chris2060 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Γεια σας, εχω 2 παλια ψυγεια αρκετα μεγαλα, το ενα δεν το χρησιμοποιουμε καθολου το αλλο δουλευει αν και τα εχει τα χρονακια του. Επειδη θα κανουμε μετακομιση σε νεο σπιτι, θελουμε να αγορασουμε ενα καινουργιο. Μπορειτε να μου πειτε καποιο μαγαζι(πχ κοτσοβολος) οπου επιστρεφουμε τα 2 παλια ωστε να εχουμε μια εξιοπρεπη εκτπωση στο νεο μας ψυγειο? Καπου που να συμφερει? Αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια ή γνωριζει που γινεται αυτο, ας με ενημερωσει please... Ευχαριστω εκ των προτερων! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:24 ---------- κανεις δεν γνωριζει παιδια? μπηκα στον κοτσοβολο αλλα ειδα οτι μονο παιρνουν παλιες συσκευες, δεν λεει τπτ για καποια πληρωμη....
Draculina Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Επείγεσαι πολύ?? Αναμενεται επιδότηση όπως με τα κλιματιστικά...Περίμενε λιγάκι να δούμε τι θα φέρει ο Σεπτέμβρης (πέρα από φόρους μάλλον και ίσως εκλογές). Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόγραμμα απόσυρσης από κάποιο μαγαζί απόσο ξέρω. (και γω έχω ένα παλιό και θέλω να το αποσύρω οπότε έχω το νου μου.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.