SpY Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Παιδία έχω ένα περίεργο πρόβλημα με τον firefox δεν «θυμάται» τα login από διαφορα sites και forums, ενώ πατάω remember κάθε φορά που ξανα μπαίνω έχει το user και pass αλλα δεν είναι κάνει αυτόματα login δλδ πρέπει να πατάω κάθε φορά το κουμπί “Login” ενώ τo user Και pass είναι συμπληρωμένα !! Έψαχνα τα options , το ξεπάτωσα καθάρισα registry και το εκάνα πάλι Install αλλα τπτ, αρνείται, Έχει κανείς καμια ιδέα ?? Υ.Σ. Δεν θυμάμαι από πότε είχε αρχίσει να το κάνει αυτό , γιατί μέχρι τότε δεν είχα πρόβλημα
tzotzo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Στα εμφανιζει μονο του?Αν ναι και εσυ απλα πρεπει να πατησεις Login τοτε φυσιολογικο μου μοιαζει
the_eye Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Έτσι δουλεύει το Remeber στον firefox, θυμάτε μόνο τον κωδικό, δεν σου κάνει αυτόματο login. Για αυτόματο login έχουν επιλογές τα site.
activex Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 και εγώ παλιά θυμάμαι ότι έκανε και αυτόματο Login αλλά τώρα δεν...
SpY Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Παιδιά πχ όταν μπαίνεις στο insomnia σε άλλο pc που έχω, βαζω remeber στον firefox, Και το "τικ" στο site του insomnia οπότε όποτε μπαίνω δεν χρειάζετε να πατάω το κουμπί login, αλλά μπαίνω κατευθείαν. Στο άλλο pc δεν μπωρώ να το κάνω να λειτουργήσει ετσι, ένω παλαιότερα θυμάμαι το έκανε κανονικά
activex Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 SpY έχεις για ίδιες εκδώσεις firefox και στα δυο pc ;
coolman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Tools->Options->Privacy Ξετσεκάρεις "Automatically start Firefox in a private browsing session" και "Clear history when Firefox closes"
Βασίλειος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Κάποιο firewall ή Internet security σου την κάνει. Κάποια ρύθμιση είναι πολύ "σφιχτή". Δοκίμασε με απενεργοποιημένη προστασία και κάνε τη σύγκριση.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 έχεις μήπως τα Windows 7??? Στο 7 το κάνει και σε μένα σε firefox, Safari...σε Opera όχι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.