Προς το περιεχόμενο

Τι κάνεις όταν ξεμένεις από χρήμα ??

markosf1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΡΕ ξυπνηστε!

κολησατε στα 100 ευρω και σας φαινονται αδυνατο που καποιος απο το φορουμ καταφερε να το κανει!

ΔΕ σκεφτηκατε ποτε αυτους που λενε οτι ζουν μονοι και ανεξαρτητοι με το μισθο των 700 ευρω?

αυτο δε σας φαινεται απιστευτο??????

νοικι, ρευμα, νερο, τηλεφωνο, ιντερνετ, κινητο, αυτοκινητο, βενζινες, καφεδες, ποτα, ΦΑΓΗΤΟ, ισον????

φτανουν 700 ή 800 ευρω?

πως λοιπον υπαρχουν τετοιοι?

κατι δε παει καλα εδω ε?

εκ πειρας φτανουν... δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα φτανουν...

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καταρχήν δεν είπα γύφτουλας. Απλά από τη στιγμή που καποιος φιλοξενείται κάπου, πρέπει να παρέχει και αυτός κάτι. Από το πιο απλό (να στρώσει το τραπέζι), μέχρι να βγει να πάρει ψωμί με δικά του φράγκα. Είτε είναι 15, είτε 45. Ρε συ, πες πως με φιλοξενείς εσύ (φίλος φίλου) και κατεβάζω τις μπύρες δέκα δέκα. Αν έρθω και σε ρωτήσω που' ναι οι μπύρες και εσύ δεν έχεις και μετά στην πω, δεν θα είμαι λίγο αγνώμων (έχει τύχει σε φοιτητικό πάρτι που 'μουνα)?

Ρε αφεντικε ειπε πουθενα ο αλετζος οτι εξυνε ολη μερα τα συκωτια του και οι αλλοι ετρεχαν να του φερουν την μπυρα στο χερι?

Δημοσ.
εκ πειρας φτανουν... δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα φτανουν...

ετσι ακριβως φτασανε και τα 100 που λεω!

μη σας φαινεται απιστευτο

Δημοσ.

Afentiko, ο aledjo όπως είπα και πριν δε νομίζω να έκανε το post για να προτείνει στον topic starter να τη βγάζει συνέχεια στη τράκα. Το νόημα του post ήταν ότι σε δύσκολους καιρούς, αν απαρνηθείς τις πολυτέλειες και δεν είσαι και καλομαθημένος μπορείς να τη βγάλεις αξιοπρεπώς.

Και συγνώμη δηλαδή, εσύ πας διακοπές για να σχολιάσεις τους άλλους;

Δημοσ.

Ο αφεντικός έχει 100% δίκιο. Έλεος, είναι το λιγότερο γυφτιά που ο Αλέντζο την έβγαλε με 100€. Και εξηγούμαι και εγώ, προφανώς ο Αλέντζο δεν ήπιε πάνω από 8-10 ποτά συνολικά στις διακοπές του,ο αλέντζο δεν κέρασε ούτε ένα μπουκάλι νερό τον εκάστοτε νοικοκύρη, ο αλέντζο έβλεπε τους άλλους να τρώνε σε ταβέρνα και ο ίδιος έτρωγε σουβλάκι μόνος του, ο αλέντζο ενδέχεται να ανάγκασε συγγενείς-φίλους να του παρέχουν μεταφορικό και δεν κόλησε ποτέ για τζίνα-διόδια. Πώς αυτό μερικοί το θεωρούν κυριλέ και καθωσπρέπει δεν μπορώ να καταλάβω... Επειδή έχω πάει και εγω σε σπίτια φίλων, για ένα 2ημερο καλά είναι τα 100 όχι για ενα μήνα... Αλέντζο έχεις σκεφτεί ότι ίσως και να έκανες τους φίλους να νιώθουν άβολα ; Επειδή και εγω κατά καιρούς συνάντησα όμοια άτομα με εσένα πχ να παίρνουμε μπουκάλια και να ξεχνάει πάντα να βάλει και αυτός , να μην συμμετέχει σε καμία δραστηριότητα η οποία απαιτούσε λεφτά, να παραγγέλνουμε όλοι εκτός από δαύτον και να μας τρώει εν τέλει το φαί,και άλλα πολλά . Έ μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...