titane Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Γεια σας θα ήθελα να σας παρουσιάσω το site μου ro fontito.gr να μου πείτε την γνώμη σας. Ελπίζω να μπείτε και να γράψετε κατι. Επειδή δεν ξέρω αν πρέπει να προβάλλω το site μου μέσα στο forum , ζητώ συγνώμη απο τους admin και ας σβήσουν το post μου. Ελπίζω να μου κάνετε σεφτέ με κανα post Μέσα από το Fontito : Α) Οι χρήστες μπορείτε να... - Αναρτήσετε οποιοδήποτε κείμενο σας και να το μοιραστείτε με άλλους χρήστες. - Αναρτήσετε κείμενο που δεν υπάγεται σε νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. (Ανέκδοτο, Συνταγή, Ξέρατε ότι..., Κατασκευή, Ιστορικό γεγονός, έξυπνες λύσεις, βιογραφία κ.λ.π.). - Αναρτήσετε κείμενο στην κατηγορία «προς εκδοτικούς οίκους / δισκογραφικές», εφόσον έχετε κατοχυρώσει τα δικαιώματα σας, και γράφοντας ένα δείγμα της δουλειά σας, να την προβάλλετε σε εκδοτικούς οίκους / δισκογραφικές. - Αναζητήσετε και να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε, χάρη στα ισχυρά φίλτρα αναζήτησης. - Ανταλλάσετε απόψεις με άλλους χρήστες μέσα από το forum της σελίδας. - Ενημερωθείτε για τυχόν συνεντεύξεις (castings) ρόλων για θέατρο, ταινία, σειρά, διαφήμιση κ.λ.π . Β) Οι εταιρείες μπορείτε να... - Περιηγηθείτε στην κατηγορία «προς εκδοτικούς οίκους / δισκογραφικές» και να δείτε τα δείγματα των υποψηφίων συνεργατών σας. - Να κοινοποιήσετε αγγελία συνέντευξης για γύρισμα. To Fontito με 3 από τα δεκάδες παραδείγματα... 1) Ηθοποιός ψάχνει για ένα μονόλογο ώστε να περάσει την συνέντευξη του. Μέσα από το fontito μπορεί να πάει στους «μονόλογους» και μέσα από την «προχωρημένη αναζήτηση» να επιλέξει «για άντρα», «κωμωδία» και να του βγάλει όλους τους μονόλογους που πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις. 2) Παρέα ψάχνει για σενάριο ώστε να γυρίσει μια ερασιτεχνική ταινία για πλάκα. Μέσα από το fontito μπορεί να πάει στα «σενάρια για ταινία» και μέσα από την «προχωρημένη αναζήτηση» να επιλέξει «κωμωδία», «χαμηλού προϋπολογισμού», σενάρια για «5 άντρες, 2γυναίκες κ.λ.π.» και να του βγάλει όλα τα σενάρια που πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις. 3) Μητέρα που θέλει να βάλει για ύπνο το παιδί της μπορεί να πάει στην κατηγορία «παραμύθια» και μέσα από την «προχωρημένη αναζήτηση» να επιλέξει ανάλογα με το γούστο του παιδιού π.χ. «βασίλισσες και βασιλόπουλα» και να του βγάλει μόνο αυτά τα παραμύθια.
Blondeamon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Περιμένεις να πληκτρολογήσουμε εμείς την διεύθυνση....πολυ΄κακό αυτο για τον μέσο τεμπελη αναγνωστη του ποστ σου. Προσθεσε την στο αρχικο ποστ.
titane Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δεν το είχα σκεφτεί να σου πω την αλήθεια. Το έφτιαξα. Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.