wrongstuff Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιτα πως το σκεφτηκα εγω......... Εστω οτι σε 5....10.....15......wtf χρονια εχει ωριμασει σαν τεχνολογια και ειναι αποδοτικο, φτηνο, εχει μεγαλη εμβελεια και τελος παντων το εχουν ολοι στο σπιτι τους!!! Λογικα καπου μεσα στο σπιτι θα υπαρχει ενα κεντρικο μπαμπαρδελι που θα δεινει ρευμα σε ολα τα αλα!! Και καθε δικια μου συσκευη θα εχει ενα μπαμπαρδελι-δεκτη για να παιρνει το ρευμα(σαν αυτα που εδειξε ο τυπος στο video)!!! Αμα λοιπον και ο γειτονας εχει και αυτος ιδιο μπαμπαρδελι-δεκτη, τι τον εμποδιζει απο το να μου κλεβει το ρευμα και να παθαινω πολλαπλα εγγεφαλικα απο την δεη που θα μου ερχετε!!!! :fear::fear::mrgreen: Αλλάζεις ελαφρά την συχνότητα του πεδιού ανα χρήστη
KASIMIS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Είδα μόλις το βίντεο της παρουσίασης και έχω να πω οτι απλά "τα σπάει"!!! Είναι γεγονός οτι όλοι μισούμε τα καλώδια!!!
lefi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Αλλάζεις ελαφρά την συχνότητα του πεδιού ανα χρήστη Ωωωωωωωωχχχ Μπορεί να γίνομαι κακός η γλοιώδης, αλλά θα γίνει χαμός. Σαν τα κλειδώματα στους υπολογιστές θα γίνει κινήγη ανάμεσα σε αυτούς που φτιάχνουν συσκευες και σε αυτούς που θα βρίσκουν τεχνολογικό τερτίπι για να κλέβουν ρεύμα. Ευτηχώς που απαιτήται φυσική παρουσία έστω μόνο του εξοπλισμού. Υ.Γ. Από ιδέες κυνδινολογίας και φαντασίας σκίζω, ας ελπίσουμε τα καλλήτερα για την μελλοντική τεχνολογία και φυσικά, να βγω ψεύτης. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2009 από lefi
the_eye Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ωωωωωωωωχχχ Μπορεί να γίνομαι κακός η γλοιώδης, αλλά θα γίνει χαμός. Σαν τα κλειδώματα στους υπολογιστές θα γίνει κινήγη ανάμεσα σε αυτούς που φτιάχνουν συσκευες και σε αυτούς που θα βρίσκουν τεχνολογικό τερτίπι για να κλέβουν ρεύμα. Ευτηχώς που απαιτήται φυσική παρουσία έστω μόνο του εξοπλισμού. Υ.Γ. Από ηδέες κυνδινολογίας και φαντασίας σκίζω, ας ελπίσουμε τα καλλήτερα για την μελλοντική τεχνολογία και φυσικά, να βγω ψεύτης. Αλλά από ορθογραφία .... βάλε έναν ορθογράφο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα