Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Βασικά η Apple αφαιρεί πράγματα γι αυτό το πουλά φτηνά. Η Microsoft συνεχώς προσθέτει πράγματα και γι αυτό κοστίζει! Αν η Microsoft αφαιρούσε 7GB από το λειτουργικό θα το έδινε 10 ευρώ γιατί θα ήταν άδειο! :mrgreen:

Μήπως μπορείς να μας πεις τι ακριβώς αφαίρεσε η Apple από το Snow Leopard;

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θέλω να το αγοράσω γιατί στις 9/9 φεύγω Σκωτία. Σε ποιο κατάστημα υπάρχει διαθέσιμο; Δε θέλω να ρισκάρω με εγκαταστάσεις όσο θα είμαι Σκωτία και δυστυχώς θα είμαι για πολύ εκεί. Επίσης μετά το πέρασμα του Snow θα βρω τον υπολογιστή μου setαρισμένο όπως είναι τώρα; Βέβαια κρατώ backups και με το time machine, αλλά θέλω να ξέρω.

• Super Moderators
Δημοσ.
Βασικά η Apple αφαιρεί πράγματα γι αυτό το πουλά φτηνά. Η Microsoft συνεχώς προσθέτει πράγματα και γι αυτό κοστίζει! Αν η Microsoft αφαιρούσε 7GB από το λειτουργικό θα το έδινε 10 ευρώ γιατί θα ήταν άδειο! :mrgreen:

Η microsoft δηλαδή πουλάει το λειτουργικό της ...με το κιλό (gb)?

B)

Δημοσ.

Ρεπούστημου μετά σου λένε άλλαξε λειτουργικό. Άμα είναι να πάω να δώσω 2 χιλιάρικα για να χρησιμοποιήσω mac, προτιμώ σπασμένα windows 7 σε λίγο καιρό. Έλεος πια. Να γουστάρεις να βάλεις ένα λειτουργικό και να σε υποχρεώνουν να αγοράσεις έναν ολόκληρο υπολογιστή.

Open source και εναλλακτικό MY ASS!

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι? Τι ακριβός είναι clean install? Εγώ που έχω το πιο απλό imac, το 2 Ghz υπάρχει περίπτωση να πηγαίνει πιο αργά αν κάνω εγκατάσταση το Snow Leopard?

Δημοσ.

εμένα μου το δίνει με 29$ (~20 ευρώ) καθώς έχω δηλωμένα διεύθυνση και credit card στις US.

φανταστείτε λοιπόν το κέρδος των Ελλήνων μεταπωλητών καθώς η Apple στα 29$ (20 ευρώ) βγάζει ήδη κέρδος...

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι? Τι ακριβός είναι clean install? Εγώ που έχω το πιο απλό imac, το 2 Ghz υπάρχει περίπτωση να πηγαίνει πιο αργά αν κάνω εγκατάσταση το Snow Leopard?

Οχι, δεν θα πηγαινει πιο αργα το συστημα σου, πιο γρηγορο θα ειναι.Clean install σημαινει format και εγκατασταση απο την αρχή.

Ρεπούστημου μετά σου λένε άλλαξε λειτουργικό. Άμα είναι να πάω να δώσω 2 χιλιάρικα για να χρησιμοποιήσω mac, προτιμώ σπασμένα windows 7 σε λίγο καιρό. Έλεος πια. Να γουστάρεις να βάλεις ένα λειτουργικό και να σε υποχρεώνουν να αγοράσεις έναν ολόκληρο υπολογιστή.

Open source και εναλλακτικό MY ASS!

Σιγουρα δεν συμφέρει καποιον οικονομικά να αγοράσει ενα mac μονο για το mac os x, αν ομως σκεφτεται και την αγορά νεου υπολογιστή (hardware) τοτε η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μικρή μεταξυ win pc και mac.

Δημοσ.
άργησαν στα 64bit ή μου φαίνεται?

Βασικα..σου φαινεται! :P

Απλα επειδη θελει να βγαζει μια εκδοση λειτουργικου κ οχι 5-10 εκδοσεις, περιμενε να μεταβουν οι περισσότεροι στην Intel αρχιτεκτονικη κ να χουν 64bit επεξεργαστες για να γινει ομαλα η μεταβαση..

Δημοσ.
Την υποστηριξη PPC, που ηταν στην ουσια ενα δευτερο compile του λειτουργικου για PPC πλατφορμες?

Abso-fuckin-noway.

Το δεύτερο compile για την PPC πλατφόρμα υπήρχε μονάχα στο DVD. Δεν υπήρχε περίπτωση να το βάζουν στο δίσκο του χρήστη. Για ποιο λόγο, απλά "για να υπάρχει";

Λογικά legacy code θα αφαίρεσαν, κομμάτια που είχαν "ξεμείνει" και δε τα χρησιμοποιούσε το OS πουθενά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...