Προς το περιεχόμενο

Καλό γυμναστήριο στα Χανιά

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχώ ρωτήσει σε αρκετά,αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Αν κάποιος γνωρίζει ας το γράψει εδώ.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Oταν λες καλο γυμναστηριο τι εννοεις? Γιατι αυτο ειναι υποκειμενικο ζητημα.

Αλλος θα σου πει οτι καλο γυμναστηριο ειναι αυτο με τα περισσοτερα οργανα, αλλος με τα περισσοτερα προγραμματα, αλλος οπου εχει τα καλυτερα γκομενακια..ειναι εντελως ασαφες αυτο που ρωτας.

Δημοσ.

Τα χανιά δεν έχουν καλά γυμναστήρια.Λοιπόν επειδή έχω πάει σχεδόν σε όλα έχω να σου προτείνω το energy fitness,μακράν το καλύτερο εκεί πέρα.Σχετικά καινούρια μηχανήματα και αρκετά,πολλούς γυμναστές εκεί γύρω πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και πολύ ψαγμένοι,θα το καταλάβεις άμα πάς.Πολύ καθαρούς χώρους και ειδικά τα αποδυτύρια,που είναι και μεγάλα.Επίσης έχει και πολύ καλό πρόγραμμα kickbox,άσε ο προπονητής είναι όλα α λεφτά,μεγάλος χώρος επίσης με εξοπλισμό και 4 σάκους.Εχει και κάτι κυριλομαλακίες,σάουνα,powerplate,solarium ,έχει και άλλα προγράμματα.Κοίτα είναι πολύ σωστό γυμναστήριο αλλά λίγο μακρια,νέα χώρα Ουέλινγκτον 32.Εγώ πηγαίνω συνεχόμενα σε αυτό 1,5 χρόνο.Μετά ανά μήνα αλλάζω.

Μετά είναι καλό το body and soul καθώς ανεβαίνεις για κουνουπιδιανά.Πιο κυριλέ.

Το planet μόνο καλά όργανα έχει αλλά γενικά υπάρχει μια ασχετοσύνη και αθλια αποδυτηρια.

Το totally fit παρα μα πάρα πολύ μικρό.

Ο Καραβάνος είναι τελείως underground(το μόνο καλό) αλλά τα μηχανήματα είναι του 70 και πιο πίσω,επίσης πολύ αλβανία.Μου την έσπαγε γιατι αν και μάπα ζητούσαν 50 ευρώ λές και είναι κανένα κυριλέ.

φοιτητής είσαι?

Δημοσ.

Ναι φοιτητής είμαι και είμαι λίγο άσχετος με τα γυμναστήρια.

Το ότι το energy fitness είναι καθαρό είναι πολύ καλό για ένα γυμναστήριο.

Αν θες πες μου πόσο πάνε πάνω κάτω τα προγράμματα του.Θα πάω από Δευτέρα να ρωτήσω σχετικά.

Το ότι είναι μακριά δε με ενδιαφέρει μιας και έχω αμάξι.

Και μια τελευταία ερώτηση:γιατί αλλάζεις κάθε μήνα;Έχει να κάνει με το γυμναστήριο;

Δημοσ.
Oταν λες καλο γυμναστηριο τι εννοεις? Γιατι αυτο ειναι υποκειμενικο ζητημα.

Αλλος θα σου πει οτι καλο γυμναστηριο ειναι αυτο με τα περισσοτερα οργανα, αλλος με τα περισσοτερα προγραμματα, αλλος οπου εχει τα καλυτερα γκομενακια..ειναι εντελως ασαφες αυτο που ρωτας.

Το 3ο εγώ. Προγράμματα μπορείς να κάνεις και μόνος σου εστω και με τα βασικά όργανα B)

Δημοσ.

Tο planet είναι πολύ καλό φίλε εκεί πάω.Καμία έλλειψη από όργανα δεν ξέρω τι λέει ο φίλος για γυμναστές ίσως πήγαινε παλιά τώρα είναι δύο(απο γυμναστική ακαδημία) και είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί και νιώθουν δεν είναι άσχετοι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εμένα που δεν με βολεύει το energy αφου μου πέφτει μακριά (μένω Χαλέπα!) και αμάξι δεν παίζει,λέει να πάω στο body treatment and soul στην Ακρωτηρίου? Είναι υπερβολική κυρίλα? Επίσης οι γυμναστές ασχολούνται καθόλου μαζί σου? Το ρωτάω αυτό γιατί μια γνωστή μου μου είπε ότι σε έχουν ψιλοκλασμένο εκεί.Kάθε πληροφορία καλοδεχούμενη!!

Δημοσ.

Καλο γυμναστηριο ειναι αυτο που ναι κοντα σου. Τωρα αμα γουσταρεις να πηγαινεις στην αλλη ακρη no problem. Δε λεμε ναναι παρακμιακο αλλα οχι και να ξενιτευτεις. Το body 'n soul ειναι ψιλομικρο για τον κοσμο που εχει, αλλα εχει καλο κοσμο - δεν ειναι σιδεραδικο- και αμα πηγαινεις μερα κανεις διαδρομο και βλεπεις την τρελη θεα που εχει.

Δημοσ.

Nice! Eυχαριστώ για τις πληροφορίες ! Τώρα αν ξέρεις και τι παίζει με τους γυμναστές εκεί,αν βοηθάνε,αν ασχολούνται μαζί σου,καλοδεούμενη όποια πληροφορία ;) .

Με έχουν προκαταβάλει λίγο κάποιοι γνωστοί μου οτι δεν σου πολυδίνουν σημασία,κ ότι σε βλέπουν κάπως αφ υψηλού,γι'αυτό ρωτάω. Βέβαια ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.Οπότε παίζει να πάω να κάνω μία δοκιμαστική να δω τι παίζει !

Δημοσ.

εμενα επισης μου αρεσει και το παλιο ολυμπιο!εχει και προσφορα με 150 ευρω το χρονο!ειναι μικρο με καλους γυμναστες και τελεια προγραμματα τυπου γιογκα πιλατες και aerobic!ειναι στη δημοκρατιας λιγο πιο κατω απο τα δικαστηρια!

Δημοσ.
εμενα επισης μου αρεσει και το παλιο ολυμπιο!εχει και προσφορα με 150 ευρω το χρονο!ειναι μικρο με καλους γυμναστες και τελεια προγραμματα τυπου γιογκα πιλατες και aerobic!ειναι στη δημοκρατιας λιγο πιο κατω απο τα δικαστηρια!

Mήπως λες το total fitness,ένα σε νεοκλασσικό κτίριο? Η Δημοκρατίας είναι η Παπανδρέου?

Δημοσ.
Nice! Eυχαριστώ για τις πληροφορίες ! Τώρα αν ξέρεις και τι παίζει με τους γυμναστές εκεί,αν βοηθάνε,αν ασχολούνται μαζί σου,καλοδεούμενη όποια πληροφορία ;) .

Με έχουν προκαταβάλει λίγο κάποιοι γνωστοί μου οτι δεν σου πολυδίνουν σημασία,κ ότι σε βλέπουν κάπως αφ υψηλού,γι'αυτό ρωτάω. Βέβαια ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.Οπότε παίζει να πάω να κάνω μία δοκιμαστική να δω τι παίζει !

Πολύ σωστός φίλε μου .αν δεν δεις και δεν δοκιμάσεις δεν ξέρεις . Πάντως στο body and soul από παροχές , ομαδικά προγράμματα έχει αρκετά .είναι πολύ καθαρά αποδυτήρια με χαμάμ και σάουνες που κανείς οπότε θέλεις, καλά όργανα και από ότι άκουσα θα βάλουν και πολλά καινούρια σε λίγο καιρό . έχει τρελή θεα ! ακόμα έχει και squash για όσους θέλουν να τρέξουν πολύ που είναι φοβερό αλλά το πληρώνεις extra .μέχρι τώρα σου δίνουν πετσέτα κάθε φορά που πας αλλά πιθανόν να το σταματήσουν γιατί τις κλέβουν συνεχεία .απαράδεκτο!!! με τους γυμναστές τώρα δεν υπάρχει ασχετοσύνη αλλά πρέπει να τους κυνηγήσεις λίγο. Νομίζω όμως ότι για εκεί που μένεις είναι η καλύτερη επιλογή και όχι γιατί είναι κοντά αλλά αν σε ενδιαφέρει να πας σε ένα fit γυμναστήριο και όχι σιδεράδικο είναι η καλύτερη επιλογή στα Χανιά με 50 ευρώ το φοιτητικό . δοκίμασε και πες κριτικές περιμένουμε απάντηση

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους σας ,καλη χρονια με υγεια...λοιπον ψαχνομαι κι εγω για γυμναστηριο στα Χανια, απλα με τσατιζει που οι τιμες τους ειναι απιστευτα υψηλες, σε σχεση με αλλες πολεις, και πραγματικα με προβληματιζει αφανταστα αυτο... ειδικοτερα μεν οταν δεν εχεις αρκετο ελευθερο χρονο να ξημεροβραδιαζεσαι μεσα στα γυμναστηρια , και το θες για μια φορα -αντε δυο φορες την βδομαδα μια ωριτσα....τι κανεις?

πληρωνεις την 60αρα και λες και ευχαριστω?

Επισεις οταν σε αλλες πολεις , παιρνεις πακετα τριμηνα πενταμηνα κτλ σου κανουν μια αρκετα καλη εκπτωση... μεχρι και 60-70% της αρχικης τιμης που πραγματικα πιανει τοπο ...εδω τους λες ετησιο πακετο και σου κοβουν ενα γελίο 10% !!!!!!!!!!!!

ΔΗΛ 60 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 8 ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ??????????

Δεν ντρεπονται λιγο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...