Προς το περιεχόμενο

τι εστί ΑΤΚ0110 ACPI UTILITY;

N.I.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου το έβγαλε προχθές σαν ενημέρωση στο Windows Update, αλλά δεν μπορεί να το εγκαταστήσει, μου βγάζει "σφάλμα 80070103 Εάν λάβετε το σφάλμα 80070103 του Windows Update κατά την εγκατάσταση ενημερώσεων, ενδεχομένως να προσπαθείτε να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης που είναι ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας ή ένα πρόγραμμα οδήγησης που έχει χαμηλότερο χαρακτηρισμό συμβατότητας από αυτό που έχετε εγκαταστήσει ήδη"...Το έψαξα λίγο, και απότι κατάλαβα σχετίζεται με το βοηθητικό πρόγραμμά AI Booster της Asus. Το περίεργο είναι ότι δεν έχω εγκαταστήσει κανένα πρόγραμμα της Asus..Πώς το ξεφορτωνόμαστε; :-D

Δημοσ.

Και εγω το εχω. Δεν εχω και εγω κανενα προγραμμα εγκαταστημενο με AI Booster.

Το μονο που ξερω ειναι οτι μετα την εγκατασταση του driver ο υπολογιστης εκανε πολυ ωρα να ξεκινησει (να μπει στην επιφανεια εργασιας).

Τον κατεβασα ενημερωμενο απο το google και εφτιαξε...

Δημοσ.

Δεν είναι σε καμμία περίπτωση απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του PC σου, μπορείς να αγνοήσεις εντελώς το συγκεκριμένο update αν θέλεις.

Δημοσ.

kazantzidis: Εννοείς κατέβασες και εγκατέστησες το ΑΙ βοοστερ;

parsifal: Το ξέρω man, απλά μου σπάει τα νεύρα το εικονίδιο καθε 3 και λίγο, υπάρχουν νέες ενημερώσεις κλπ :-D.

euklidis: έχω τους τελευταίους οδηγόυς από intel, για Χ48/Ρ45, δεν μου το έχει ξαναβγάλει ποτέ το συγκεκριμένο :confused:

Δημοσ.
parsifal: Το ξέρω man, απλά μου σπάει τα νεύρα το εικονίδιο καθε 3 και λίγο, υπάρχουν νέες ενημερώσεις κλπ :-D.

Windows XP... ;

Δημοσ.
kazantzidis: Εννοείς κατέβασες και εγκατέστησες το ΑΙ βοοστερ;

euklidis: έχω τους τελευταίους οδηγόυς από intel, για Χ48/Ρ45, δεν μου το έχει ξαναβγάλει ποτέ το συγκεκριμένο :confused:

Eγω παντως με την P6T deluxe το εκανα και δεν μου δημιουργησε κανενα απολοιτως προβλημα... ενημερωση σχετικα με το ACPI ειναι... Καν'το

Δημοσ.

Οχι εννοω οτι κατεβασα τον driver manual.

Τουλαχιστον στα 64bit windows που ειχα μου δημιουργησε προβλημα στην εκκινηση. Μετα απο πολλα φορματ, τεστ κτλ, διαπιστωσα οτι οφειλεται η καθυστερηση σε αυτο τον driver. Τον εκανα reinstall αλλα τιποτα. Μεχρι που εψαξα στο google και βρηκα ενα site Που ενας εδινε νεοτερη εκδοση του driver. Tο εβαλα και ολα καλα. (Δε μπορω να βρω το site τωρα)

Δημοσ.

euklidis, δεν είναι ενημέρωση σχετική με το ACPI. Είναι ένας virtual driver που εξυπηρετεί την επικοινωνία ορισμένων ASUS utilities με onboard hardware της μητρικής μέσω του ACPI driver των Windows. Θα μπορούσε κάλλιστα για την ίδια δουλειά να χρησιμοποιηθεί κάποιος dedicated δίαυλος (όπως SMBus). Η μη εγκατάσταση του συγκεκριμένου update δεν πρόκειται να επηρεάσει το ACPI functionality (standby, hibernate κλπ) του συστήματος.

N.I.C., μπορείς επίσης να απενεργοποιήσεις τη σχετική συσκευή από τον Device Manager αν δεν καταφέρεις να βρεις τελικά τον απαραίτητο driver από ASUS, ώστε να μη σε τσιγκλάει το Windows Update service.

Δημοσ.

Euklidis: Αυτό είναι το θέμα, δεν μπορεί να τον περάσει ο updater, διότι σύμφωνα με τον κωδικό σφάλματος, είτε υπάρχει ήδη εγκατεστημένο είτε έχω νεότερη έκδοση. Τρέχα γύρευε δηλαδή.

Parsifal: Vista 64bit έχω. Ακριβώς αυτό που λες είναι το ACPI, το διάβασα και γω σε ξένο forum, αλλά δεν μπορώ να βρω τον οδηγό ξεχωριστά. Να πω επίσης ότι στην διαχείρηση Συσκευών, στις Συσκευές συστήματος, υπάρχει ένα ΑΤΚ0110 ACPI UTILITΥ. Πάτησα δεξί κλικ και ενημέρωση οδηγών και μου λέει είναι πλήρως ενημερωμένα. Άρα μου φαίνεται πως τα windows update, πάνε να ξαναπεράσουν τα ίδια, γιαυτό και κολλάει στην εγκατάστασή τους. Αν απενεργοποιήσω αυτό το ΑΤΚ0110 ACPI UTILITY από την διαχείρηση, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;

Headspreader: Διαβάζω αυτό που μου έδωσες και ενημερώνω.

Ούτε και με το Link του Headspreader βρήκα άκρη... Έκανα ότι προτείνει ο τύπος στο TechArena, αλλά μπα... Τώρα με μια αναζήτηση που έκανα βρήκα αυτή την σελίδα. Επέλεξα τα Vista 64bit, και μου έβγαλε να κατεβάσω το ProbeII...Τι περιέργα πράγματα είναι αυτά..Το θέμα είναι ότι ποτέ πριν δεν είχε βγάλει αυτο την ενημέρωση το Windows Update, και πότε πριν δεν είχα προσέξει στην διαχείρηση συσκευών, το ΑΤΚ11010 UTILITY... Δοκιμάζω και το προβε και βλέπουμε.

Δημοσ.
Parsifal: Vista 64bit έχω. Ακριβώς αυτό που λες είναι το ACPI, το διάβασα και γω σε ξένο forum, αλλά δεν μπορώ να βρω τον οδηγό ξεχωριστά. Να πω επίσης ότι στην διαχείρηση Συσκευών, στις Συσκευές συστήματος, υπάρχει ένα ΑΤΚ0110 ACPI UTILITΥ. Πάτησα δεξί κλικ και ενημέρωση οδηγών και μου λέει είναι πλήρως ενημερωμένα. Άρα μου φαίνεται πως τα windows update, πάνε να ξαναπεράσουν τα ίδια, γιαυτό και κολλάει στην εγκατάστασή τους. Αν απενεργοποιήσω αυτό το ΑΤΚ0110 ACPI UTILITY από την διαχείρηση, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;

Έχω:

1. Windows Vista x64

2. Μητρική ASUS

3. Στις Συσκευές Συστήματος του Device Manager καταχώρηση με όνομα ATK0110 ACPI UTILITY

4. Ενεργοποιημένα τα αυτόματα updates, αλλά δε μου ήρθε αυτές τις μέρες καμμία απολύτως ειδοποίηση για το συγκεκριμένο update

Βάσει των παραπάνω, πιθανολογώ πως είναι κάποιο πρόβλημα με το Windows Update στο σύστημά σου και σου ξαναεμφανίζει ειδοποίηση για να περάσεις πάλι το συγκεκριμένο update χωρίς να χρειάζεται. Γνώμη μου: Αγνόησέ το...

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι και'γω, άλλωστε αν όντως δεν είχαν περαστεί οι οδηγοί, θα μου έβγαζε ερωτηματικό στην διαχείρηση συσκευών ή θα έκανε την εγκατάσταση όταν επέλεξα ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης. Αnyway, το έκανα απόκρυψη, αυτό έψαχνα βασικά :-D. Ευχαριστώ όλους σας :-)

Δημοσ.
Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι και'γω, άλλωστε αν όντως δεν είχαν περαστεί οι οδηγοί, θα μου έβγαζε ερωτηματικό στην διαχείρηση συσκευών ή θα έκανε την εγκατάσταση όταν επέλεξα ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης. Αnyway, το έκανα απόκρυψη, αυτό έψαχνα βασικά :-D. Ευχαριστώ όλους σας :-)

Εμενα μετα απο φορματ το πρωτο που περναει ειναι αυτο, καλύτερα να κανεις απεγκατασταση και να το αφήσεις να περαστεί απο το απντειτ για να μην σου ζαλίζει τα ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...