DIMITRISG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Οποτε ανοιγω τον firefox , μετα το κλεισιμο το process παραμένει ανοικτό αυτο το κανει μονο στον δικό μου χρήστη. Δοκίμασα με firefox -safe-mode να απενεργοποιησω τα extensions αλλα δεν ηταν αυτό. καμια ιδέα (αλλα να μην χασω το προφιλ) ; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:14 ---------- έχω τον firefox-3.5.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Οποτε ανοιγω τον firefox , μετα το κλεισιμο το process παραμένει ανοικτόαυτο το κανει μονο στον δικό μου χρήστη. Δοκίμασα με firefox -safe-mode να απενεργοποιησω τα extensions αλλα δεν ηταν αυτό. καμια ιδέα (αλλα να μην χασω το προφιλ) ; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:14 ---------- έχω τον firefox-3.5.2 Εμένα συμβαίνει αυτό όταν επιλέγω στο gtk-qt-engine να χρησιμοποιεί το KDE style σε GTK εφαρμογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 έλα μεγαλε capthookb έγγραψες ! Λοιπόν εχει ως εξής: Μετα το τελευταιο update (εχω την mandriva cooker) το gtk-qt-engine μου εκανε να χανω τα εικονιδια στο openoffice. Πρόβλημα που δεν είχα πριν. Για να λύσω αυτο το πρόβλημα προσθεσα στο αρχείο ~/.kde4/env/gtk-qt-engine.rc.sh την παρακάτω σειρά : export SAL_GTK_USE_PIXMAPPAINT=1 βη οποία μου λύνει το προβλημα στο openoffice αλλά δημιουργεί αυτο στον firefox. Προτιμω βεβαια να παίζει το openoffice παρά o firefox που ανοίγω μερικές φορές -- ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.