jimpoul Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Η otenet μου έστειλε ένα μήνυμα το οποίο μέσα σε όλα λέει τα εξής: Your Digital Locker Account Will Be Closed in August, 2009. 1. To maintain your software records, go to your digital locker account and print a copy of the software information located there. 2. To backup your software to a CD so that you always have a copy, follow the CD back-up instructions in the “What happens to digital locker?” Section in the Windows Marketplace FAQ. Πρέπει να κανω τίποτα??Ξέρει κανείς???
giorgos147 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Επειδή δε κατάλαβα καλά... Αλλά μήπως είναι Spam;
jimpoul Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 δεν έχω ιδέα αλλά δεν ξέρω μήπως πρέπει να κάνω κάτι... "The digital locker service will continue to be available until August 31st, 2009. During this time, you should back up the contents of your digital locker account before they are permanently deleted" Περίεργα μου φαίνονται όλα αυτά..
giorgos147 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 δεν έχω ιδέα αλλά δεν ξέρω μήπως πρέπει να κάνω κάτι... "The digital locker service will continue to be available until August 31st, 2009. During this time, you should back up the contents of your digital locker account before they are permanently deleted" Περίεργα μου φαίνονται όλα αυτά.. Μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα που σου κλειδώνει φάκελους κ.λπ.; Αν ναι, πάρε ό,τι δεδομένο έχεις.
jimpoul Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 πφφ...Δεν ξέρω..Δεν έχω κάποιο πρόβλημα..Θα κάνω καλού κακού back up ότι έχω στο pc..
pp6210 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 πάντως εγώ για digital locker καταλαβαίνω ψηφιακό ντουλάπι... μήπως είχες τίποτα αρχεία σε κάποιο site που θα κλείσει? Γιατί δεν γουγλάρεις "digital locker" να δεις τι βγαίνει???
psapikas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Είσαι σίγουρος ότι ήρθε από otenet??? Δες τα στοιχεία του e-mail, μάλλον κάποιο spam είναι...
jimpoul Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 και αν είναι spam πρέπει να κάνω κάτι??
the_eye Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 SPAM Καλά θα σου έστελνε email η ΟΤΕΝΕΤ στα αγγλικά ;
giorgos147 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 και αν είναι spam πρέπει να κάνω κάτι?? Απλά να το σβήσεις. πάντως εγώ για digital locker καταλαβαίνω ψηφιακό ντουλάπι... μήπως είχες τίποτα αρχεία σε κάποιο site που θα κλείσει? Και, pp6210, ενημερωτικά... Δεν είναι πάντα καλοί οι μεταφραστές...Άκου "καταλαβαίνω ψηφιακό ντουλάπι". Ας είμαστε τουλάχιστον λιγάκι ειλικρινείς με τους γύρω μας.
jimpoul Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 εντάξει ρε φίλε για αυτό ρώτησα...Αν θα πρέπει να κάνω τίποτα η όχι
giorgos147 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 εντάξει ρε φίλε για αυτό ρώτησα...Αν θα πρέπει να κάνω τίποτα η όχι Μήπως θα μπορούσες να μας έδινες και το email του αποστολέα;
pp6210 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Απλά να το σβήσεις. Και, pp6210, ενημερωτικά... Δεν είναι πάντα καλοί οι μεταφραστές...Άκου "καταλαβαίνω ψηφιακό ντουλάπι". Ας είμαστε τουλάχιστον λιγάκι ειλικρινείς με τους γύρω μας. δεν το πιάνω το χιούμορ σου ούτε το περι ειλικρίνιας.... δεν χρειαζομαι μεταφραστή για να καταλάβω οτι το locker εκτός από κλείδωμα σημαίνει και ντουλάπι, άλλωστε στο μήνυμα μιλάει για backup of contents, άρα μάλλον εσύ κατάλαβες λάθος περι κλειδώματος... καμμια φορά είναι καλύτερο να μασάς παρά να μιλάς!
jimpoul Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Η διεύθυνση είναι "[email protected]"..Και σήμερα μου έστειλαν και τελευταία ειδοποίηση από την ίδια διεύθυνση...
pp6210 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 είσαι σίγουρος οτι δεν έχεις digital locker account? διάβασα διαγώνια τα λινκς που βγήκαν στο google και το digital locker αφορά on line αγορασμένα προγράμματα από το windows market place, και όντως τα καταργούν στις 31/8/09 (γιατί το win marketplace αντικαταστάθηκε από το Microsoft Store). τσέκαρε και στο wiki (http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Marketplace), εγώ από την τελευταία πρόταση καταλαβαίνω οτι αυτό αφορούσε μόνο κατοίκους ΗΠΑ.... Πιστεύω οτι απλά το αγνοείς και είσαι ΟΚ. For consumers, the digital locker and Windows Marketplace could be used for purchasing and downloading third party software titles compatible with Microsoft Windows, and then using that purchased software on any computer the software license allows. For software developers, the digital locker and Windows Marketplace could be a cost-effective channel for the distribution of their software titles. A Windows Vista Ultimate Extra, called Secure Online Key Backup allowed backing up EFS recovery certificates, as well as the BitLocker recovery password in the Digital Locker. [1] Windows Marketplace was only available for residents of the USA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.