Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση σε αρχεία WORD

marlboraki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει search σε όλα τα αρχεία doc του υπολογιστή σου για να σου βρει που υπάρχει μέσα στο κείμενο κάποια λέξη ;

π.χ λέξη ''καρέκλα '' σε ποια αρχεία doc υπάρχει μέσα στο κείμενο

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Το ιδιο το search των windows στο κανει αυτο, βαλε να μην ψαξει στα ονοματα των αρχειων αλλα στο περιεχομενο αυτων.

Δημοσ.
το δοκίμασα αλλά μάταια

κάποτε παλιά είχα βρεί κάτι

τώρα δεν μπορώ να βρώ!!

Τι δεν μπορείς να βρεις; Στείλε κάποιο screenshot με το παράθυρο αναζήτησης.

Δημοσ.
Τι δεν μπορείς να βρεις; Στείλε κάποιο screenshot με το παράθυρο αναζήτησης.

Θέλω να βρώ ένα έγγραφο αλλά δεν είναι δυνατόν να ανοίξω ένα σωρό έγγραφα

έτσι ρωτάω αν ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να ψάχνει μέσα στα έγγραφα του word

να δώσω μιά φράση και να μπορεί αυτό να μου βρεί σε ποια έγγραφα υπάρχει.

αυτό που απάντησε ο φίλος pournaras δεν γίνεται . το δοκίμασα.

Δημοσ.

Θυμάμαι ότι αυτό γίνεται μέσα από το ίδιο το Word, στο παράθυρο ανοίγματος εγγράφου. Δεν μπορώ να το βρω τώρα, γιατί έχω την έκδοση 2007, η οποία δεν έχει αυτή τη δυνατότητα - οι παλιότερες εκδόσεις την είχαν... Οπότε ψάξ' το εκεί, αν βέβαια έχεις έκδοση 2003 και κάτω.

Δημοσ.

Σορρυ, αλλα αυτο κανω (στα XP) τοσα χρονια.

Για να μην ψαχνει σε ολο το pc, ανοιγεις το φακελο που εχεις ολα τα εγγραφα σου.

Πατας πανω απο τη μπαρα το κουμπακι της ευρεσης και σου ανοιγει η πλαινη μπαρα με το μενου της ευρεσης. Μετα πατας "ολα τα αρχεια" (καπως ετσι το ελεγε, δε θυμαμαι ακριβως εχω τα 7αρια πλεον), και τελος αντι να γραψεις το ονομα στο πρωτο πεδιο που ειναι για τον τιτλο, το γραφεις στο δευτερο πεδιο, που ειναι για το περιεχομενο των αρχειων.

Δημοσ.

μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε για κανένα πρόγραμμα;

το κακό με μένα είναι οτι δεν ξέρω και καλά τα αγγλικά για να μπορώ να ψάξω

με το serch των XP δεν μπόρεσα να κάνω δουλειά

το δοκίμασα αλλά δεν ...

ευχαριστώ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:11 ----------

Σορρυ, αλλα αυτο κανω (στα XP) τοσα χρονια.

Για να μην ψαχνει σε ολο το pc, ανοιγεις το φακελο που εχεις ολα τα εγγραφα σου.

Πατας πανω απο τη μπαρα το κουμπακι της ευρεσης και σου ανοιγει η πλαινη μπαρα με το μενου της ευρεσης. Μετα πατας "ολα τα αρχεια" (καπως ετσι το ελεγε, δε θυμαμαι ακριβως εχω τα 7αρια πλεον), και τελος αντι να γραψεις το ονομα στο πρωτο πεδιο που ειναι για τον τιτλο, το γραφεις στο δευτερο πεδιο, που ειναι για το περιεχομενο των αρχειων.

ευχαριστώ πάρα πολύ... τελικά το κατάφερα

έτσι όπως τα είπες είναι

σε ευχαριστώ!!!!!!!!

Δημοσ.

Όλες οι εφαρμογές για Desktop search έχουν αυτή την δυνατότητα (windows desktop search, google desktop search, coperniq desktop search). Προσωπικά χρησιμοποιώ το πρώτο. Στα XP μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από την microsoft, στα vista και στα 7 υπάρχει ήδη.

Νομίζω κάποιες εκδόσεις του office είχαν στο File->open αναζήτηση που είχε τέτοια δυνατότητα, αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...