brazilieros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Παιδιά την βοήθεια σας . Κατέβασα ένα παιχνίδι για PS1 . Έχω τον φάκελο με τρία αρχεία μέσα . α] αρχείο ISO . β] αρχείο CCD . γ] αρχείο SUB . Εγώ αντέγραψα το αρχαίο ISO σε CD με το POWER ISO το έβαλα σε κονσόλα PS2 με τσιπ αλλά τίποτα . μόλις έκανα εκκίνηση στην κονσόλα αντί για το παιχνίδι μου άνοιγε η κάρτα memory .Τελικά που έχω κάνει το λάθος ΄; Tα αρχεία CCD - SUB . Παίζουν στην αντιγραφή . Αυτά .Και ευχαριστώ εκ των προτέρων .
ghostgr_a_n Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Εγώ αντέγραψα το αρχαίο ISO σε CD με το POWER ISO το έβαλα σε κονσόλα PS2 με τσιπ αλλά τίποτα . Οταν λες αντεγραψα το iso σε cd ενοεις οτι το εγραψες σαν αρχειο εικονας η εγραψες απευθειας το αρχειο iso σε cd?(γιατι αν εκανες το δευτερο δεν προκειτε να παιξει)
Antretng Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Έχω την εντύπωση πως το power iso στις default ρυθμίσεις, όταν βρίσκει αρχείο iso κάνει burn image. Πάντως αν όντως έκανες εγγραφή το αρχείο ως αρχείο... όπως λέει και ο ghostgr_a_n δεν θα σου παίζει.
brazilieros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Φυσικα το εγραψα σαν αρχειο εικονας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.