Προς το περιεχόμενο

Xαθηκαν τα targets/icons απο τα προγραμματα!

tatos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!

σημερα ειχα ενα προβλημα με ενα uninstall του nero...μου πεταγε error οτι δεν εβρισκε η οτι δεν μπορουσε να ανοιξει κατι msxml data base τα οποια ολα ειναι εκει φυσικα..και ετσι δεν εκανε ουτε load το προγραμμα ωστε να καψω δισκακι αλλα ουτε uninstall για τον ιδιο λογο.

με τα χιλια ζορια το βγαζω με nero clean tool και microsoft uninstaller και ετσι ολα καλα..restart to pc και...

οταν ανοιξε ξανα πολλα προγραμματα και συντομευσεις τους οπως ολα του office και αρχεια αυτον στο desktop να εχουν παρει το κλασσικο ασπρο ενος uknown file.... πολλα εχουν χασει και τα target τους δλδ δεν ανοιγουν καν και το βλεπω και απο τα properties οτι δεν εχουν σωστο target ... το ιδιο φυσικα και στα start folder programms ..ανοιγω δλδ την εναρξη και περισοτερα ασπρα αρχειακια βλεπω και πολλα χωρις καν target παρα νορμαλ prog.

αρχεια οπως του office παροτι δειχνουν ασπρα ανοιγουν κανονικα αλλα οτι και αν κανω καινουργιο save η καινουργια αρχεια εντελως παραμενουν με στυλ unknown file.

στο συνολο μιλαμε κοντα στα 7-8 προγραμματα που το παθανε αυτο και το 80% των shortcuts στο desktop.

Υπαρχει λυση η παραμενει οπως εχει? βρηκα ενα προγραμματακι για find target αλλα δεν εκανε τιποτα...

για restore point δεν γινετε γτ απλα δεν εχω.

edit: μολις ανακαλυψα οτι το O&O defrag δεν βλεπει τους σκληρους μου..... και δεν δεχετε ουτε uninstall γιατι δεν βρικει ενα αρχειο με καταληξη .msi (ood_64_pro.msi) ...δυσκολα τα πραγματα γιατι λογικα και αλλα προγραμματα θα εχουν προβλημα...δεν ξερω ...any help?

το λειτουργικο μου ειναι Vista Ultimate x64 sp2.

ευχαριστω εκ των προτερων και αν επρεπε να ειναι στο Software section παρακαλω μετακινηστε το.

Δημοσ.

Το είδα και σε ένα άλλο υπολογιστή (με vista κι αυτός), σε προσπάθεια

απεγκατάστασης κάποιου προγράμματος με το smarty uninstaller.

Υποθέτω οτι κάποια μόλυνση υπάρχει, δεν έχω ακόμα απάντηση

γιά το εάν βρέθηκε κάτι μετά την συμβουλή γιά έλεγχο με kaspersky

και malwarebytes' anti-malware.

Κάνε έλεγχο σε βάθος με διάφορα προγράμματα.

Δημοσ.

KIS 2010 εχω και το ειχα κανει συμπτωματικα scan 2 ωρες πριν οπως και με SuperAntispyware. το malware bytes μαζι με kasp προκαλει glitch, αυτο τουλαχιστον λενε επισημα απο τη kasp. επισης το scanara και μετα το σκηνικο και ημουνα παλι καθαρος....με βλεπω για σκ format αν δεν βρεθει λυση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...