polydoroskatharakis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Ερώτηση για τη μπαταρία του ΜΒΡ: Πώς υπολογίζονται οι κύκλοι; Εννοώ: Πόσο πρέπει να πέσει από την πλήρη φόρτιση μέχρι την επόμενη φόρτιση για να υπολογιστεί ένας κύκλος; Οι ιδιότητες της μπαταρίας μου λένε για 5 κύκλους ενώ το δουλεύω σχεδόν πάντα στο ρεύμα εδώ και 3 βδομάδες περίπου που το έχω.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 πρέπει να πέσει στο 95% για να αρχίσει η φόρτιση...αυτό έχω παρατηρήσει...πλήρης κύκλος σημαίνει πλήρης αποφόρτιση (μέχρι το σημείο που σου εμφανίζει το μήνυμα για να βάλεις το magsafe) και φόρτιση μέχρι να λέει η κατάσταση της μπαταρίας 100%(Charged)...τώρα το δικό σου μπορεί να έχει αποσυνδεθεί μερικές φορές κατα λάθος το magsafe και να μην το έχεις προλάβει να το ξαναβάλεις προτού πέσει κάτω από 95%...(και πέφτει σχετικά γρήγορα σε αυτό το σημείο...)
polydoroskatharakis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Ναι, πραγματικά μερικές φορές έπεσε κάτω από 95%. Έτσι εξηγείται. Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.
S2Katana Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Διάβασε και τα σχετικά λινκς στο σαιτ της Αππλε, είναι πολύ ενημερωτικά.
Christozz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Διαβασε και θα σου λυθούν πολλές απορίες http://www.apple.com/batteries/notebooks.html
polydoroskatharakis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Οκ ευχαριστώ παιδιά. Το site της Apple έχει "τόνους" υλικού για διάβασμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.