ήδη, προφανώς δεν θα τον αλλάξουμε
haHa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Βασικα..σου φαινεται! Απλα επειδη θελει να βγαζει μια εκδοση λειτουργικου κ οχι 5-10 εκδοσεις, περιμενε να μεταβουν οι περισσότεροι στην Intel αρχιτεκτονικη κ να χουν 64bit επεξεργαστες για να γινει ομαλα η μεταβαση.. Δεν νομιζω οτι εχει σχεση τοσο αυτο που λες..(ομαλη μεταβαση λογω intel κλπ) Το Snow leopard τρεχει μονο σε intel επεξεργαστες, αλλα δεν ειναι ολοι 64bit. Οποτε δεν ειναι θεμα ομαλης μεταβασης, μιας και παλι θα υπαρχουν μηχανηματα που θα μπορουν να τρεξουν το Snow leopard μονο σε 32bit. Δεν εκανε δηλαδη καμμια αναμονη η apple ωστε να πανε ολοι σε 64bit επεξεργαστες για να "γραψει" μονο μια εκδοση.. Το εχει γραψει κανονικα και σε 32 και σε 64. Απλα αργησε να παει σε 64bit.. Υ.Γ.: Βλεπω τοσο καιρο την υπογραφη σου για athlon64 x2 ! Γιατι δεν χτυπας κανεναν απο ebay με κανα 45 ευρω? http://cgi.ebay.com/AMD-ATHLON-64-X2-3800-939-PIN-ADA3800DAA5BV-Dual-Core_W0QQitemZ230352165525QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a20f1a95&_trksid=p3286.c0.m14#shId http://cgi.ebay.com/AMD-Athlon-64-X2-3800-2-0GHz-1MB-socket-939-Dual-Core_W0QQitemZ250487825949QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a523ce61d&_trksid=p3286.c0.m14 http://cgi.ebay.com/AMD-ATHLON-64-X2-3800-939-PIN-ADA3800DAA5CD-Dual-Core_W0QQitemZ230352165829QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a20f1bc5&_trksid=p3286.c0.m14#shId
darklordvader77 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Οι περισσότεροι πλέον ειναι 64-bit. οσοι ειχαν παρει τους πρωτους core duo μονο δεν εχουν, κ οσους ξερω, τους εχουν πουλησει ή τους εχουν δωσει Παντως δε θυμαμαι, αυτη την δηλωση ποιος την ειχε κανει (Jobs ή ο αντιπορεδρος Philip) οτι εφοσον πλεον ειναι οι περισσότεροι 64-bit, ηταν τωρα η καταλληλη εποχη για μεταβαση 64-bit. Παντα θελει αλλωστε η Apple να εχει ευχαριστημενους οσο το δυνατον περισσότερους πελατες. Είχα δει κ παλιότερα οτι πουλαγες κ συ εναν Χ2 αλλα οκ βρηκα χτες εναν πολυ καλο (τον 4600+) στην στρολογικη τιμη των 0Ε! Με τοσες εξυπηρετησεις που χω κανει, ε παιρνω κατι πισω.
haHa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Οι περισσότεροι πλέον ειναι 64-bit. οσοι ειχαν παρει τους πρωτους core duo μονο δεν εχουν, κ οσους ξερω, τους εχουν πουλησει ή τους εχουν δωσει Παντως δε θυμαμαι, αυτη την δηλωση ποιος την ειχε κανει (Jobs ή ο αντιπορεδρος Philip) οτι εφοσον πλεον ειναι οι περισσότεροι 64-bit, ηταν τωρα η καταλληλη εποχη για μεταβαση 64-bit. Παντα θελει αλλωστε η Apple να εχει ευχαριστημενους οσο το δυνατον περισσότερους πελατες. Μωρε σιγουρα ισχυει οτι οι περισοτεροι intel ειναι πια 64bit, απλα λεω οτι η καθυστερημενη μεταβαση σε 64βιτ δεν εγινε λογω αναμονης για να μην βγαλει 2 εκδοσεις , δηλαδη για να μην βγαλει και 32bit (μιας κ αναγκαστηκε και εβγαλε και 32bit), αλλα για αλλους λογους. Με γεια η cpu!
darklordvader77 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Να σαι καλα σε ποιους λογους αναφερεσαι? Αφου το χαν δηλωσει οτι θα υποστηριζαν PPC για +4 χρονια επειτα απ τη μεταβαση. Δν περασαν 4 χρονια?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Thx hal. Να ρωτήσω και κάτι κουφό ρε παιδιά, αν και λίγο offtopic; Το Tiger που μπορώ να το βρώ; Μπορώ να το τρέξω μέσω εξωμείωσης με fusion, ή virtual box ή σε εξωτερικό σκληρό natively, ή σε κάποιο partition; Και για να προλάβω κάποιους από σχόλια του στυλ τι το θέλω, ο λόγος είναι η συμβατότητα με το classic mac os. Ξέρετε τι διαμάντια παλιά προγράμματα για mac υπήρχαν που δυστυχώς δε θα ξαναβγούν; Ειδικά δεν μπορώ να ξεχάσω το παλιό canvas στον υπολογιστή του καθηγητή μου στο πανεπιστήμιο! Βέβαια τώρα άντε να βρεις το canvas, αλλά ας τα πάρουμε ένα ένα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:35 ---------- Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι λες. Ποιος είπε ότι είναι open source το snow? Το linux είναι, το mac os πότε έγινε; Άλλο αν υποστηρίζει κάποια open source πρότυπα. Ποιος σε υποχρεώνει να αγοράσεις υπολογιστή; Το snow έχει καλύτερες επιδόσεις στους ήδη υπάρχοντες υπολογιστές, και καταλαμβάνει και λιγότερο χώρο στο δίσκο σε σχέση με τον προκάτοχό του! Δε χρειάζεσαι καινούργιο υπολογιστή για να τρέχεις snow. Αν έχεις pc δοκίμασε τη λύση του hackintosh. Βέβαια δε θα είσαι νόμιμος, αλλά δε νομίζω να σε νοιάζει αυτό, αφού μιλάς ευθέως για σπασμένα windows 7, που ήδη κυκλοφορούν. Συνεπώς, ΠΟΙΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ;;; Εκτός αν δεν έχεις ούτε pc, οπότε ναι έχεις δίκιο. Πρέπει να αγοράσεις υπολογιστή για να τρέξεις το οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα. Δυστυχώς! Θυμαμαι χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου οτι δυνατοτητα να τρεξεις os 9 (classic) εφαρμογες ειχες στο Panther (10.3) και οχι στο tiger. Φυσικα πανε 5 χρονια απο τοτε που ειχα το panther εγκατεστημενο αλλα σιγουρα υπηρχε στο system preferences ενα prefane με τιτλο Classic και καταφερνε να τρεξει διαφορα παλια προγραμματα μια χαρα. Δεν ειχα ασχοληθει ομως πολυ με το θεμα γιατι ο μακ μου (powermac g4) ειχε τη δυνατοτητα και εχει φυσικα natively να κανει boot σε 9
dream21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δυο ερωτησούλες: 1)Από που μπορούμε να το αγοράσουμε; 2)Χρειάζεται να παρουσιάσουμε κάποια απόδειξη κτλ για να το πάρουμε 30€;Εγώ τον είχα πάρει μεταχειρισμένο και δεν έχω την απόδειξη. εγω το αγορασα απο http://www.document.gr ,ειμαι πελατης και μου το ειχαν κρατησει απο την πεμπτη.δυστηχως ομως πειρα ενα κομματι,οποτε απο την αλλη δευτερα που θα εχει ερθει η παραγγελια full διοτι τους εστειλαν 50 κοματια απο τα 150 που ειχαν παραγγειλη ,θα αγορασω αλλο ενα και για το MBP μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα