Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας

NikosQ1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://nipastudio.com/?p=152

Μια ματια σε αυτη τη σελιδα πιστευω θα πεισει πολυ κοσμο να συνεργαστουν μαζι σου. Οποιος εχει "καπια" επιχειρηση ειδικα, οπως γραφεις στην σελιδα σου.

Δε θελω να ειμαι επιθετικος αλλα πιστευω οτι αυτο το "δωρεαν ιστοσελιδα" ειναι οτι χειροτερο για τον χωρο και για ατομα που προσπαθουν να ασχοληθουν επαγγελματικα με web design. Τετοιες εταιριες ειναι υπευθυνες για την κακη ποιοτητα και την αρνηση των πελατων να πληρωσουν για κατι αξιολογο και ποιοτικο. Δεν ειναι προσωπικο το προβλημα με την συγκεκριμενη εταιρια, απλα γενικα το φαινομενο τωρα τελευταια εχει γινει πολυ εντονο

Δημοσ.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 20/10/2009 και παρέχετε με υποχρεωτικά 2 χρονια Φιλοξενία Μέτα τα 2 χρονιά , σας δίνουμε το σιτε σας

καλό θα ήταν το "σιτε" να γίνει site ή website γιατί το σιτε μου φαίνεται λίγο fail :P

Δημοσ.

Δεν χαλάει καθόλου έτσι η αγορά..Την καλύτερη διαφήμιση κάνει για τον εαυτό τους,αν δεις έχει κάποιους όρους,άρα θα φτιάξει μια μικρή απλή ιστοσελίδα αλλά άμα θες κάτι παραπάνω θα πληρώσεις.Ωραία ιδέα συγχαρητήρια..:)

Δημοσ.

Ρε φιλαρακι πλακα μας κανεις ? Μηπως εισαι συνεταιρος του ? Οταν αυτη την μικρη ιστοσελιδα που λες εσυ την διαφημιζει σαν δωρεαν ΣΙΤΕ, τοτε ειναι που γ..αει ολη την αγορα. Την βλεπει ο μεσος επιχειρηματιας και μαγαζατορας που δεν εχει ιδεα απο σιτε και τα σχετικα και οταν μετα παει μια σοβαρη εταιρια και του ζητησει ενα αλφα ποσο για μια σοβαρη δουλεια, πως να τα δωσει αφου εχει δωρεαν σιτε, απο τον καθε ασχετο.

Αν αυτο που περιγραφει εσυ το θεωρεις σιτε, τοτε γραφω και εγω μυθιστορηματα στο word δωρεαν, αλλα θα ειναι μια παραγραφος μονο...

Δημοσ.

Sorry παιδιά, κάποιες σελίδες που κοίταξα δεν μ'άρεσαν καθόλου. Το design είναι απαρχαιωμένο. Ειδικά κάτι logo και εικονίδια που είναι σαν clipart απο windows 95 είναι πολύ αντιαισθητικά. Φυσικά για την ποιότητα κατασκευής και την υποστήριξη και τις υπηρεσίες δεν μπορώ να γνωρίζω, αλλα εμφανισιακά δεν μ'άρεσε καθόλου. Εμένα δεν θα με τράβαγε καθόλου σαν πελάτη.

Δημοσ.

οπως παντα τετοια ωρα με πιανουν οι στοχαστικες μου ανησυχιες. Αραγε οσοι κανουν αυτες τις "εταιριες" ειναι ατομα που εχουν την αυτογνωσια και λενε οτι "δε γνωριζω αλλα θα το κανω και οτι πιασει" ή ειναι ατομα που πραγματικα νομιζουν οτι αυτο που κανουν ειναι επαγγελματικη δουλεια ? δεν περιμενω και απαντηση απλα...ξαγρυπνω (insomniasing)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...