Προς το περιεχόμενο

Επιλογη καρτας ηχου(εξωτερικης) σε συνδιασμο με samsung HT-XA100 home cinema

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω laptop και τοσο καιρο χρησιμοποιουσα μια εξωτερικη καρτα ηχου creative soundblaster live 24 bit σε συνδυασμο με καποια ηχεια ozaki 5.1 τιποτα το αξιολογο.Αγορασα προσφατα το παραπανω home cinema και θελω να το αξιοποιησω ομως δεν μπορω!εχει digital input ομως και η καρτα εχει optical και ετσι δεν κανουμε δουλεια.Δεν εχει εισοδους ωστε να το ενωσω και ας μην βγαζει ποιοτηκο 5.1 και ετσι προσωρινα ακουv μεσω τηw θυρας hdmi του laptop και απο εκει εχω συνδεδεμενο το digital out της Tv(με το digital out του home cinema) αλλα ακουγεται μονο απο τα δυο μπροστινα rear.Θελω λοιπον να παρω μια καρτα ηχου ωστε να μου βγαζει 5.1 se digital output.Μπορειτε να μου προτεινετε καποια?Ευχαριστω.

Δημοσ.

Παιδια πειτε μου please αν με καποιο τροπο μπορω να χρησιμοποιησς την καρτα ηχου που εχω ωστε να ακουω με 5.1 απο το home cinema το οποιο ξαναλεω πως εχει digital in,compoment out και αλλη μια για vsr.Αν οχι προτεινεται μου καποια καρτα ηχου ωστε να εκμεταλευτω το digital ιν.

Δημοσ.

Με μια γρηγορη ματια βλεπω οτι εχει hdmi και optical to ηχοσυστημα

Τεσπα μπορει να ειναι διαφορετικο μοντελο...

Ο ανταπτορας Νο 2 σε βοηθαει ?

http://www.emimikos.gr/shop/home.php?cat=569

Πριν την αγορα καρτας κοιτα παντως σε κανα ηλεντρονικαδικο για κανα ανταπτορα.Αν δεν κανει ο πιο πανω εξηγησε τους τι ακριβως θελεις.

Κατι φθηνο που αν δεν παιξει να μην εχεις προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...