we_will_rise Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Καλημέρα, έχω ένα λαπτοπ που δεν χρησιμοποιεί κανείς πλέον και είπα να το κάνω κατεβαστήρι. Του έβαλα λοιπόν Mandriva 2009 Spring. Στην αρχή όλα οκ, έχω και ήχο και wifi (camera δεν έχω, αλλά δεν πειράζει). Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν λειτουργούν οι θύρες USB μου. Μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω ; Το λάπτοπ είναι: Acer 5102WLMi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Το module usbcore ειναι φορτωμενο? Στο lsusb δεν βλεπεις καμια συσκευη αλλα σου δειχνει οτι εχεις πχ 4 ports? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Άκυρο παιδιά, έφαγα φόλα από Mandriva, Ubuntu και Fedora και έβαλα win7 και όλα οκ... Ευχαριστώ πάντως ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Άκυρο παιδιά, έφαγα φόλα από Mandriva, Ubuntu και Fedora και έβαλα win7 και όλα οκ... Ευχαριστώ πάντως ! εκανες αυτο που ειπε ο jim_p σαν su [.....@localhost ~]$ su Password: [root@localhost .....]# lsusb Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub Bus 001 Device 002: ID 045e:0053 Microsoft Corp. Optical Mouse Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub [root@localhost .....]# η Mandriva πουλαει USB flash drive λες να μην ειναι σιγουρη οτι θα δουλευει? οι διανομες που αναφερεις ειναι εγκατεστημενες σε εκατομυρια υπολογιστες λες να μην υποστηριζουν USB ? εκτος αν σκοπος σου ηταν να μας την πεις οτι εβαλες ντε και καλα win7 και όλα οκ μασαει η κατσικα ταραμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μηπως πας σιγα σιγα για hardware failure? Γιατι να μην παιξανε σε 3 δημοφιλεις διανομες και να παιξανε στα 7 χαζο μου ακουγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Καταρχήν δεν είχα σκοπό να σας πικάρω, ειλικρινά, έχω Ubuntu στον άλλο Η/Υ και είμαι μια χαρά... Το λάπτοπ έχει πρόβλημα, κάτι παίζει με την μητρική, τα ΧΡ δεν έμπαιναν (μετά την εγκατάσταση παγώνουν τα πάντα) και με τις διανομές που δοκίμασα δεν δούλευεαν οι USB θύρες, ε με τα 7 δούλεψαν. Αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.