Προς το περιεχόμενο

μετάβαση από Otenet σε conn-x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω 2mb φοιτητικό otenet και θέλω να βάλω 8mb conn-c...Ξέρει κανείς αν θα καθυστερήσουν να με συνδέσουν?Απ'οτι ξέρω conn-x και otenet είναι μια εταιρία πλέον

Δημοσ.

είναι σίγουρο αυτό??Γιατί όταν από 1mb την είχα πάει 2mb πριν ένα χρόνο μου είχε κοπεί για περίπου μια βδομάδα..

Δημοσ.
είναι σίγουρο αυτό??Γιατί όταν από 1mb την είχα πάει 2mb πριν ένα χρόνο μου είχε κοπεί για περίπου μια βδομάδα..

Χμμμ. Δε νομίζω να το κόβουν. Εγώ π.χ. στην φορθνετ πήγα από 1 σε 2 και δε με έκοψαν. Επίσης, μπορείς να κάνεις μεταφορά από άλλη εταιρία σε άλλη χωρίς να κόψουν σύνδεση. Γιατί να κόψουν τώρα;

Δημοσ.

ίσως για να μεγαλώσουν την γραμμή..Δεν ξέρω και πως λειτουργούν..Απλά είναι πολύ μεγάλο σπάσιμο να σου κόψουν το internet για μια βδομάδα και παραπάνω..

Δημοσ.
ίσως για να μεγαλώσουν την γραμμή..Δεν ξέρω και πως λειτουργούν..Απλά είναι πολύ μεγάλο σπάσιμο να σου κόψουν το internet για μια βδομάδα και παραπάνω..

Δε θα στο κόψουν.

Δημοσ.
  • Δε θα σου κόψουν την...
  • Απλά πάρε
  • Χμμμ. Δε νομίζω να το κόβουν.
  • Δε θα στο κόψουν.
  • Εγώ π.χ....πήγα από 1 σε 2 και δε με έκοψαν.
  • ίσως για να μεγαλώσουν την...
  • Απλά είναι πολύ μεγάλο...σπάσιμο να σου κόψουν το.... για μια βδομάδα και παραπάνω..
  • Πρώτον δεν θα στο κόψουν αλλά θα το επιβεβαιώσουν αυτό και όταν πάρεις...

Πρόστυχο θέμα φτιάξαμε :P

Δημοσ.

ναι το ondsl kit είχα βάλει...Δεν έχει κανένα πρόβλημα με ταχύτητα η τίποτα άλλο..Απλά θέλω να μεγαλώσω την σύνδεση

Δημοσ.
ναι το ondsl kit είχα βάλει...Δεν έχει κανένα πρόβλημα με ταχύτητα η τίποτα άλλο..Απλά θέλω να μεγαλώσω την σύνδεση

Τι παίζει με την υποστήριξη? Σε ενημέρωσαν οτι τερματίστηκε η υπηρεσία, η εξυπηρετούν ακόμα τους υπάρχοντες πελάτες?

Δημοσ.
Όχι όλα είναι όπως ήταν...Και ο λογαριασμός της otenet έρχεται κανονικά κάθε μήνα

Α οπότε υπάρχει υποστήριξη για τους υπάρχοντες πελάτες. Πάλι καλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...