Προς το περιεχόμενο

Καθε μερα 5 ευρω πανω..20 κατω...EGREAT EG-M34A

Palm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι χαρακτηρισμοί για καταστήματα και μέλη ΔΕΝ επιτρέπονται σε αυτή την κοινότητα.

Γνώμες ανταλλάσουμε.

p.s. Posts deleted.

/sc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Συμφωνω τετοια μαγαζια δεν αφηνουν τιποτα στην τυχη ολα ειναι μελετημενα στην εντελεια(και στο τελευταιο ευρω...!!) :-(

Ακριβως ετσι ειναι. Και απο τους 2 (και απο μικροτερους βεβαια) ολα ειναι υπολογισμενα, μελετημενα, marketing-ιστικα, για το πως θα τραβηξουν πελατες. ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ.

Καμια σχεση με ισοτιμιες που ειπε καποιος πιο πανω, αφου αυτου του ειδους οι προσφορες (crazy) αρχισαν πριν αρκετους μηνες οταν το ευρω ηταν στα χειροτερα του! (ειχε φτασει στο 1.15-1.20)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:26 ----------

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ είτε θα έχουν κάποιο ελάττωμα,η παλιό μοντέλο και βγαίνει το καινούργιο με λιγότερη τιμή,είτε κάνουν καθάρισμα στις αποθήκες,ή μετακόμιση κ.α

+1

Σχεδον ολα ειναι ξεστοκαρισμα και για οσα δεν ειναι, υπαρχουν αλλοι λογοι που βγαινουν σε προσφορα! + Οταν ο φιλος λεει ελαττωμα προφανως εννοει προβληματικο προιον και οχι υποχρεωτικα ελαττωματικα κοματια!

Το e-shop βασιζεται σε καποια προιοντα στον αριθμο πωλησεων που θα κανει και οχι στις αλμυρες τιμες του. Οτι κανει τωρα με το Egreat το εκανε με το WD HD TV και οτι αλλο φευγει σαν τις καραμελες παλιοτερα: μεγαλες παραγγελιες σημαινει αγοραζω σε καλη τιμη και πουλαω και σε καλη τιμη. Δειτε ευρωπαικους resellers ποσο πουλανε:

http://www.hdsupplies.nl/

http://www.tododvd.com/discos-duros-multimedia-egreat-c-312_380.html

http://www.mkvplayers.com/vmchk/Egreat/View-all-products.html

Δηλαδη αν σας τα δινει φτηνοτερα ειναι χαλασμενα, ενω αν σας πιανει τον .... ειναι καλα?

Εν πασει περιπτωσει και χωρις να κανω το δικηγορο του e-shop χωρις να ειμαι, αν δεν αγορασατε χαλασμενο μη κανετε δηλωσεις οτι χαλανε κλπ.

Υπαρχουν καποιοι που εχουν προηγουμενα με το καταστημα, αλλοι που πουλανε ανταγωνιστικα προιοντα προς το 34A, αλλοι που θελουν να αποθαρρυνουν καποιους αλλους να αγορασουν μηπως και τους προλαβουν και δεν υπαρχουν διαθεσιμα κοκ...

Οποιος πηρε χαλασμενο να μας το πει να μην αγορασουμε/ξαναγορασουμε και εμεις, αλλα να ριχνουμε λασπη χωρις λογο?

Το κάθε κατάστημα κάνει την πολιτική του και καλά κάνει. Εμείς πρέπει να καταλαβαίνουμε πότε κάτι είναι ευκαιρία. Τώρα αν το προίον είναι σκάρτό, υπάρχει εγγύηση.

μηπως σε μερικους μονο φαινεται 115 γιατι εγω βλεπω 135.

Έχουν μπλέξει...

>http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-090828.html

Όπου σε πιάσουν είναι τελικά.Όταν κάνετε την παραγγελία,δείξ΄τε τους αυτό το link,όπου φαίνεται η προσφορά και αν κάνουν αποδεκτή την αγορά σας,καλώς.Αλλοιώς είναι για πολλές κλωτσές τα golden boyz τους.

Μου θυμίζει στο χωριό μου παλιά,όταν πετάγανε στα βαφτίσια κέρματα και πέφτανε οι γαβριάδες "πατείς με σε πατώ σε" ο ένας πάνω στον άλλον...:mad:

Το παράγγειλα το Σάββατο με παράδοση στο κατάστημα τους στο Περιστέρι. Χθες το μεσημέρι πέρασα να το πάρω και μου λένε 135.

Όπα λέω, τι 135 ρε παιδιά, το mail που μου στείλατε έλεγε 115 ευρώ αν βάλω τον κωδικό 0918 στα offer.

"Δεν γνωρίζω κάτι για mail" είπε ο υπάλληλος "οπότε περιμένετε μια στιγμή να πάρω τηλ τον προϊστάμενο μου να ρωτήσω".

Σε 10 λεπτά είχε γίνει καινούργια τιμολόγηση και το πήρα 115.

Προσοχή!Η τελευταία παρτίδα πρέπει να είναι ελαττωματική.Το συνδέω με composite (κίτρινο καλώδιο) και ενώ δείχνει ότι φορτώνει στην πρώτη μαύρη οθόνη,μετά και ενώ είναι αναμένα τα λαμπάκια,ξαναγυρνάει η τηλεόραση σε μπλέ κατάσταση,σαν να μην έχει σήμα.Άλλες συνδέσεις δεν δοκίμασα,δεν έχω HDMI συσκευές.

Είναι το δεύτερο για σήμερα που τους γυρνάω πίσω (χιλιόμετρα που μεταφραζόμενα σε βενζίνες μου φάγανε την έκπτωση...) και αύριο πάω για επιστροφή χρημάτων.

Ή εγώ είμαι γκαντέμης ή αυτοί δεν παλεύονται.

Αν και ξεπούλησε η προσφορά,ας καλύψω ό,τι γράφω,μιας και δεν επρόκειτο για κατασκευαστικό σφάλμα,αλλά για λάθος χειρισμό εκ μέρους μου...

φιλε μαγαζατορα κριμα για την ταλαιπωρια σου αλλα τιποτα δεν ειναι ελατωματικο.

με το που το πρωτο ανοιγεις εχει προεπιλογη να δουλεψει η hdmi.

πρεπει αφου κλεισει η οθονη που λεει loading,να πατησεις tv mode και μετα το 2 ωστε να δουλεψει μεσω compozite και μετα να πας στις ρυθμισεις και να κανεις save .

ειχα διαβασει το μηνυμα σου και με το που ανοιξα το δικο μου πριν 1 ωρα σκεφτηκα και το δικο μου σκαρτο βγηκε.

μετα σκεφτηκα να παρω τηλ. ενα φιλο που εχει το ιδιο μηπως μας διαφευγει κατι και να που θελει το λουκουμακι του το egreat για μας που δεν το δουλευουμε ακομα με hdmi.

ελπιζω να καταφερα με το μηνυμα μου να γλυτωσεις εστω μια επιπλεον μετακινηση.

φιλε μαγαζατορα κριμα για την ταλαιπωρια σου αλλα τιποτα δεν ειναι ελατωματικο.

με το που το πρωτο ανοιγεις εχει προεπιλογη να δουλεψει η hdmi.

πρεπει αφου κλεισει η οθονη που λεει loading,να πατησεις tv mode και μετα το 2 ωστε να δουλεψει μεσω compozite και μετα να πας στις ρυθμισεις και να κανεις save .

ειχα διαβασει το μηνυμα σου και με το που ανοιξα το δικο μου πριν 1 ωρα σκεφτηκα και το δικο μου σκαρτο βγηκε.

μετα σκεφτηκα να παρω τηλ. ενα φιλο που εχει το ιδιο μηπως μας διαφευγει κατι και να που θελει το λουκουμακι του το egreat για μας που δεν το δουλευουμε ακομα με hdmi.

ελπιζω να καταφερα με το μηνυμα μου να γλυτωσεις εστω μια επιπλεον μετακινηση.

Με το που κλείνει η οθόνη που λέει loading,αμέσως το ρημάδι μπλεδίζει και δεν μου δίνει επιλογή να πατήσω κάποιο κουμπί.Μ'έσωσες από 40km (είκοσιχ2,πήγαιν' έλα).

Τhnkz.

Υ.Γ.Θα μπορούσαν κι αυτοί οι χριστιανοί να με καθοδηγήσουν.Αλλά γι αυτό είναι τα fora...;)

Thnkz again m8:cool:

Ακομα και τα χαλασμενα του Μαγαζατορα πουληθηκαν ....

Tελικά η μλκια μου έφταιγε,δεν ήταν χαλασμένα.Έπρεπε όταν ολοκληρωνόταν το boot να πατήσω,ας μην έβλεπα οθόνη,"TV-Mode + 2"...:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...