Mijithroulis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Εσύ πώς τα πάς με το ελεύθερο κάμπινγκ;Γιατί ο εξοπλισμός που χρειάζεται να έχεις για να κάνεις ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ελεύθερο κάμπινγκ και όχι να είσαι συγκαμμένος και βρωμερός απο την 1η μέρα ήδη φτάνει στο 50ρικο για πλάκα. Αν έχεις σκοπό να φάς και κάτι αυτές τις μέρες και φυσικά και να πιείς τίποτα (εκτός αμα οι διακοπές που πάς είναι για περισυλλογή, αποτοξίνωση και επαφή με την φύση) τότε για ΛΙΓΕΣ μέρες φτάνεις το 100ρικο. Απλά πράγματα.. Ποσείδι (φοιτητικό κάμπινγκ) που είναι τζάμπα. Μόνο απο μπύρες/ποτά και με ελάχιστα έξοδα για φαγητό σε 3 μέρες έφυγαν 120 ευρώ. Το πού ακόμα το ψάχνω. Ο μήνας είναι ουτοπικός. Μέσα στο σπίτι να κάτσεις τώρα για ένα μήνα (και να έχεις και κάποιον να σε ταίζει) πάλι δεν θα την βγάλεις με 100ευρω. υ.γ: μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο.. αλλα δεν. Δεχομαι τις αντιρισεις οσο αναφορα το μπατζετ για φαι, ποτα και λοιπα μπινελικια αλλα οσο αναφορα τον εξοπλισμο καθε φορα που πας παιρνεις καινουργια σληπινγκ? καινουργια σκηνη? Ναι την πρωτη φορα που πηγα τα εξοδα μου ηταν πολα παραπανω απο τα 50 που ειπες αλλα απο τοτε με εξαιρεση το σλιπινγκ (που παχιναμαι και δεν χωραμε πια) δεν εχω δωσει αλλα λεφτα για εξοπλισμο... Και επειδη μαλον παραξηγηθηκε κατι που ειπα δεν ειμουνα μονος μου... Οποτε δεν πληρωνα μονος μου για φαι. Δεν πληρωνα μονος μου για οτιδηποτε. Οποτε ισως θα επρεπε να το θεσω ως 100ε (περιπου) το ατομο... Αν και για αλλους λογους φετος προτιμησα την βερσιον διακοπες σε σπιτι φιλου σε χωριο (επισης οικονομικη την πρωτεινω ανεπιφιλακτα)...
..MementoMori.. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Οπότε εσύ κάθε χρόνο πηγαίνεις διακοπές στο σπίτι της φίλης σου και πουθενά αλλού. Α και στο εξωτερικό παίρνετε το προσωπικό αεροπλάνο του φίλου σου. Που να μπλέκεις με aegean. Και όλοι οι υπόλοιποι που πληρώνουμε εισητήριο, γιατί δεν έχουμε χλιδάτους φίλους είμαστε μπιπ. Εμ ,αυτό λέω ότι είναι το προβλημα. Το να την πείτε ιντερνετικά σε άλλους. Θα σε απογοητευσω αλλα δεν εχω αξιωθει ακομα να παω. Ισως τελη Σεπτεμβριου. Φετος πηγα 3 μερες με την κοπελα και αλλες 4 με κοπελα και φιλους στο δικο μου εξοχικο στην Χαλκιδα, επειδη δεν επαιζαν λεφτα. Εχω παει σε αντιστοιχη φαση καμποσες φορες Καλαματα, Συρο, Ξυλοκαστρο και ας ειναι καλα το ιντερνετ επεκτεινα τις φιλιες μου σε Πατρα,Αρτα και Γιαννενα τα οποια ευελπιστω να επισκεφτω φετος. Κακως που το εκανα βεβαια γιατι αυτο δεν ηταν διακοπες. Καλη παρεα, θαλασσα, καθαρος αερας και ελαχιστα εξοδα. Ασε, δραμα...
afentiko7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μπορεί κάποιος να έχει άλλη άποψη όσον αφορά τη διασκέδαση, δε σημαίνει ότι όλοι πάνε στα νησιά που αναφέρεις. Ο καθένας κάνει τις διακοπές του όπως εκείνος θέλει, αυτό δε τον κάνει γύφτο ή μίζερο. Και που πάνε δλδ? (εξίσου δημοφιλείς προορισμοί και ακριβοί είναι και τα επτάνησα ή τα νησιά του αργοσαρωνικού). Δλδ για μένα, πρωταρχικός σκοπός του καθενός είναι να κάνει κάθε χρόνο διακοπές σε διαφορετικό μέρος, για να γνωρίσει καλύτερα τον κόσμο. Πχ έυβοια εγώ δεν είχα ξαναπάει, το πρότεινα στο θηλυκό, συμφώνησε και πήγαμε.
darhe13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Θα σε απογοητευσω αλλα δεν εχω αξιωθει ακομα να παω. Ισως τελη Σεπτεμβριου.Φετος πηγα 3 μερες με την κοπελα και αλλες 4 με κοπελα και φιλους στο δικο μου εξοχικο στην Χαλκιδα, επειδη δεν επαιζαν λεφτα. Κακως που το εκανα βεβαια γιατι αυτο δεν ηταν διακοπες. Καλη παρεα, θαλασσα, καθαρος αερας και ελαχιστα εξοδα. Ασε, δραμα... φιλε αν εχεις το σκεπτικο των 100ε κ εσυ στην κοπελα βαλε διπλα πρωην....
aledjo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 απορω.... εχω κανει τοσα ποστ και ακομα να κλειδωσει! φαινεται και οι moderators ειναι ακομα διακοπες
..MementoMori.. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 φιλε αν εχεις το σκεπτικο των 100ε κ εσυ στην κοπελα βαλε διπλα πρωην.... Μεγαλε αμα εσενα σε θελουν για τα λεφτα που σκορπας κατι κανεις λαθος. Αμα σου πω οτι κερασε και φαγητο θα με πεις υπερβολικο και ζιγκολο, αλλα ετσι ειναι αυτα.
afentiko7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Θα σε απογοητευσω αλλα δεν εχω αξιωθει ακομα να παω. Ισως τελη Σεπτεμβριου.Φετος πηγα 3 μερες με την κοπελα και αλλες 4 με κοπελα και φιλους στο δικο μου εξοχικο στην Χαλκιδα, επειδη δεν επαιζαν λεφτα. Ε τότε γιατί προσπαθείς να μου την πεις, πως ήμουνα βλάκας που πλήρωσα εισητήρια (εγώ και μερικά εκατομμύρια ακόμα)?
darhe13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 εσυ κερασες ποτε η την πας στην θεια να τρωτε?και ειπα αν εχεις το σκεπτικο των 100ε για ενα μηνα!το εχεις?καλα ασε τι κανω λαθος εγω...το θεμα ειναι οτι το σκεπτικο των 100ε οδηγει με μαθηματικη ακριβεια στο πρωην..!
slipknot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Και που πάνε δλδ? Εκεί που είπες. Δε πιστεύω να είσαι απ' αυτούς που θεωρούν κάθε χρόνο τη Μύκονο super hot must προορισμό;
..MementoMori.. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Ε τότε γιατί προσπαθείς να μου την πεις, πως ήμουνα βλάκας που πλήρωσα εισητήρια (εγώ και μερικά εκατομμύρια ακόμα)? Για τον ιδιο λογο που προσπαθεις να πεισεις οτι ειναι γυφτουλας οποιος παει διακοπες σε εξοχικο φιλου και χαλαει λιγα λεφτα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:13 ---------- εσυ κερασες ποτε η την πας στην θεια να τρωτε? Θα σου ελεγα αλλα 3 μερες ban δεν λεει... και ειπα αν εχεις το σκεπτικο των 100ε για ενα μηνα!το εχεις?καλα ασε τι κανω λαθος εγω...το θεμα ειναι οτι το σκεπτικο των 100ε οδηγει με μαθηματικη ακριβεια στο πρωην..! Εχω το σκεπτικο οτι μια κοπελα που θα ξενερωσει επειδη δεν χαλαω 2 μισθους για παρτη της, θα φαει βολε...
aledjo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 ΡΕ ξυπνηστε! κολησατε στα 100 ευρω και σας φαινονται αδυνατο που καποιος απο το φορουμ καταφερε να το κανει! ΔΕ σκεφτηκατε ποτε αυτους που λενε οτι ζουν μονοι και ανεξαρτητοι με το μισθο των 700 ευρω? αυτο δε σας φαινεται απιστευτο?????? νοικι, ρευμα, νερο, τηλεφωνο, ιντερνετ, κινητο, αυτοκινητο, βενζινες, καφεδες, ποτα, ΦΑΓΗΤΟ, ισον???? φτανουν 700 ή 800 ευρω? πως λοιπον υπαρχουν τετοιοι? κατι δε παει καλα εδω ε?
markosf1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 ακόμα να κλίσει το τόπικ .. το ξεφτιλίσαμε
darhe13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 εισαι υπερβολικος αλλα ενα φαγητο ενα ποτο μια βολτα κτλ πιστευω οτι τα θελει μια κοπελα..τεσπα δεν το ειπα για να σε προσβαλω κ σορι κιολας αν το εκανα απλα το σκεπτικο των 100ε δεν νομιζω να αρεσει σε καμια..ρωτα τν κοπελα σου κ θα δεις τι θα σου πει..!
afentiko7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Ανακεφαλαίωση. Κάποιος χρήστης έκανε ερώτηση για το πως θα την περάσει με λίγα λεφτά. Ο aledjo του πρότεινε ένα τρόπο, κάποιοι χρήστες θεωρήσαν πως αυτό που πρότεινε ο αλεντζο ήταν γυφτικο. Ο omni, θεώρησε πως ο αλέντζο το λέει για να υπερηφανευτεί, ο σλιπκνοτ πιανόμενος από ένα παλιότερο θέμα κατηγορεί τον όμνι πως βάζει ταμπέλες στους ανθρωπους, ο memento mori θεωρεί χαζούς όσους πληρώνουν τα εισητήρια των πλοίων επειδή κάποιοι θεωρούν πως είναι γυφτιά να φιλοξενείσαι πολλές μέρες στο σπίτι κάποιου. Σειρά έχει ο αφεντικός Εκεί που είπες. Δε πιστεύω να είσαι απ' αυτούς που θεωρούν κάθε χρόνο τη Μύκονο super hot must προορισμό; Στη μύκονο πας να χαβαλεδιάσεις και να αλλάξεις ρυθμούς ζωής. Να δεις αν αντέχουν τα νεύρα σου κλαμπινγκ από τις 4-5 τα ξημερώματα ως τις 9 το πρωί και μετά μπανάκι .Επίσης πας και για να σχολιάσεις τους διαφόρους επισκέπτες. Στα άλλα μέρη που είπες πας για τις φυσικές ομορφιές. Και τα δυο λοιπόν έχουν τις χάρες τους. Για τον ιδιο λογο που προσπαθεις να πεισεις οτι ειναι γυφτουλας οποιος παει διακοπες σε εξοχικο φιλου και χαλαει λιγα λεφτα. Καταρχήν δεν είπα γύφτουλας. Απλά από τη στιγμή που καποιος φιλοξενείται κάπου, πρέπει να παρέχει και αυτός κάτι. Από το πιο απλό (να στρώσει το τραπέζι), μέχρι να βγει να πάρει ψωμί με δικά του φράγκα. Είτε είναι 15, είτε 45. Ρε συ, πες πως με φιλοξενείς εσύ (φίλος φίλου) και κατεβάζω τις μπύρες δέκα δέκα. Αν έρθω και σε ρωτήσω που' ναι οι μπύρες και εσύ δεν έχεις και μετά στην πω, δεν θα είμαι λίγο αγνώμων (έχει τύχει σε φοιτητικό πάρτι που 'μουνα)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.