Προς το περιεχόμενο

Τι κάνεις όταν ξεμένεις από χρήμα ??

markosf1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι, δηλαδη εσυ δεν πληρωνες νοικι στο σπιτι του φιλου σου? :confused:

Ετσι και μου ζητουσε νοικι ο ανθρωπος που εχω να κοπροσκιλιαζει τους υπολοιπους 11 μηνες του χρονου στο σπιτι μου θα τον εφερνα σε επαφη με την θυληκη πλευρα του:devil:

Και darhe13 θεωρειτικα ναι μπορεις να κανεις διακοπες με 100ε σε ολη την Ελλαδα. Πως τα πας με το "ελευθερο" καμπινγκ??

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

afentiko επειδή μάλλον το πας για trollάρισμα, σε ρωτάω. Όταν έρχονται φίλοι στο σπίτι σου τους χρεώνεις το νερό ή κάτι που θα τύχει να τους κεράσεις; Αν τύχει να παίξετε κάνα ps3/xbox 360 τους χρεώνεις το ρεύμα ή το game; Αν νοικιάσετε καμιά ταινία να δείτε τους χρεώνεις το dvd;

Και επιτέλους, αυτό το "διακοπές με 100 ευρώ" γιατί φαντάζει γελοίο και απίστευτο; Εδώ μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τη γενιά των 700 ευρώ και μας λένε κάθε χρόνο ότι όλο και περισσότερες οικογένειες δε πάνε διακοπές επειδή δε βγαίνουν. Αλλά ναι ρε, για να μη σε πουν γύφτο πρέπει να πας διακοπές σε κυριλέ νησί, να μείνεις σε κυριλέ ξενοδοχείο και να ξοδέψεις και ένα αξιοσέβαστο ποσό κι ας μην έχεις το σεπτέμβρη να φας. Ό,τι να 'ναι πραγματικά.

ναι το ξερω!αλλα δεν ειπα να κανεις τις σπαταλες..λογικα πραγματα!ρε slipknot εσυ πιστευεις οτι με 100ε κανεις διακοπες σε πολλα μερη τις ελλαδας κτλ κτλ??μηπως ζω εγω σε αλλη χωρα?:confused:

Όπως είπα, απ' τη στιγμή που γλιτώνεις κάποια έξοδα τα οποία σε άλλες περιπτώσεις θα αναγκαζόσουν να έχεις δε μου φαίνεται απίστευτο. Και επειδή είπε πως την έβγαλε με 100 ευρώ δε σημαίνει ότι ξόδευε κάθε μέρα ένα στάνταρ ποσό. Δεν είπε ότι έμενε σε 5άστερα ξενοδοχεία με πισίνες και τζακούσι, σας εξήγησε πώς την έβγαλε.

Δημοσ.
Ετσι και μου ζητουσε νοικι ο ανθρωπος που εχω να κοπροσκιλιαζει τους υπολοιπους 11 μηνες του χρονου στο σπιτι μου θα τον εφερνα σε επαφη με την θυληκη πλευρα του:devil:

Και darhe13 θεωρειτικα ναι μπορεις να κανεις διακοπες με 100ε σε ολη την Ελλαδα. Πως τα πας με το "ελευθερο" καμπινγκ??

ok ελευθερο καμπινγκ....κ πως θα πας στα διαφορα μερη της ελλαδος..?με τηλεμεταφορα?κ τι θα τρως στο ελευθερο καμπινγκ για ενα μηνα..ακριδες?

Δημοσ.

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ (οχι φιλοι) που ναι θα σε υποδεχτουν 15 μέρες σπιτι τους και θα τρως καθε μέρα εκει χωρις δισταγμο (ο αδερφος του πατερα μου ας πουμε και 10 μηνες να παω εκει δεν θα εχει προβλημα) ανεξερτητα απο την ηλικια μου και το αν έχω να πληρώσω δεν θα δεχτει φράγκο.

Έλα τώρα, μιλαμε για αυτους που έχουν. Αυτοι που δεν έχουν, που να σε καλέσουν για διακοπες?

Ναι ρε συ, αλλά τώρα το να πάω και να χωθώ κάπου για 10-15 μέρες (χωρίς ξαδέρφια κλπ) μου φαίνεται κάπως. Χώρια η διαφορά ηλικίας.

απο αυτο που ειπες φαινεται ποσο προχωρημενος εισαι!

1) εσυ ειπες οτι δεν εχεις ακουσει κανεναν να σε καλει για διακοπες

2) αν ησουν στη μυκονο με παρεα και σε καλουσε ο αλλος στο εξοχικο του που ειχε τους γονεις του, θα παραταγες τη μυκονο και τη παρεα για να πας στη λουτσα?

3) εχεις κλεισει/πληρωσει δωματιο θα το αφηνες και θα εφευγες?

εγω παντος αν ειχα φιλο που ειχε παει μυκονο θα του ελεγα οοοοοταν γυρισει αθηνα να περασει απο το εξοχικο μου (που καθομαι με τους γονεις μου για να τη βγαλω οικονομικα) για να μου λεει ιστοριες απο τη μυκονο αραζοντας στη παραλια....

1. Δεν έχω ακούσει κάνεναν, που να του ρχεται φλασιά και να καλεί κόσμο, έτσι στα ξαφνικά

2.Δεν θα μπορούσε να συμβεί, γιατί με όσους ήθελα να περάσω τις διακοπές (μιλάμε για πολλές μέρες), θα ταν στη μύκονο. Και θα χαμε κανονίσει από πριν που θα πάμε.

Κοιταξε να δεις.

Μην μας βαζεις ολους στην ιδια κατηγορια.

Προβλημα σου που πληρωσες.

Για τα εισητήρια του πλοίου και ξενοδοχείο. Ναι, οκ την επόμενη δε θα ξαναπληρώσω. :lol:

Που θα τα χαλασεις τα λεφτα?

μπύρες δεν πίνεις?

Δημοσ.

Για τα εισητήρια του πλοίου και ξενοδοχείο. Ναι, οκ την επόμενη δε θα ξαναπληρώσω. :lol:

Εχω φιλη που ο πατερας διαθετει σπιτι σε νησι και φουσκωτο. :lol:

Ειμαι γυφτος λεμε...

Δημοσ.
ok ελευθερο καμπινγκ....κ πως θα πας στα διαφορα μερη της ελλαδος..?με τηλεμεταφορα?κ τι θα τρως στο ελευθερο καμπινγκ για ενα μηνα..ακριδες?

4 νοματαιοι μεσα σε ενα αμαξι, κανουνε τα εξοδα μεταφορας να φαινονται γελεια... Το ιδιο ισχιει και για τα εξοδα διατροφης...

και οσο για τις μπυρες εγω φετος δεν ειχε ξυδια λογω φαρμακευτικης αγωγης, οι υπολοιποι την βγαζανε με "εναλακτικες" λυσεις και ουζα ρακες και λοιπα πραγματα...(το ξερεις οτι τα περισοτερα σπιτια στα χωρια εχουν δικη τους παραγωγη και σε αυτο το τομεα?)

Δημοσ.
afentiko επειδή μάλλον το πας για trollάρισμα, σε ρωτάω. Όταν έρχονται φίλοι στο σπίτι σου τους χρεώνεις το νερό ή κάτι που θα τύχει να τους κεράσεις; Αν τύχει να παίξετε κάνα ps3/xbox 360 τους χρεώνεις το ρεύμα ή το game; Αν νοικιάσετε καμιά ταινία να δείτε τους χρεώνεις το dvd;

Οταν το κάναμε ως φοιτητές αυτό, φέρναμε τουλάχιστον τις μπύρες ή τις πίτσες. Δε μας το λεγε κανείς. Μονοι μας το κάναμε. Αλλά εμείς τρώγαμε και πίναμε, είναι η αλήθεια.

Αλλά ναι ρε, για να μη σε πουν γύφτο πρέπει να πας διακοπές σε κυριλέ νησί, να μείνεις σε κυριλέ ξενοδοχείο και να ξοδέψεις και ένα αξιοσέβαστο ποσό κι ας μην έχεις το σεπτέμβρη να φας. Ό,τι να 'ναι πραγματικά.

Οχι, απλά όπως όταν είσαι 15-20 πρέπει να πας σε Πάρο, Μύκονο, Ιο για να ξεδώσεις έτσι και όταν μεγαλώνεις θες να πας κάπου διαφορετικά, να γυρίσεις. Πχ εγώ φέτος έκανα κάποια weekend, ενώ τις περισσότερες μέρες (5!) τις πέρασα στην έυβοια. μου φυγαν περισσότερα από τον αλέντζο, αλλά δεν το παίζω και κάποιος

Δημοσ.

Ρε παιδια το προβλημα μερικων ειναι τα 100 ευρω?

Οκ φαινονται λιγα αλλα ειναι αναλογα με τις ορεξεις του καθενος.

Αν δηλαδη βρειτε τροπο να κανετε ενα μηνα διακοπες με 300-400 ευρω σας χαλασε?

Τοσα δινεις για 4-5 μερες σε ενα νορμαλ νησι.

Δημοσ.

Εσύ πώς τα πάς με το ελεύθερο κάμπινγκ;

Γιατί ο εξοπλισμός που χρειάζεται να έχεις για να κάνεις ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ελεύθερο κάμπινγκ και όχι να είσαι συγκαμμένος και βρωμερός απο την 1η μέρα ήδη φτάνει στο 50ρικο για πλάκα. Αν έχεις σκοπό να φάς και κάτι αυτές τις μέρες και φυσικά και να πιείς τίποτα (εκτός αμα οι διακοπές που πάς είναι για περισυλλογή, αποτοξίνωση και επαφή με την φύση) τότε για ΛΙΓΕΣ μέρες φτάνεις το 100ρικο. Απλά πράγματα..

Ποσείδι (φοιτητικό κάμπινγκ) που είναι τζάμπα. Μόνο απο μπύρες/ποτά και με ελάχιστα έξοδα για φαγητό σε 3 μέρες έφυγαν 120 ευρώ. Το πού ακόμα το ψάχνω. Ο μήνας είναι ουτοπικός. Μέσα στο σπίτι να κάτσεις τώρα για ένα μήνα (και να έχεις και κάποιον να σε ταίζει) πάλι δεν θα την βγάλεις με 100ευρω.

υ.γ: μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο.. αλλα δεν.

Δημοσ.
μου φυγαν περισσότερα από τον αλέντζο, αλλά δεν το παίζω και κάποιος

τι σχεση εχει αυτο τωρα με μενα?

:rolleyes:

Δημοσ.
Οταν το κάναμε ως φοιτητές αυτό, φέρναμε τουλάχιστον τις μπύρες ή τις πίτσες. Δε μας το λεγε κανείς. Μονοι μας το κάναμε. Αλλά εμείς τρώγαμε και πίναμε, είναι η αλήθεια.

Είσαι σίγουρος ότι ο aledjo τη βγάζει έτσι συνέχεια; Μπορεί στη συγκεκριμένη περίπτωση να μην αγόρασε τίποτα (υποθέσεις κάνω, δεν ήμουν μαζί του), τι σου λέει όμως πως δε κερνάει ποτέ τους φίλους του;

Οχι, απλά όπως όταν είσαι 15-20 πρέπει να πας σε Πάρο, Μύκονο, Ιο για να ξεδώσεις έτσι και όταν μεγαλώνεις θες να πας κάπου διαφορετικά, να γυρίσεις. Πχ εγώ φέτος έκανα κάποια weekend, ενώ τις περισσότερες μέρες (5!) τις πέρασα στην έυβοια. μου φυγαν περισσότερα από τον αλέντζο, αλλά δεν το παίζω και κάποιος

Μπορεί κάποιος να έχει άλλη άποψη όσον αφορά τη διασκέδαση, δε σημαίνει ότι όλοι πάνε στα νησιά που αναφέρεις. Ο καθένας κάνει τις διακοπές του όπως εκείνος θέλει, αυτό δε τον κάνει γύφτο ή μίζερο.

Δημοσ.
Είσαι σίγουρος ότι ο aledjo τη βγάζει έτσι συνέχεια; Μπορεί στη συγκεκριμένη περίπτωση να μην αγόρασε τίποτα (υποθέσεις κάνω, δεν ήμουν μαζί του), τι σου λέει όμως πως δε κερνάει ποτέ τους φίλους του;

πες τα παιδι μου.... πες τα!

ο αφεντικος οτι θελει φανταζεται!

Δημοσ.
Εχω φιλη που ο πατερας διαθετει σπιτι σε νησι και φουσκωτο. :lol:

Ειμαι γυφτος λεμε...

Οπότε εσύ κάθε χρόνο πηγαίνεις διακοπές στο σπίτι της φίλης σου και πουθενά αλλού. Α και στο εξωτερικό παίρνετε το προσωπικό αεροπλάνο του φίλου σου. Που να μπλέκεις με aegean.

Και όλοι οι υπόλοιποι που πληρώνουμε εισητήριο, γιατί δεν έχουμε χλιδάτους φίλους είμαστε μπιπ. Εμ ,αυτό λέω ότι είναι το προβλημα. Το να την πείτε ιντερνετικά σε άλλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...