redlemon.gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Έτσι, ο Τέσλα ήταν και μεγάλη μορφή και δεν έμενε στα λόγια. Απλά δεν γινόταν να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι (edisson, westinghouse) και αφού του αδειάσανε το γραφείο απο οποιεσδήποτε σημειώσεις (όταν πέθανε) "θάψανε" και οτιδήποτε δεν μπορούσαν να εκμεταλευτούν τότε. Τώρα, 100 χρόνια μετά προφανώς έχουν βρεί φόρμουλα εκμετάλευσης και απλά το ρίχνουν στην αγορά σαν καινούριο. Πόσο θα είχε αναπτυχθεί αυτή και άλλες τεχνολογίες αν δεν μπαίνανε στη μέση να την θάψουν, είναι πέρα απο κάθε φαντασία. Άλλα, τα συμφέροντα και η ανάγκη για καθήλωση των μαζών είναι πάνω απο όλα για τους κρατούντες.
fragment_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Έτσι, ο Τέσλα ήταν και μεγάλη μορφή και δεν έμενε στα λόγια.Απλά δεν γινόταν να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι (edisson, westinghouse) και αφού του αδειάσανε το γραφείο απο οποιεσδήποτε σημειώσεις (όταν πέθανε) "θάψανε" και οτιδήποτε δεν μπορούσαν να εκμεταλευτούν τότε. Τώρα, 100 χρόνια μετά προφανώς έχουν βρεί φόρμουλα εκμετάλευσης και απλά το ρίχνουν στην αγορά σαν καινούριο. Πόσο θα είχε αναπτυχθεί αυτή και άλλες τεχνολογίες αν δεν μπαίνανε στη μέση να την θάψουν, είναι πέρα απο κάθε φαντασία. Άλλα, τα συμφέροντα και η ανάγκη για καθήλωση των μαζών είναι πάνω απο όλα για τους κρατούντες. συμφωνώ ...
Nightstrike Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 μαγκες μην το βλέπετε σαν να είναι στο τελικό στάδιο! είναι στην αρχή η τεχνολογία! Μπορεί κάποια σημεία να φένοντε δυσκίνητα αλλά σε όλα υπάρχουν λύσεις! Μάλιστα δεν είναι πρόβλημα το θέμα μεταφοράς ενέργειας από πόλη σε πόλη αλλά μέσα στο ίδιο το σπίτι! Σκεφτήτε το τεράστιο δύκτιο καλωδίων που υπάρχει σε ένα σπίτι για να μπορέσουμε να βάλουμε μερικές μπρίζες και διακόπτες, και σε αυτό προστίθοντε τα δικά μας πολύμπριζα και σταθεροποιητές ρεύματος. Τα πράγματα είναι ήδη περίπλοκα, ίσως η εξέλιξη αυτή τα κάνει λιγότερο, ειδικά όταν οι εταιρίες θα φτιάχνουν τις συσκευές τους ώστε από πριν να την υποστιρίζουν, και όχι να χρειάζοντε τέτοιες χονδροειδής προσθήκες!!
Lomar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Αν πω οτι σκεφτομουν συχνα για μετάδοση ηλεκτρισμου ασύρματα... Τι θα πείτε; 1. οτι αναφέρθηκε πριν μερικους μηνες παλι στις ειδησεις του insomnia 2. οτι δεν ήσουν ο μόνος 3. άλλο να το σκέφτεσαι (concept) και άλλο να το υλοποιήσεις. και εγώ σκέφτομαι την τηλεμεταφορά, όταν κάποια στιγμή υλοποιηθεί, ο τρισέγγονος μου δε πρόκειται να ζητήσει δικαιώματα στη πατέντα επειδή το είχα σκεφτεί σαν ιδέα.
Kalavrezos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Οντως το ειχε ανακαλυψει και εφαρμοσει ο Τεσλα.Και σιγουρα δεν υπαρχει κινδυνος καρκινου.Δεν πιστευω να το υλοποιουσε αν μας εκανε κακο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Και σιγουρα δεν υπαρχει κινδυνος καρκινου. τι και πως θα κράζουμε τώρα?! Δεν πιστευω να το υλοποιουσε αν μας εκανε κακο... εδώ γελάμε έτσι?
andreas_g Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Πολυ καλη φαση.......μακαρι να προχορησει σαν τεχνολογια....να γινει πιο αποδοτικη! Να κανω μια χαζη ερωτηση...........αντε ας την κανω... Θα εχει καπιο επιπεδο ασφαλειας για να μην μας κλεβουν ρευμα, οπως το internet, οι γειτονες??? :rolleyes::mrgreen:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 δεν θα δουλεύει πάνω από ένα συγκεκριμένο range ρε Αντρέα
Meraklis56 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 δεν θα δουλεύει πάνω από ένα συγκεκριμένο range ρε Αντρέα ε,οκ!δεν λέει πολλά αυτό!μεσα σε πολυκατοικίες/διαμερίσματα ΑΝ διαπερνάει τοίχους,θα μπορεί ο γείτονας να κλέψει ρεύμα λογικά εκτος αν η εμβέλεια<3 μετρα(διαφορά ταβάνι/πατώματος)
andreas_g Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Κοιτα πως το σκεφτηκα εγω......... Εστω οτι σε 5....10.....15......wtf χρονια εχει ωριμασει σαν τεχνολογια και ειναι αποδοτικο, φτηνο, εχει μεγαλη εμβελεια και τελος παντων το εχουν ολοι στο σπιτι τους!!! Λογικα καπου μεσα στο σπιτι θα υπαρχει ενα κεντρικο μπαμπαρδελι που θα δεινει ρευμα σε ολα τα αλα!! Και καθε δικια μου συσκευη θα εχει ενα μπαμπαρδελι-δεκτη για να παιρνει το ρευμα(σαν αυτα που εδειξε ο τυπος στο video)!!! Αμα λοιπον και ο γειτονας εχει και αυτος ιδιο μπαμπαρδελι-δεκτη, τι τον εμποδιζει απο το να μου κλεβει το ρευμα και να παθαινω πολλαπλα εγγεφαλικα απο την δεη που θα μου ερχετε!!!! :fear::fear::mrgreen:
pournaras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Οντως το ειχε ανακαλυψει και εφαρμοσει ο Τεσλα.Και σιγουρα δεν υπαρχει κινδυνος καρκινου.Δεν πιστευω να το υλοποιουσε αν μας εκανε κακο... Για αυτο τελικα δεν το εφαρμοσε; Λες να ηξερε τοτε τι σημαινει καρκινος; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:09 ---------- Κοιτα πως το σκεφτηκα εγω......... Εστω οτι σε 5....10.....15......wtf χρονια εχει ωριμασει σαν τεχνολογια και ειναι αποδοτικο, φτηνο, εχει μεγαλη εμβελεια και τελος παντων το εχουν ολοι στο σπιτι τους!!! Λογικα καπου μεσα στο σπιτι θα υπαρχει ενα κεντρικο μπαμπαρδελι που θα δεινει ρευμα σε ολα τα αλα!! Και καθε δικια μου συσκευη θα εχει ενα μπαμπαρδελι-δεκτη για να παιρνει το ρευμα(σαν αυτα που εδειξε ο τυπος στο video)!!! Αμα λοιπον και ο γειτονας εχει και αυτος ιδιο μπαμπαρδελι-δεκτη, τι τον εμποδιζει απο το να μου κλεβει το ρευμα και να παθαινω πολλαπλα εγγεφαλικα απο την δεη που θα μου ερχετε!!!! :fear::fear::mrgreen: Θα το εχεις κλειδωμενο με WPA2342 AES
Meraklis56 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 τίποτα.θα μπορείς και εσύ να του κλέβεις,με αυτούς τους μπαμπαρδελο-δέκτες και θα στε πάτσι!! δεν είναι λίγο νωρίς για να σκεφτόμαστε τέτοιο?λογικά θα κλειδώνει όπως το wireless
andreas_g Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 δεν είναι λίγο νωρίς για να σκεφτόμαστε τέτοιο? Σιγουρα ειναι παρα πολυ νωρις.....απλα μια υποθεση εκανα για κατι, που αμα προχωρησει το ολο σκηνικο, θα μας αποσχολησει πολυ!!! λογικά θα κλειδώνει όπως το wireless Και εγω κατι τετοιο πιστευω......θα δουμε τι θα γινει και ποτε θα το σκεφτουν και αυτοι........αλλα λογικα θα αργυσει να ακουστει κατι τετοιο γιατι τωρα τους νοιαζει περισσοτερο η αποδοση και η εμβελεια!! :-)
Wandex Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ΣΙγουρα θα τους νοιάζει περισσότερο η απόδοση αρχικά και μετά ρε παιδιά θα συζητάμε για την απόσταση και τον τρόπο πληρωμής... Αυτό που μου άρεσει σαν ιδέα είναι ότι έχεις ένα πομπό κάτω από το γραφείο σου ο οποίος τροφοδοτεί τα πάντα πάνω σε αυτό. Τέρμα τα καλώδια και το ωραίο είναι ότι και να ακουμπήσεις πανω σε αυτό θα φορτίζει. Κορυφαίο...Τέρμα τα σκηνικά:Μάναααααα που σκ@#$@# έβαλες το φορτιστή μου....;;;;;;;
pournaras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Αμα εχεις και βηματοδοτη, περνας κι ενα δεκαλεπτο διπλα απο το μπαμπαρδελι (© andreas_g), και εισαι ετοιμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα