Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο εξωτερικο

kostionalist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

θελω να αγορασω μερικα παιχνιδια απο εξωτερικο αφου ειναι πανφθηνα,αλλα ειναι η πρωτη μου φορα. Πως μπορω να κανω μια παραγγελια?(δεν νομιζω τηλεφωνικος γιατι θα μιλανε αψογα αγγλικα και δεν νομιζω οτι θα τους καταλαβαινω...

Μενω Ξανθη και αν ειναι να δωσω τα στοιχεια μου(διευθυνση κτλ.), θα εχω το προοιον σπιτι μου? και αν δεν το εχω?πως θα επικοινωνισω μαζι τους?

Μπορει καποιος να μου δωσει περισσοτερες πληροφοριες? (καποιος που ισως εχει κανει αγορα απο εξωτερικο)

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις κάρτα αναλήψεως από κάποια τράπεζα,η Τράπεζα Πειραιώς σου την εκδίδει δωρεάν ενώ κάποιες άλλες θέλουν 300Ε να έχεις στο λογαριασμό σου(δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι την σήμερον ημέρα αλλά όταν έψαχνα να ανοίξω λογαριασμό μόνο η Πειραιώς δεν απαιτούσε να υπάρχουν χρήματα στο λογαριασμό).Έπειτα μπορείς να ψωνίζεις μέσω http://www.thehut.com http://www.play.com κάνοντας εγγραφή και δηλώνοντας τα πραγματικά σου στοιχεία και της κάρτας.Επίσης θα μπορείς να ψωνίζεις πάμφθηνα από http://www.ebay.com εφόσον έχεις καταχωρήσει την κάρτα σου στο http://www.paypal.com

Δημοσ.

Συγνώμη gherudos πόσο χρονών είσαι???:lol:

Δεν έχω ακούσει καμία τράπεζα να ζητάει χρήματα για να σου βγάλει χρεωστική.

Το χειρότερο που έχω ακούσει είναι να σου χρεώνει κάθε εξάμηνο ένα ποσό της τάξης των 3 ευρώ.

Φίλε kostionalist,για να κάνεις παραγγελία απο το εξωτερικό θα χρειαστείς (στο 99% των περιπτώσεων) κάποια κάρτα.Αυτή η κάρτα μπορεί να είναι πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη.Αφού έχεις βγάλει μια τέτοια κάρτα (και σιγουρέψεις ότι έχει το λογότυπο VISA) μπορείς να πας σε ένα κατάστημα και να κάνεις την παραγγελία σου κανονικά!

Δημοσ.

Μπορω να κανω παραγγελια απλως με το να βαλω τα στοιχεια μου?

Θα πρεπει να εποικινωνισω με εκεινους μεσω τηλεφωνου?

Κι αν δεν ερθει το προοιον?

Τα λεφτα θα τα παρουν απο την καρτα οταν φτασει το παιχνιδι εδω?

( τοσες πολλες ερωτησεις,... θελω να ειμαι σιγουρος :) )

Δημοσ.
Συγνώμη gherudos πόσο χρονών είσαι???:lol:

Δεν έχω ακούσει καμία τράπεζα να ζητάει χρήματα για να σου βγάλει χρεωστική.

Το χειρότερο που έχω ακούσει είναι να σου χρεώνει κάθε εξάμηνο ένα ποσό της τάξης των 3 ευρώ.

Φίλε kostionalist,για να κάνεις παραγγελία απο το εξωτερικό θα χρειαστείς (στο 99% των περιπτώσεων) κάποια κάρτα.Αυτή η κάρτα μπορεί να είναι πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη.Αφού έχεις βγάλει μια τέτοια κάρτα (και σιγουρέψεις ότι έχει το λογότυπο VISA) μπορείς να πας σε ένα κατάστημα και να κάνεις την παραγγελία σου κανονικά!

Είμαι 25 και πρίν 4 χρόνια που πήγα στην Alpha Bank για να ανοίξω λογαριασμό θα έπρεπε να καταθέσω 300Ε για να μου ανοίξουν νέο λογαριασμό.Τελικά πήγα απέναντι στην Πειραιώς και με εξυπηρέτησαν αμέσως και δεν ζήτησαν φράγκο,έβαλα βέβαια λεφτά για να μπορώ να κάνω τις αγορές.

Δημοσ.
Μπορω να κανω παραγγελια απλως με το να βαλω τα στοιχεια μου?

Όταν κάνεις τη παραγγελία συμπληρώνεις συνήθως σε μια φόρμα τα στοιχεία σου ώστε να σου στείλουν τα προϊόντα. Σε πολλά sites φτιάχνεις έναν λογαριασμό, συμπληρώνεις εκεί τα στοιχεία σου και κάθε φορά που παραγγέλνεις κάτι απλά συνδέεσαι με το λογαριασμό και το μαγαζί βλέπει ποιος είσαι και τα στέλνει στη διεύθυνση που έχεις δηλώσει. Μπορείς επίσης να δηλώσεις άλλα στοιχεία όταν κάνεις τη παραγγελία (στο amazon πχ) αν θες να στείλουν τα προϊόντα αλλού.

Αν ρωτάς αν υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις παραγγελία χωρίς να διαθέτεις κάρτα, πρέπει το εκάστοτε κατάστημα να δέχεται πληρωμή μέσω αντικαταβολής ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Η αγορά μέσω κάρτας είναι πολύ ασφαλής όμως και τη προτιμούν τα μεγάλα διαδικτυακά καταστήματα.

Θα πρεπει να εποικινωνισω με εκεινους μεσω τηλεφωνου?

Όσες φορές έχω παραγγείλει από εξωτερικό δε χρειάστηκε κάτι τέτοιο. Το πολύ πολύ να σου στείλουν κάποιο mail.

Κι αν δεν ερθει το προοιον?

Μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα και να αναφέρεις το πρόβλημα σου. Στο play.com για παράδειγμα έχει μια φόρμα την οποία συμπληρώνεις αν δεν έχεις παραλάβει αυτά που αγόρασες μετά το πέρας 25 (αν θυμάμαι καλά) ημερών. Πρέπει να προσέχεις όμως και να κάνεις αγορές από έμπιστα καταστήματα, όχι τίποτα περίεργα.

Τα λεφτα θα τα παρουν απο την καρτα οταν φτασει το παιχνιδι εδω?

Όλες τις φορές που έχω παραγγείλει κάτι, τα λεφτά τα τραβάνε με το που κάνω τη παραγγελία, όχι όταν παραλάβω τα προϊόντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...