john_shadow Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Παιδια θα ηθελα να σας κανω 2 ερωτησης: 1ον. θελω να παρω ηχεία 5.1 για χρηση σε ταινιες και εχω καταληξει σε αυτα: CREATIVE INSPIRE T6100 -> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500717 LOGITECH X-530 -> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501608 ποια μου προτινεται? 2ον. και τα 2 εχουν συνδεση 3 x 3.5mm stereo jacks, υπαρχει μετατροπεας ετσι ωστε να τα συνδεσω σε optical υποδοχη (εικονα)? η με καπιον αλλο τροπο να τα συνδεσω στην τηλεοραση μου η στο multimedia player???
firewalker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μάλλον θα ήταν καλύτερα να αγοράσεις ένα set ηχείων με οπτική είσοδο.
john_shadow Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μάλλον θα ήταν καλύτερα να αγοράσεις ένα set ηχείων με οπτική είσοδο. εχεις καμια προτασει firewalker?
overclocker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Από τα 2 μοντέλα που παραθέτεις σου προτείνω τα Logitech. Έχοντας ακούσει και τα 2 μπορώ να πώ ότι είναι καλύτερα από τα Creative συνολικά. Τώρα για την δεύτερη ερώτηση σου δυστυχώς για να πάρεις 5.1 από ένα τέτοιο media player θα πρέπει να έχει ηχοσύστημα με οπτική είσοδο. Το κόστος για ένα τέτοιο είναι μεγαλύτερο από αυτό των ηχείων που αναφέρεις. Εγώ προτείνω το Logitech Z-5500 άλλα όπως είπα ξεφεύγουν σε τιμή.
tarantules Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Z-5500 και δεν θα το μετανοιώσεις.Τα είχα πάρει σε προσφορά από Multirama στα 229 ευρώ.Πολύ λίγα λεφτά γι αυτά που προσφέρουν
Talemao Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Z-5500 και δεν θα το μετανοιώσεις.Τα είχα πάρει σε προσφορά από Multirama στα 229 ευρώ.Πολύ λίγα λεφτά γι αυτά που προσφέρουν+1 Tα έχω κι εγώ, τα ηχεία γ@μ@νε και δέρνουν!
loubas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Z-5500 και δεν θα το μετανοιώσεις.Τα είχα πάρει σε προσφορά από Multirama στα 229 ευρώ.Πολύ λίγα λεφτά γι αυτά που προσφέρουν ποσοοοοοοοοοοοο??????????
john_shadow Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 βασικα υπαρχουν ηχεια 5.1 που να συνδέονται κατευθείαν σε οπτικη σε λογικη τιμη???
john_shadow Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 βασικα υπαρχουν ηχεια 5.1 που να συνδέονται κατευθείαν σε οπτικη σε λογικη τιμη??? κανεις????
tarantules Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 ποσοοοοοοοοοοοο?????????? Σου φαίνονται πολλά ε? Εμένα τα 70 ευρώ μου φαίνονται παααρα πολλά για ένα ψευτοσετάκι που θα σου "ψιθυρίζει" το τί λέει μια ταινία. Βρες ένα φίλο σου εαν μπορείς , που να έχει τα Ζ5500 και πες του να σου κάνει μια επίδειξη των δυνατοτήτων του.Ειδικά σε ταινίες που αποκωδικοποιούν ήχο DTS και μετά θα μου πεις μόλις βγείς από το δωμάτιο του οτι ήταν σαν να ήσουν στα village cinemas. Τα έχω συνδέσει με οπτική ίνα με το eGreat M34 στο σαλόνι και βλέπω ταινίες HD με ήχο DTS μέσω δικτύου και δίνουν ρέστα... Ούτε στο μισό η ένταση , με πεντακάθαρο ήχο και τρίζουν πόρτες και παράθυρα... Η επόμενη "σκάλα" όσον αφορά το κάτι καλύτερο είναι να πάρεις ξεχωριστό ενισχυτή και ηχεία. Τα Ζ5500 κοντράρουν στα ίσια ηχοσυστήματα με ξεχωριστό ενισχυτή και σετ ηχείων των 500+ ευρώ. Εαν το θές ΜΟΝΟ για μουσική ε τότε δεν στο προτείνω.Αλλά για ταινίες 5.1 ΔΕΝ υπάρχει κάτι καλύτερο σε τέτοια τιμή
john_shadow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 ενταξει δεν θελω να γκρεμιστεί το σπιτι! ενα 5.1 με καθαρο ηχο θελω οσο πιο οικονομικό γίνετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.