Προς το περιεχόμενο

WIND : Υψηλός λογαριασμός

kostas_crete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα νεύρα που έχω αυτή την στιγμή! Είμαι έτοιμος να πάρω φόρα με το αμάξι και να μπουκάρω σε όποιο μαγαζί τους βρώ μπροστά μου.

Είναι το λιγότερο απαράδεκτη σαν εταιρεία! Θα ήθελα να χαρακτηρίσω πολύ βαριά αλλά θα περιοριστώ σε σύμβολα:

Είστε μαλ@&*^%(*#&)(&@%$()!&*_(!)(&!#)!Υ)*(#!)#>!Μ#!<ΜΗ#ΚΘΓ(*#)(*)(!)(#&!)()!()(!&)(&!)(!)()(!&)(

Πάω τον προοηγούμενο μήνα να κάνω αλλαγή πακέτου. Όλα καλά μου λένε. Οπότε από 65 που πλήρωνα περιμένω τον επόμενο λογαριασμό γύρω στα 35-40. Τρίβω τα χέρια μου, σκέφτομαι ήδη τι θα κάνω με τα λεφτά που θα μαζέψω (Μπαχάμες, Ταϊλάνδη, νέα Ferrari.... :-D), και ανοίγω τον επόμενο λογαριασμό......

214 €

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!Σειρήνες, εγκεφαλικά, υπογλώσσια.......

Ηρεμώ λίγο αφού έσπασα 2 ποτήρια. Κοιτάζω λογαριασμό. Σημειωτέον είμαι συνδρομητής στο Wind non stop (=απεριόριστη πλοήγηση σε Wap-GPRS μέσω του gwap.b-online.gr access point). Κοιτάζω τις χρεώσεις internet τι να δώ..........

122.44 ευρώ χρεωμένα για περίπου 16 ΜΒ στις 2 τελευταίες μέρες του μήνα......Ενώ πριν, όλα μηδενικά!!!!Τρελλάθηκα!

Μέσα σε όλα τα αλλά, επειδή ήταν xtra large ο λογαριασμός, πήγε 30 το τέλος κινητής από 10 περίπου που θα ήτανε κανονικά πήγε στα 30 και απλά έτσι για να χαχανίσουμε λίγο βλέπω και 5,5 χρέωση για αλλαγή πακέτου (που δεν μου είπε κανείς τίποτα από το μαγαζί).

Επιτόπου σούζα το μηχανάκι και στην Wind στο Ηράκλειο. Μιλάω με ένα παιδί εκεί, εξυπηρετικότατος, βλέπει τον λογαριασμό, μου λέει μάλλον κάποιο λάθος έγινε κατά την αλλαγή του πακέτου. Θα διορθωθεί. Φεύγω κι εγώ χαμογελώντας με την πίεση σε φυσιολογικά επίπεδα. Αλλά επειδή πρέπει να φυλάς τα ρούχα σου για να χεις τα 8/16, παίρνω (αν)εξυπηρέτηση πελατών Αθήνα.

Το σηκώνει μια κυρία. Γειά σας, κλπ κλπ. Της εξηγώ το πρόβλημα. Μου λέει η υπηρεσία έχει αλλάξει και δίνονται μόνο 40 ΜΒ δωρεάν. Έλα μου όμως που εμένα κανείς δε μου το είπε αυτό. Μου λέει ήρθε ενημέρωση μέσα στο λογαριασμό. Την εποχή που έγινε η αλλαγή (10/2008) εγώ έμενα Χανιά (φαντάρος). Ο λογαριασμός ερχόταν στο σπίτι μου στο Ηράκλειο. Οπότε πάω κι εγώ με το νουμεράκι μου στο μαγαζί στα Χανιά, πληρώνω και κανένα πρόβλημα. Και τραγικά 10 μήνες μετά μαθαίνω τι έγινε. Φρικαίρνω. Και τι δε μου είπε: ότι μήπως έκανα κάποιο λάθος εγώ (δεν παίζει γιατι όλες οι προηγούμενες χρεώσεις είναι μηδενικές) τι ότι έπρεπε να το έχω δεί στο site (λές και αυτή σπίτι της έχει Homepage το site της Wind), άσε που δεν ήξερε να μου πεί που θα βρώ την ανακοίνωση.... Με τα πολλά, την γκαζώνω και της λέω ότι δεν πληρώνω δραχμή αν δε δώ τους νόμους που καλύπτουν την Wind στο θέμα της ενημέρωσης μου σε έγγραφη επιστολή (μου είπε ότι μου έστειλε η WIND και SMS το οποίο δεν έλαβα ποτέ.....) κι ότι αν δεν λάβω επιστολή δεν πληρώνω και αμέσως κόβω την σύνδεση μου στην wind...... Και τι μου πε τότεςςςςς? Εγώ φταίω γιατί έπρεπε να έχω κάνει e-bill για να παρακολουθώ τον λογαριασμό..... (λές και θα φαινότανε η αλλαγή έτσι).....

Μα την παλεύουν, δηλαδή άμα ήμουν σε κανένα νησάκι και έπαιρνα λογαριασμό στην χάση και την φέξη, ή άμα το έχανε ο ταχυδρόμος ή τα 1002 που μπορούν να συμβουν, ποια θα ήταν η προφανής κίνηση? Θα πήγαινα σε ένα κατάστημα Wind να δώσω το νούμερο μου να μου πούν το ποσό και τέλος. Τότε δε θα έπρεπε να με ενημερώσουν ότι έγινε αυτή η αλλαγή? Αλλά όχι, εγώ φταίω γιατι δεν έκανα e-bill. Μα είναι σοβαρά πράματα αυτά???

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Και το κορυφαίο:

Συνολικά στον λογαριασμό είναι χρεωμένα (από net) 12.33+88.55+21.56=122.44 € με συνολικό όγκο (γι αυτές τις 3 χρεώσεις) 5239.5+8854.1+2155.7=16249,3 KB

Οπότε έχουμε και λέμε:

• Χρέωση 1η: 12,33/5239,5=0,0023 €/ΚΒ
  • Χρέωση 2η: 88,55/8854,1=0,01 €/ΚΒ (περίπου)
  • Χρέωση 3η: 21,56/2155,7=0,01 €/ΚΒ (περίπου)

Θεωρώντας (και από το site) ότι 1KB=0.01€ (χωρίς ΦΠΑ πάντα) και βλέποντας ότι η συνολική χρέωση που μου έχει γίνει (σε όγκο) είναι 54854,4 ΚΒ λέω:

54854,4-40960=13894,4 χρεώσιμα ΚΒ (με 40 ΜΒ δωρεάν <<ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ>> πλοήγηση).

Άρα με 13894,4ΚΒ*0,01ΚΒ=138,94€ θα περίμενα να δώ. Βλέπω όμως 122.44€.

Θα μου πείς "αφού κερδισμένος βγαίνεις, τι γκρινιάζεις?".

Και απαντάω:

Μέχρι την χρέωση των πρώτων ΚΒ είχα συνολικά καταγεγραμμένα (για <<ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ>> πλοήγηση εκτός Wind Plus) 37111,6 KB άρα μου περισσεύουν 3848,4.

Κοιτάζοντας την περίεργη χρέωση (1) έχουμε και λέμε 5239,5-3848,4=1391,1 ΚΒ χρεώνονται. Αλλά 12,33/1391,1 ΚΒ= 0,0088€/ΚΒ.:devil:

Τελικά τι στον κόρακα ισχύει.............

Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτή η βαλίτσα έχει πολυ δρομολόγιο μπροστά της...

Δημοσ.

Ναι το wind plus non stop περιοριστικε(και γω δεν ξερω ποτε) στα 40 MB,ουτε εγω ενημερωθηκα απ αυτους,να ναι καλα τα φορουμ.Και γω παντως εχω περιπου τα ιδια νευρα με σενα για τον εξης λογο:

τις προαλες μου ηρθε χαρτι απο την wind που ελεγε πως αν ανανεωσω το συμβολαιο μου(2 αριθμοι) θα εχω εκπτωση 100 ευρω σε οποιαδηποτε αγορα η μειωση στον λογαριασμο.Παω στο καταστημα να ρωτησω και μου λενε πως μου δινουν το HTC Diamond 2 στα 230 ευρω.Παω την Τεταρτη να το παρω και μου λεν πως εγινε λαθος και τελικα το δινουν 309 ευρω.Δεν ειχα αλλα χρηματα πανω μου και επειδη δεν προλαβαινα να παρω ειπα να το αφησω για σημερα.Παω σημερα και λεει η μια κοπελα πως τελικα το δινουν 317 και εκεινη τη στιγμη ερχεται ενας αλλος υπαλληλος και λεει πως τελικα το συγκεκριμενο κινητο δεν μπορει να δωθει με τετοιον τροπο γιατι δεν βγαινει στο συστημα η γιατι δεν το χουν(κουτια υπηρχαν παντως) η μαλλον θα βγει παραπανω γιατι η τιμη ειναι χωρις ΦΠΑ και θα επικοινωνισουν μαζι μου μεχρι να βρουν λυση ενω ολα αυτα πρεπει να γινουν μεχρι την Δευτερα οπου λιγει και η προθεσμια.Εγω εχω ειδη δωσει το προηγουμενο μου κινητο( με παρομοια χαρακτιριστικα) και εχω μεινει ξεκρεμαστος με τα 3 απανοτα τους λαθη Τι μπορω να κανω τωρα μπας και βρω το δικιο μου γιατι με εχουν αποσυντωνισει τελειως.Μου προτειναν καποια αλλα κινητα αλλα εγω θελω μονο αυτο,γι αυτο και προχωρισα στην αγορα του αλλιως θα τα βαζα σαν εκπτωση στο λογαριασμο και θα κρατουσα το παλιο μου κινητο τωρα τι μπορω να κανω?????

Δημοσ.

Και εγώ την είχα πατήσει, ενώ είχα πληρώσει κανονικά την Non-Stop απεριόριστη πλοήγηση, ξαφνικά περιορίστηκαν στα 40MB και χρεώθηκα χωρίς καμία προειδοποίηση (καρτοκινητή).

Δημοσ.

Είμαι Ελλάδα με άδεια αυτό τον καιρό και πήρα την προσφορά ADSM της Wind για Internet μέσω φορητού μιας και δεν είχε τηλεφωνική σύνδεση ο πατέρας μου.Αγόρασα 5 ευρώ την κάρτα και βάζω 10 ευρώ και ενεργοποίησα για 2 μέρες το νετ για να δω κιόλας άμα έχω umts στην περιοχή μου.Αφού είδα ότι είχα umts μες στην χαρά και εγώ βάζω άλλα 20 για να ενεργοπιοήσω άλλες 7 μέρες.Μισή ώρα πριν κλείσει η γραμμή και αφού έλεγξα ότι όντως είχε υπόλοιπο άλλα 24 ευρώ περίπου,με το που κλείνει πάω να ενεργοποιήσω και έρχεται μύνημα ότι δεν φτάνουν τα λεφτά.Ρε αμαν τι έγινε;Παίρνω τηλέφωνο και ακούω ότι ήταν μειον 18 ευρώ η κάρτα μου.

Ρε οι αλήτες της wind,λωποδύτες κλεφταράδες που τρώτε τα λεφτά του κοσμάκη......

Ξανακάνω το ίδιο με καινούργια αγορά κάρτας και ενεργοποιηση για 2 μέρες πάλι.Αυτή την φορά δεν έβαλα άλλα λεφτά.Μόλις τελείωσε η προθεσμία και αφού ξαναείδα πόσα λεφτά είχε,έβαλα λεφτά μέσα αφού έκλεισε η σύνδεση και έτσι δεν μου ξανακλέψανε οι κλεφταράδες της wind.

Θα πάω για παράπονα και βρισίδια στο μαγαζί τους αλλά ξέροντας ότι άκρη δεν θα βγει.Απλά θα ξεσπάσω κάπου για το χαμένο 30άρι.

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε ένα συνοπτικό ΣΜΣ: Σας ενημερώνουμε ότι μετά από έλεγχο του λογαριασμού σας, έχει αποδοθεί σωστά ο όγκος των δωρεάν δεδομένων που σας αναλογούν.

Με ευχαριστούνε κιόλας........ Από Δευτέρα 2ος γύρος μπινελίκια......

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και ο αγώνας συνεχίζεται....

Μέχρι να αντιληφθώ τι γινότανε και να σταματήσω να το χρησιμοποιώ, ήρθε η επόμενη σφαλιάρα........

Στον επόμενο λογαριασμό είχε χρεώσει άλλα (κρατηθείτε.....)

380 σε 3 πακέτα των 120κάτι ευρώ......

Αύριο πάω για πολύ γερό τσακωμό..........

Ευτυχώς δεν έκανα άδικα kickbox τόσο καιρό.......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...